Juustup ja Jeemen

lugusid ja muljeid välismaalt
Vasta
Külaline

Juustup ja Jeemen

Postitus Postitas Külaline »

Pühendaksin eraldi teema Juustupile
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Ma tänan pühenduse eest! :D

Hiljem kui ma välja lähen, teen ma Teile mõned pildid.

/Juustup
Külaline

Ootame juba pilte…
Püha õde

Postitus Postitas Püha õde »

Pane siis burka näo ette kui pilti endast Jeemeni palmide taustal teed
Juustup

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 22:17Ootame juba pilte…
Saate lähima nädala aja jooksul. Pean eelnevalt mõne nende platvormiga tutvuma kuhu neid laadida saab ja siis mõned kohad läbi käima,et pilte teha. Enda molli ma teile üles pildistama ei hakka :roll:

Kui kellelgi on mingit võimalikult mugavat platvormi välja käia, siis Juustup tänab.

/Juustup alias püha Juust ehk foorumi emand :lol:
Külaline

https://www.upload.ee
Sinna saab panna pilte.
Külaline

Juustup kirjutas: 12 Juul 2024 23:27
Saate lähima nädala aja jooksul. Pean eelnevalt mõne nende platvormiga tutvuma kuhu neid laadida saab ja siis mõned kohad läbi käima,et pilte teha. Enda molli ma teile üles pildistama ei hakka :roll:

Kui kellelgi on mingit võimalikult mugavat platvormi välja käia, siis Juustup tänab.

Ettekäänded, ettekäänded, nagu arvata oligi :lol:
Juustup

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 23:48 https://www.upload.ee
Sinna saab panna pilte.
Aitüma. Laen esimesed fotod homme öösel üles.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 00:09

Naera, naera. Pärast vahid krõllis silmadega pilte ja siis tuled ka tänitama et lavastus.
Mine oma Rootsi kruiisile tagasi, sinna sinu ahtakene maailmapilt sobitub.

Sapiseks aetud
/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 01:21

Naera, naera. Pärast vahid krõllis silmadega pilte ja siis tuled ka tänitama et lavastus.

Sapiseks aetud
/Juustup
Sorry, aga jeemen on üks viimastest kohtadest maailmas, kuhu oma jalga tõstaksin. Nii et silmad krõllis kindlasti ei vaata. Vaesed riigid ajavad mind oksele. Isegi kui oled seal, siis mina sind küll ei kadesta. Aga vaevalt, et oled :lol:
Juustup

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 01:33
Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 01:21

Sapiseks aetud
/Juustup
Sorry, aga jeemen on üks viimastest kohtadest maailmas, kuhu oma jalga tõstaksin. Nii et silmad krõllis kindlasti ei vaata. Vaesed riigid ajavad mind oksele. Isegi kui oled seal, siis mina sind küll ei kadesta. Aga vaevalt, et oled :lol:
Miks Jeemen on üks viimastest kohtadest maailmas kuhu sa läheksid? Mis põhjusel?
Reisihuviline rändab kõik kohad läbi, just selleks et maailma avastada ja näha erinevaid paiku, inimesi ning õppida tundma erinevaid keeli ja kultuure. Kui nendesse juba ette halvustavalt suhtuda, siis ei tule sellest midagi välja ja pole mõtet Aegna saarelt või Soomest kaugemale vaadatagi.

Vaesed riigid ajavad sind oksele?! - nojah," oligarh " on kõnelenud. Justkui sa oleksid nende vaeste riikide rahvastest kuidagi parem. Essugi sa oled. Toksid oma klaviatuuri ja tegelikult oled nigela maailmavaatega alamakstud mammi, kes elab end foorumis välja andes hinnanguid inimestele, rahvastele ja riikidele millistest ta midagi ei tea ja kus sa käinudki pole.

Vaidle nüüd minuga ja too välja mitu korda oled sa vähemkülastatud Araabia riikides käinud ja viibinud seal ilma giidita ja turismigrupita rohkem kui kuu aega.

Kui araabia riike välja tuua pole, too mõni teine maailmajagu. Usu, ma olen reisinud küll ja veel ja võin sinuga diskussiooni laskuda päris mitmekülgselt.

/Juustup
Külaline

Eile jäi silma, et Juustup kustutas oma postitusi, nime juures oli arv tublisti üle 500, pärast 499. Üks on siit kustutatud "pärast välja lähen siis teen pilte ja panen siia üles".
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 08:08 Eile jäi silma, et Juustup kustutas oma postitusi, nime juures oli arv tublisti üle 500, pärast 499. Üks on siit kustutatud "pärast välja lähen siis teen pilte ja panen siia üles".
Ega ta ei elagi Jeemenis, ükskord ütles, et see on riik, kus ta on käinud. Pidevalt valetab. Ütles, et kardab Eestis elada, sest siin on lähedal Ukraina sõda, aga Jeemen on parem. See jutt on lihtsalt selline sokk, et ei viitsi enam vastu ka vaielda.
Külaline

Imelik. Sa juba eile lõunaajal laadisid ühe pildi juustust ja postitasid - oskad küll.
Veel imelikum tundub, et sul ühtki pilti siiani tehtud pole. Mitte ühtki? Võõras riigis ikka tavaliselt mõni pilt tehakse ju? Lastele saatmiseks, mõnele sõbrale, endale mälestuseks... Just linnast ja ümbruskonnast.
Elad seal ammu, nüüd pead hakkama kuskil ringi käima, et pilte teha? Ega pole ju kultuurimälestisi vaja. Tee üks kodu aknast, teine maja eest tänavalt ja kolmas turult või poest, kus te mehega käite.
Külaline

Pilti saab siia teemasse panna
Külaline

Juusup ei saa koduaknast pilti teha sest siis selgub et polegi Jeemen. Hoopis Tallinn
Külaline

Tee näiteks pilt sellest, milline vaade sul aknast avaneb. Aknad ikka on Jeemenis olemas? :lol:

Aga jah, see luuletamine on naeruväärne ja arusaamatu, sest tegelikult on kõigil suva, kus mingi veider tädike elab.
Juustup

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 12:30 Tee näiteks pilt sellest, milline vaade sul aknast avaneb. Aknad ikka on Jeemenis olemas? :lol:

Aga jah, see luuletamine on naeruväärne ja arusaamatu, sest tegelikult on kõigil suva, kus mingi veider tädike elab.
Manused
IMG_20240713_200131.jpg
IMG_20240713_200106.jpg
IMG_20240713_200117.jpg
IMG_20240713_200125.jpg
IMG_20240713_200131.jpg
Juustup

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 12:30 Tee näiteks pilt sellest, milline vaade sul aknast avaneb. Aknad ikka on Jeemenis olemas? :lol:

Palun väga. Vaata ja irvita nüüd omaette edasi.
Tädike oled sina ise minu kõrval arvatavasti, aga no sulle peab ju kõike TÕESTAMA. ilmselt oled sa niisugune hiromant, et tead seda ka et ma vanadekodust sulle trükin ja järgmisena pean oma passist pilti tegema.

Otsi abi.

/Juustup
IMG_20240710_172858.jpg
Juustup

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 11:07

Imelik. Sa juba eile lõunaajal laadisid ühe pildi juustust ja postitasid - oskad küll.
Veel imelikum tundub, et sul ühtki pilti siiani tehtud pole. Mitte ühtki? Võõras riigis ikka tavaliselt mõni pilt tehakse ju? Lastele saatmiseks, mõnele sõbrale, endale mälestuseks... Just linnast ja ümbruskonnast.
Elad seal ammu, nüüd pead hakkama kuskil ringi käima, et pilte teha? Ega pole ju kultuurimälestisi vaja. Tee üks kodu aknast, teine maja eest tänavalt ja kolmas turult või poest, kus te mehega käite.
Tehtud ja üles laetud siia.

/Juustup
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline