Kõige kehvem hotell, kus viibinud olete
Kõige kehvem hotell, kus viibinud olete
Minule sattusid prussakad ja määrdunud voodiriided. Ühekordne kogemus, aga oli ka 2* hotell, kas see siis peab nii kehva tõesti olema.
Viimati muutis Tolmukübe, 04 Jaan 2026 10:12, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Õigus, ei pannud tähele. Kuigi käisin küll teemade nimekirja enne läbi, aga see jäi kahe silma vahele. Ära kustutada ka ei saa. Ise mõtlesin, kas teha teemaks parim hotell või kehvim hotell, otsustasin esimese kasuks. Seda kehviat vist tehtud veel ei ole. Võtan modega ühendust, katsun teema ära kustutada. Kuigi kirjutan oma nime alt, no ei saa ära kustutada, imelik asi küll.
Mul ka pea ei jaga, ma saan ju seda muuta, kehvimaks hotelliks näiteks.
-
Külaline
Okei, näen, et muutsid teema nime ära.Tolmukübe kirjutas: ↑04 Jaan 2026 10:08 Õigus, ei pannud tähele. Kuigi käisin küll teemade nimekirja enne läbi, aga see jäi kahe silma vahele. Ära kustutada ka ei saa. Ise mõtlesin, kas teha teemaks parim hotell või kehvim hotell, otsustasin esimese kasuks. Seda kehviat vist tehtud veel ei ole. Võtan modega ühendust, katsun teema ära kustutada. Kuigi kirjutan oma nime alt, no ei saa ära kustutada, imelik asi küll.
Minu kõige kehvem hotellikogemus oli Londonis. Valisime hinna poolest kallima ja n.ö paremas piirkonnas asuva hotelli. Pildid olid ka paljulubavad. Tegelikkus osutus kohutavaks. Kui hotelli sisehall kus administraatorid külastajaid vastu võtavad, välja arvata, siis nii tuba kui söögisaal olid kohutavas seisus. Seintelt koorus värv, kraanist tuli sooja vee saamiseks korraga keerata nii sooja kui külma vee nuppu. Tuba oli väike, voodi niru ning hommikusöök oli vilets. Ausalt- nii hullus hotellis pole ma ei enne ega pärast seda viibinud.
-
Külaline
Türgis Belekis. Olen Türgis vaid korra käinud, seega erilist võrdlusmomenti tegelikult pole. Aga oli 5* hotell. Piltidest totaalselt erinev aga siiski ööbitav. Kuna käisime lastega, siis seinast kukkuv krohv ja peaaegu seinast välja kukkuvad pistikupesad olid veidi hirmutavad. Mõnesmõtte saan aru, et sellises kliimas see krohv tõesti seinas ei seisa ja ongi niiskus probleemiks.
Nüüd ma seda vaatan, siis tundub, et on remont kogu kompleksis tehtud.
Nüüd ma seda vaatan, siis tundub, et on remont kogu kompleksis tehtud.
Jah, näed, kallimad ka ei garanteeri. Ja pildid valed. Siis ei aita muud, kui arvustusi lugeda. Aga igaüks ju ei kirjuta.
-
Külaline
Kusjuures me lugesime arvustusi, külastajate poolt antud punktid olid
Mina tavaliselt usun negatiivseid kommentaare. Bookingus on arvustused, kuigi hinne kõrge, loen ma alati läbi most critical reviews. Kui seal ikka kirjas, et kõrval majas on hiliste õhtutundideni avatud baar, siis ma sinna ei lähe. Mõni ainult kiidabki, negatiivset ei kirjuta midagit. Käisin ise ühes hotellis ujumas, basseinis olid ilukivid osaliselt ära kukkunud, oli 5* hotell, ja teenindus ka lonkas, aga lugesin arvustust, keegi oli kirjutanud awesome. Nii et need positiivsed arvustused...
-
Külaline
Kui autotrippidel käime, siis on ikka igasuguseid ette sattunud. Ühes motellis olid linad kulunud marlitaoliseks. Teises oli vets otse voodi kõrval, kardinaga eraldatud.
Aga kui tuleb see piir kätte, kui üldse enam sõita ei jõua, siis vahet pole, peaasi, et saaks süüa, pesta ja voodisse.
Tavaliselt on ikka normaalsed öömajad sattunud.
Eks soojadel maadel ole igasugu putukaid-mutukaid tubades nähtud, ka 5* hotellides 5 cm prussakaid.
Aga kui tuleb see piir kätte, kui üldse enam sõita ei jõua, siis vahet pole, peaasi, et saaks süüa, pesta ja voodisse.
Tavaliselt on ikka normaalsed öömajad sattunud.
Eks soojadel maadel ole igasugu putukaid-mutukaid tubades nähtud, ka 5* hotellides 5 cm prussakaid.
-
Külaline
Marokos olen olnud väga jubedas hotellis, aga kuna see oli ringreisi osa (grupiga), siis polnud parata. Bookingus hinne 7,1, ise iial ei valiks sellise hindega kohta.
Bookingus ise hotelli otsides filtris 8+, ja arvustustest ei loe kõige paremaid ega kõige kehvemaid. Viimsed on kirjutanud enamasti need, kes pole iialgi mitte millegagi rahul, professionaalsed vingujad pmt. Negatiivne arvustus tehakse kui hotell ei allu väljapressimisele.
Ka üldse ilma arvustusteta otsides võib pärleid leida - uhiuued hotellid, algusaja soodsate hindadega. Oleme selliselt leidnud imelise koha, mis aasta hiljem oli täpselt 3x kallim.
Bookingus ise hotelli otsides filtris 8+, ja arvustustest ei loe kõige paremaid ega kõige kehvemaid. Viimsed on kirjutanud enamasti need, kes pole iialgi mitte millegagi rahul, professionaalsed vingujad pmt. Negatiivne arvustus tehakse kui hotell ei allu väljapressimisele.
Ka üldse ilma arvustusteta otsides võib pärleid leida - uhiuued hotellid, algusaja soodsate hindadega. Oleme selliselt leidnud imelise koha, mis aasta hiljem oli täpselt 3x kallim.
Poolas Sopotis. Eramaja, mille iga sopp oli toakesteks jagatud. Kui fotodel tundus suht OK, siis sealt ei saanud aru, et toa suurus oligi reaalselt 4 ruutmeetrit, millel lisaks oli mahutatud dušš toanurka, mitte, et sealt sooja vett oleks tulnud. WC oli koridori peal, mitme toa peale, samuti mitte täistöökorras olev, aga no kasutada ikka kuidagi sai. Magamisasemeks lahtikäiv diivan, mis eriti püsti ei püsinud. Kahese majutuse peale 1 padi ja kulunud päevatekk. Kõik kokku oli lausa naljakas! Jõudsime nii hilja kohale, et jõurama ei viitsinud enam hakata. Järgmisel hommikul selgus, et terve see maja oli venelasi täis, kes seal siis nädalate kaupa suvitasid. Ja majutus ei olnud kõige otsa ka mitte kõige odavam!
-
Külaline
See pole nüüd küll mingi kvaliteedi näitaja, vaid pigem inglismannide eripära.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 21:03kraanist tuli sooja vee saamiseks korraga keerata nii sooja kui külma vee nuppu
-
Külaline
Ei ole kuskil jubedas kohas ööbinud, kuna jõuan korraliku hotellitoa eest maksta.
-
Külaline
Sa oled iga seltskonna surm.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 17:41Ei ole kuskil jubedas kohas ööbinud, kuna jõuan korraliku hotellitoa eest maksta.
-
Külaline
Villa Wesset. Võtsin kallima otsa toa, kiideti palju, kokkuvõttes istusin pimedas suitsuhaisuses toas, õnneks oli kaasas shampanja, mida tardunud pilguga manustasin. Ei iial enam. PS: Hommikusöök oli väga hea.
-
Külaline
Miks sa arvad, et ma üldse kuskil seltskonnas viibin?
-
Külaline
Meil läks nii hullusti, et meie broneeritud majutust Kihnu saarel meile ei võimaldatudki, neil olid järsku matused tekkinud. Paar tigedat naist mainisid seda ja mingit selgitust või soovitust muu majutuse osas me ei saanud. Helistamine/kirjutamine muutusest ilmselt Kihnu kommete hulka ei kuulunud. Sõitsimegi mõne tunni pärast Pärnusse tagasi. Kahju suuremat ei olnudki, sest rand oli ka seal libedate kividega ja metsa all tohutult sipelgaid.
-
Külaline
Minu on hull hotellikogemus oli 198ondate algul, klassiekskursioonil Leningradi Sputnik hotellis, kus olid küll nn luxtoad (igal toal eraldi duširuum), aga selle põrandal jooksid ringi suured prussakad ja ämblikud. Meie klassis oli suurem osa tüdrukuid ja vaid paar poissi, need käisid siis järjest toast tuppa ja pakkusid prussakate-ämblike tapmise teenust tüdrukutele. Pärast magama minnes selgus, et voodis olid ka paar putukat, kes hammustasid.
-
Külaline
Tohoh, küll see Kihnu oli siis tõesti kole koht: rannas koguni kivid ja metsa all sipelgad.Kahju suuremat ei olnudki, sest rand oli ka seal libedate kividega ja metsa all tohutult sipelgaid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist