Sul täna nagu teatripäev ei pidanud olema või? Või lapselaste päev? Mine vaata, äkki su järjekordne mees, kes on sinust 16 aastat noorem, tahab tähelepanu?
Tahad ju uut raamatut lugeda
-
Külaline
-
Külaline
Kes ise elab klaasist majas, ei peaks teisi inimesi kividega viskama.
-
Külaline
Sellega on see, et osadele sobib vana, läbi ja lõhki tuttav. See just ongi nagu turvapaik, et on tuttav, oma ja hea. Ja on inimesi, kes juba mõne aasta jooksul tüdineb kõigest sellest.
Kes siin ütles, et tõesti head raamatut loed mitu korda. Nii ongi. Ka häid ja lemmikuid filme vaatad korduvalt ja korduvalt ja leiad ikka jälle uusi pisikesi nüansse.
Kes siin ütles, et tõesti head raamatut loed mitu korda. Nii ongi. Ka häid ja lemmikuid filme vaatad korduvalt ja korduvalt ja leiad ikka jälle uusi pisikesi nüansse.
-
Külaline
Pigem kipuvad just sinu kirjeldatud mehi vahetama. Ütlevad ju laulusõnadki:Guest kirjutas: ↑14 Jaan 2026 20:59Mis siis sinu elus juhtus? Jäid hariduseta lapseootele ja said neid mitmeid järjest? Kodu on mehe oma ja sina oled koduperenaine? Töötad külapoes ning teenid mingeid kopikaid? Mees teenib keskmist palka ning elate palgapäevast palgapäevani?
Või oled teadlikult saanud 3-4 last, magistrikraad, oled ettevõtte juht, elate sinule kuuluvas eramus ning elad unelmate elu?
"...
Kuid üks Tädi seal laua taga lõikas nagu saega
Mis nimi? Kui vana? Mitu last ja kellega?
Ühed tegin sellega ja teised tegin tollega
Kolm on poisid, viis on plikad. Isad jõid end põhja
Võtsin lapsed kaasa ja kolisime Puhja
...
Meeldib talle Gabriel ja meeldib talle Kuldar
Nendega ta peale tööd külavahel hullab
Tädi on nii tahetud, et Oh oh yees
Igal jõululaupäeval on tal uus mees
Küsisin, kas olukord ei ole banaalne
Tädi oli rõõmus, et ta on nii populaarne
Äsja oli Tädi juurde asja toonekurel
Ja sündinud on kolmikud Kalev, Olev, Sulev
...."
Saan aru, et sa ole iseennast ka ilusti sinna nende sekka paigutanud.
-
Külaline
???Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 22:54Sul täna nagu teatripäev ei pidanud olema või? Või lapselaste päev? Mine vaata, äkki su järjekordne mees, kes on sinust 16 aastat noorem, tahab tähelepanu?
Jälkur jälle aktsioonis. Inetu nii seest kui väljast. Miks sa midagi ette ei võta? Kas see sööb sind elusalt, seetõttu oled koguaeg vastikum?
-
Külaline
Kuidas keegi. Ma ei vaata mitte kunagi korduvalt sama filmi või ei loe raamatut rohkem kui korra.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:07 Sellega on see, et osadele sobib vana, läbi ja lõhki tuttav. See just ongi nagu turvapaik, et on tuttav, oma ja hea. Ja on inimesi, kes juba mõne aasta jooksul tüdineb kõigest sellest.
-
Külaline
Vaadake nüüd nartsissistist manipulaatorit ja tema juttu. Paari päeva pärast läheb ta sellele inimesele ette viskama, kuidas too koguaeg oma 16 aastat nooremast mehest räägib. Midagi oli veel, ah jaa, miljonid. Kes tegelikult räägib? Jälkur räägib.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 22:54Sul täna nagu teatripäev ei pidanud olema või? Või lapselaste päev? Mine vaata, äkki su järjekordne mees, kes on sinust 16 aastat noorem, tahab tähelepanu?
-
Külaline
Ilmselge süvenemisvõimetus sel juhul. Aga midagi uhkustamisväärset see nüüd küll ei ole.Guest kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:53Kuidas keegi. Ma ei vaata mitte kunagi korduvalt sama filmi või ei loe raamatut rohkem kui korra.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:07 Sellega on see, et osadele sobib vana, läbi ja lõhki tuttav. See just ongi nagu turvapaik, et on tuttav, oma ja hea. Ja on inimesi, kes juba mõne aasta jooksul tüdineb kõigest sellest.
-
Külaline
Sa ju ise teadustad igas võimalikus teemas, et sul on 16 aastat noorem mees (hetkel, sest tegelikult sa ju koguaeg vahetad mehi), et sa oled miljonär, et sa elad 300-ruuduses majas jne.Guest kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:56Vaadake nüüd nartsissistist manipulaatorit ja tema juttu. Paari päeva pärast läheb ta sellele inimesele ette viskama, kuidas too koguaeg oma 16 aastat nooremast mehest räägib. Midagi oli veel, ah jaa, miljonid. Kes tegelikult räägib? Jälkur räägib.
Mis sa nüüd siin siis teiste peale pahandad või neile ette heidad? Või, mis valesti sai öeldud?
-
Külaline
Ei, ma ei tee seda, seda teed sina ja lõpeta see manipulatsioon ja valetamine.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 00:06Sa ju ise teadustad igas võimalikus teemas, et sul on 16 aastat noorem mees (hetkel, sest tegelikult sa ju koguaeg vahetad mehi), et sa oled miljonär, et sa elad 300-ruuduses majas jne.Guest kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:56Vaadake nüüd nartsissistist manipulaatorit ja tema juttu. Paari päeva pärast läheb ta sellele inimesele ette viskama, kuidas too koguaeg oma 16 aastat nooremast mehest räägib. Midagi oli veel, ah jaa, miljonid. Kes tegelikult räägib? Jälkur räägib.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 22:54
Sul täna nagu teatripäev ei pidanud olema või? Või lapselaste päev? Mine vaata, äkki su järjekordne mees, kes on sinust 16 aastat noorem, tahab tähelepanu?
Mis sa nüüd siin siis teiste peale pahandad või neile ette heidad? Või, mis valesti sai öeldud?
-
Külaline
Vastupidi, süvenemisvõimetus on sellel, kes ei suuda esimese korraga vaadatavat mõista, unustab selle kohe ja vaatab seda mõne aja pärast uuesti nagu vasikas uut aiaväravat.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 00:03Ilmselge süvenemisvõimetus sel juhul. Aga midagi uhkustamisväärset see nüüd küll ei ole.Guest kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:53Kuidas keegi. Ma ei vaata mitte kunagi korduvalt sama filmi või ei loe raamatut rohkem kui korra.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:07 Sellega on see, et osadele sobib vana, läbi ja lõhki tuttav. See just ongi nagu turvapaik, et on tuttav, oma ja hea. Ja on inimesi, kes juba mõne aasta jooksul tüdineb kõigest sellest.
Olen alati imestanud, kuidas keegi viitsib vaadata üht ja sama asja aina uuesti ja uuesti, mis sest, et iga järgmine kaader on teada ja miatte mingit pinget see enam ei paku. Süzee teada, lõpp teada, surmigav.
Tänapäeval tuleb igapäevaselt kümneid filme peale, peaks lausa kodune olema, et neid kõike vaadata jõuaks.
-
Külaline
Sest inimesed ei vaata filme ega loe raamatuid mitte info saamiseks, et kuidas probleem laheneb või kes oli mõrvar, vaid emotsiooni, naudingu saamiseks, tunde pärast, mida raamat tekitab - ja hea teos tekitab seda nii esimesel kui ka järgmistel lugemistel-vaatamistel, nagu tekitab naudingut ka väärt inimesega koos olemine nii aasta, kümme kui viiskümmend aastat. See protsess muidugi eeldab kahe tingimuse täitumist - vaadatav-loetav peab seda väärt olema, st suutma emotsiooni tekitada, ning vaataja peab olema suuteline midagi tundma ja tunnet vastu võtma. Sina võiksid lugeda sõnastikke ja vaadata dokumentaalfilme, muu kirjanduse ega filminduse peale pole mingit mõtet sul energiat raisata, kui sa nagunii muud kui infot vastu võtta ei soovi või suuda.Guest kirjutas: ↑15 Jaan 2026 12:30 Olen alati imestanud, kuidas keegi viitsib vaadata üht ja sama asja aina uuesti ja uuesti, mis sest, et iga järgmine kaader on teada ja miatte mingit pinget see enam ei paku. Süzee teada, lõpp teada, surmigav.
Tänapäeval tuleb igapäevaselt kümneid filme peale, peaks lausa kodune olema, et neid kõike vaadata jõuaks.
-
Külaline
Mina vaatan trillereid, draamasid, komöödiaid ja dokumentaale. Filmide vaatamisel ja inimesega koosolemisel pole küll mingit seost-selge see, kui armastad ja armastatuga on hea, siis oled koos. Kui enam ei ole hea, siis lähed lahku. Elu on väga lihtne, kui suudad hoida südame ja mõistuse tasakaalus.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 12:37Sest inimesed ei vaata filme ega loe raamatuid mitte info saamiseks, et kuidas probleem laheneb või kes oli mõrvar, vaid emotsiooni, naudingu saamiseks, tunde pärast, mida raamat tekitab - ja hea teos tekitab seda nii esimesel kui ka järgmistel lugemistel-vaatamistel, nagu tekitab naudingut ka väärt inimesega koos olemine nii aasta, kümme kui viiskümmend aastat. See protsess muidugi eeldab kahe tingimuse täitumist - vaadatav-loetav peab seda väärt olema, st suutma emotsiooni tekitada, ning vaataja peab olema suuteline midagi tundma ja tunnet vastu võtma. Sina võiksid lugeda sõnastikke ja vaadata dokumentaalfilme, muu kirjanduse ega filminduse peale pole mingit mõtet sul energiat raisata, kui sa nagunii muud kui infot vastu võtta ei soovi või suuda.Guest kirjutas: ↑15 Jaan 2026 12:30 Olen alati imestanud, kuidas keegi viitsib vaadata üht ja sama asja aina uuesti ja uuesti, mis sest, et iga järgmine kaader on teada ja miatte mingit pinget see enam ei paku. Süzee teada, lõpp teada, surmigav.
-
Külaline
Loomulikult on seos olemas. Kui sa vajad kogu aeg uut selleks, et inimesega koos olemist (või filmi) nautida, siis see tähendabki, et sinu jaoks alati inimene, raamat ja film ammendavad end ning sa ei mõista, et on võimalik nautida sedasama tunnet, mida raamat, film või inimene tekitavad korduvalt ja korduvalt. Ühte ja sama tunnet mitu korda ühe ja sama stiimuli peale.Guest kirjutas: ↑15 Jaan 2026 12:42 Mina vaatan trillereid, draamasid, komöödiaid ja dokumentaale. Filmide vaatamisel ja inimesega koosolemisel pole küll mingit seost-selge see, kui armastad ja armastatuga on hea, siis oled koos. Kui enam ei ole hea, siis lähed lahku. Elu on väga lihtne, kui suudad hoida südame ja mõistuse tasakaalus.
-
Külaline
Sa ei saa mitte millestki aru. Asi ei ole ammendamises vaid põhjuses, miks enam mitte koos olla. Naudin armastatud inimesega koosolemist, kui teeb vea, mistõttu on koosolemine välistatud, siis nii on. Ma ei pea vaatama üht ja sama filmi, et saada naudingut. Ma vaatan erinevaid filme ja saan naudingu.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 12:52Loomulikult on seos olemas. Kui sa vajad kogu aeg uut selleks, et inimesega koos olemist (või filmi) nautida, siis see tähendabki, et sinu jaoks alati inimene, raamat ja film ammendavad end ning sa ei mõista, et on võimalik nautida sedasama tunnet, mida raamat, film või inimene tekitavad korduvalt ja korduvalt. Ühte ja sama tunnet mitu korda ühe ja sama stiimuli peale.Guest kirjutas: ↑15 Jaan 2026 12:42 Mina vaatan trillereid, draamasid, komöödiaid ja dokumentaale. Filmide vaatamisel ja inimesega koosolemisel pole küll mingit seost-selge see, kui armastad ja armastatuga on hea, siis oled koos. Kui enam ei ole hea, siis lähed lahku. Elu on väga lihtne, kui suudad hoida südame ja mõistuse tasakaalus.
-
Külaline
Mina vastasin teemasse, mina ei tea, millest sina räägid. Teemaks oli, et kas tahad kogu aeg uut raamatut ja uut inimest.Guest kirjutas: ↑15 Jaan 2026 13:17 Sa ei saa mitte millestki aru. Asi ei ole ammendamises vaid põhjuses, miks enam mitte koos olla. Naudin armastatud inimesega koosolemist, kui teeb vea, mistõttu on koosolemine välistatud, siis nii on. Ma ei pea vaatama üht ja sama filmi, et saada naudingut. Ma vaatan erinevaid filme ja saan naudingu.
-
Külaline
On sul mingi hälve? Ma vastasin küsimusele. Kas sina pigistad oma koledad kriipshuuled kokku, kui sinult midagi küsitakse ja sa oled aastaid tagasi sellele küsimusele juba vastanud? Mina ei too mingeid issisid koju ega tee seda iga natukese aja tagant. Sellest on muidugi kahju, et sul ka vana inimesena need vaesed lapsed peavad kodus elama. Kuhugi siis minna ei ole, et oma kodu või nii? Sinu korrapidamisest ja plärisemisest on tõesti siiber, mine nääguta oma mehega, kui sul kedagi sellist üldse on. Kes sellist kaagutajat tahab, on muidugi iseasi.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 22:04Jälle hakkab peale!Guest kirjutas: ↑14 Jaan 2026 20:46Poole sajandi jooksul üsna mitu. Küll oleks kurb oma arengus seisma jääda ning ollagi ühe ja samaga, nagu muud poleks saadaKülaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 20:23
Palju sul neid uusi inmesi juba olnud on?
Kui rääkida raamatutest, siis ma neid ei loe.
Aga huvi on uue inimese järgi küll.Selline nõuka aja elu, eks.
Sa ei mäleta enam üldse, et oled juba kordi, kordi ja kordi oma arvamust sel teemal siin kui ka perekooli foorumis avaldanud? Me juba kõik teame, kuidas sinu arvates on normaalne iga natukese aja tagant lastele uus issi koju tuua.
Ja-jaaa! Ja seda sinu katkematut - said põhikoolis külapoisilt lapse, oled koduta ja rahata ja ripud elu lõpuni selle esimese mehe küljes, jura oleme ka oksendamiseni kuulnud.
Aitab nüüd küll!
-
Külaline
Sind ju häiris puudulik haridus, mitte mind.
-
Külaline
Sa tead ise suurepäraselt, et sa teed seda, ja igas võimalikus teemas, kus vähegi võimalik. Teeme nii, et ma ei hakka sulle meelde tuletama, millistes teemades sa seda oled teinud. Sa ei viitsi isegi lauseehitust muuta.Guest kirjutas: ↑15 Jaan 2026 08:27Ei, ma ei tee seda, seda teed sina ja lõpeta see manipulatsioon ja valetamine.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 00:06Sa ju ise teadustad igas võimalikus teemas, et sul on 16 aastat noorem mees (hetkel, sest tegelikult sa ju koguaeg vahetad mehi), et sa oled miljonär, et sa elad 300-ruuduses majas jne.Guest kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:56
Vaadake nüüd nartsissistist manipulaatorit ja tema juttu. Paari päeva pärast läheb ta sellele inimesele ette viskama, kuidas too koguaeg oma 16 aastat nooremast mehest räägib. Midagi oli veel, ah jaa, miljonid. Kes tegelikult räägib? Jälkur räägib.
Ja, mida ma valetasin? Kas sul siis ei olegi suurt maja ja miljoneid?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 6 külalist