Inimesed on erinevad. On väga sotsiaalsed inimesed, kelle jaoks pikk rida suhteid/kooselusid on ok, ja vähem sotsiaalsed, keda ühest suhtest/kodust teise jooksmine lihtsalt väsitaks.Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 15:17No ma juba näen - viga ongi sinu ebarealistlikes ootustes. Ongi nii, et mingeid garantiisid suhetes ei ole ja see pole halb õnn, kui suhe ei kestagi 70 aastat, vaid elu ise ja see on 90% inimestest nii. Ära sea oma partnerile mingeid tsirkusekaru nõudeid, et ta PEAB sind armastama elu lõpuni - ja siis äkki leiadki kellegi, kes seda tegelikult vabatahtlikult teeb.Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 13:40Ei aita ka mingid kriteeriumid. Garantiisid inimese tunnete muutlikkuse osas keegi ei anna. Ikka tagantjägi saab öelda, kuidas läks - kui pika kestvusega teise poole armastus ja huvi oli, kas kestis vanaduseni või sai ammu enne otsa.Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 11:28 Lõpetage see enese petmine - asi pole vedamises, vaid teis. Midagi teete suhtega valesti, valite kaaslast valedel kriteeriumitel või olete ise halb partner. Parandage oma viga ja nautige elu.
Ei vea armastuses
-
Külaline
-
Külaline
Kuidas see siia puutub? Ärgu siis jooksku. Aga tema suhtumine on ilmselgelt vildakas.Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 17:21Inimesed on erinevad. On väga sotsiaalsed inimesed, kelle jaoks pikk rida suhteid/kooselusid on ok, ja vähem sotsiaalsed, keda ühest suhtest/kodust teise jooksmine lihtsalt väsitaks.Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 15:17No ma juba näen - viga ongi sinu ebarealistlikes ootustes. Ongi nii, et mingeid garantiisid suhetes ei ole ja see pole halb õnn, kui suhe ei kestagi 70 aastat, vaid elu ise ja see on 90% inimestest nii. Ära sea oma partnerile mingeid tsirkusekaru nõudeid, et ta PEAB sind armastama elu lõpuni - ja siis äkki leiadki kellegi, kes seda tegelikult vabatahtlikult teeb.Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 13:40
Ei aita ka mingid kriteeriumid. Garantiisid inimese tunnete muutlikkuse osas keegi ei anna. Ikka tagantjägi saab öelda, kuidas läks - kui pika kestvusega teise poole armastus ja huvi oli, kas kestis vanaduseni või sai ammu enne otsa.
-
Külaline
Kui valida, kas olla õnnelik üks päev või üldse mitte, kas lühikest aega või üldse mitte, siis mida sa valid? Igas päevas elamine ja õnnelik olemine on hea. Ebareaalsete ootuste püstitamine, et see inimene peab olema mu kõrval kuni surmani, ei ole.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 17:21Inimesed on erinevad. On väga sotsiaalsed inimesed, kelle jaoks pikk rida suhteid/kooselusid on ok, ja vähem sotsiaalsed, keda ühest suhtest/kodust teise jooksmine lihtsalt väsitaks.Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 15:17No ma juba näen - viga ongi sinu ebarealistlikes ootustes. Ongi nii, et mingeid garantiisid suhetes ei ole ja see pole halb õnn, kui suhe ei kestagi 70 aastat, vaid elu ise ja see on 90% inimestest nii. Ära sea oma partnerile mingeid tsirkusekaru nõudeid, et ta PEAB sind armastama elu lõpuni - ja siis äkki leiadki kellegi, kes seda tegelikult vabatahtlikult teeb.Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 13:40
Ei aita ka mingid kriteeriumid. Garantiisid inimese tunnete muutlikkuse osas keegi ei anna. Ikka tagantjägi saab öelda, kuidas läks - kui pika kestvusega teise poole armastus ja huvi oli, kas kestis vanaduseni või sai ammu enne otsa.
-
Külaline
8 kuud lahus, mängin lotot. Tuleks siis rahagi naaksu küll.
-
Külaline
Minimaalselt pool, parem veel, kui aasta-paar pärast suhet üksi olla on parim viis kasvamiseks ning eelnevast järelduste tegemiseks ning endaga olemiseks.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 20:58 8 kuud lahus, mängin lotot. Tuleks siis rahagi naaksu küll.
-
Külaline
Oleneb mida üksiolemise all silmas pead, aga mõne vastassoost sõbraga ei kannata olla? Vahest on vastassoost sôber hea lahendus. Seksi ega armumist pole, kuid mees - naine polaarsus oleks üleval hoitud.Guest kirjutas: ↑08 Jaan 2026 20:17 Kas leidub veel kedagi, kellel armastuses üldse ei vea?
Lihtsalt nii kõrini on üksi olemisest![]()
-
Külaline
Kui see “üks päev õnne” tähendab hiljem mingit suguhaigust või hilisemat pikemat kurvameelsust ja ärakasutatud tunnet, siis loomulikult mina valin “üldse mitte õnne”. Naisega sel üksi oldud ajal väga midagi erilist ei juhtugi, mees muudub tihti kuidagi vaimselt nõrgaks või selliseksKülaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 20:30Kui valida, kas olla õnnelik üks päev või üldse mitte, kas lühikest aega või üldse mitte, siis mida sa valid?
kapriisseks eideks, kui naist tükk aega kõrval pole olnud. Homodega juhtub ka midagi sarnast.
-
Külaline
Mis see homodega juhtub? Muutuvad ka kapriisseks eideks?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 07:12Kui see “üks päev õnne” tähendab hiljem mingit suguhaigust või hilisemat pikemat kurvameelsust ja ärakasutatud tunnet, siis loomulikult mina valin “üldse mitte õnne”. Naisega sel üksi oldud ajal väga midagi erilist ei juhtugi, mees muudub tihti kuidagi vaimselt nõrgaks või selliseksKülaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 20:30Kui valida, kas olla õnnelik üks päev või üldse mitte, kas lühikest aega või üldse mitte, siis mida sa valid?
kapriisseks eideks, kui naist tükk aega kõrval pole olnud. Homodega juhtub ka midagi sarnast.
-
Külaline
Aga muutuvadki ju.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:06Mis see homodega juhtub? Muutuvad ka kapriisseks eideks?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 07:12Kui see “üks päev õnne” tähendab hiljem mingit suguhaigust või hilisemat pikemat kurvameelsust ja ärakasutatud tunnet, siis loomulikult mina valin “üldse mitte õnne”. Naisega sel üksi oldud ajal väga midagi erilist ei juhtugi, mees muudub tihti kuidagi vaimselt nõrgaks või selliseksKülaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 20:30Kui valida, kas olla õnnelik üks päev või üldse mitte, kas lühikest aega või üldse mitte, siis mida sa valid?
-
Külaline
Tunned mõnda homo ise üldse või? Muudkui võetakse sõna, et nad on sellised või teistsugused, aga endal nendega igasugune kokkupuude puudub. Aga kõik arvavad midagi. Eriti huvitab see homode elu millegipärast keskealisi vanamehi. Pole kunagi aru saanud, miks.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:40Aga muutuvadki ju.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:06Mis see homodega juhtub? Muutuvad ka kapriisseks eideks?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 07:12
Kui see “üks päev õnne” tähendab hiljem mingit suguhaigust või hilisemat pikemat kurvameelsust ja ärakasutatud tunnet, siis loomulikult mina valin “üldse mitte õnne”. Naisega sel üksi oldud ajal väga midagi erilist ei juhtugi, mees muudub tihti kuidagi vaimselt nõrgaks või selliseks
-
Külaline
Jah, muidugi tean - nii isiklikult kui ka avalikkuse ees teadaolevaid. Täiesti selgelt on neist suurema osa ühiseks jooneks mingi eidelikkus selle sõna halvas tähenduses (mis ei tähenda, nagu kõik naised oleks sellised). Klatšivad ja õiendavad ja kaeblevad.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 12:28Tunned mõnda homo ise üldse või? Muudkui võetakse sõna, et nad on sellised või teistsugused, aga endal nendega igasugune kokkupuude puudub. Aga kõik arvavad midagi. Eriti huvitab see homode elu millegipärast keskealisi vanamehi. Pole kunagi aru saanud, miks.
-
Külaline
Miks ma ei tunne homosid, erialagi on mul selline, kus neid esineb keskmisest kõvasti rohkem. Ja mina muide olen keskealine vanamutt, kui see sind huvitama peaks.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 12:28Tunned mõnda homo ise üldse või? Muudkui võetakse sõna, et nad on sellised või teistsugused, aga endal nendega igasugune kokkupuude puudub. Aga kõik arvavad midagi. Eriti huvitab see homode elu millegipärast keskealisi vanamehi. Pole kunagi aru saanud, miks.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:06Mis see homodega juhtub? Muutuvad ka kapriisseks eideks?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 07:12Kui see “üks päev õnne” tähendab hiljem mingit suguhaigust või hilisemat pikemat kurvameelsust ja ärakasutatud tunnet, siis loomulikult mina valin “üldse mitte õnne”. Naisega sel üksi oldud ajal väga midagi erilist ei juhtugi, mees muudub tihti kuidagi vaimselt nõrgaks või selliseksKülaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 20:30Kui valida, kas olla õnnelik üks päev või üldse mitte, kas lühikest aega või üldse mitte, siis mida sa valid?
Keeravad heteroks tagasi. Kapriisseks heteroks ja astuvad E.kresse.
-
Külaline
Ma mõtlesin, et võiks olla kasvõi üks päev õnnelikus armastuses.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 20:30Kui valida, kas olla õnnelik üks päev või üldse mitte, kas lühikest aega või üldse mitte, siis mida sa valid? Igas
Aga valiks üldse mitte, siis ei tea ka midagi sellist tahta mida nagunii ei ole.
-
Külaline
Aga äkki TA-ga sobite?
Sina otsid ja tema otsib.
-
Külaline
Arvad, et see vastassoost sõber seksi ei taha saama hakata?Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 23:01Oleneb mida üksiolemise all silmas pead, aga mõne vastassoost sõbraga ei kannata olla? Vahest on vastassoost sôber hea lahendus. Seksi ega armumist pole, kuid mees - naine polaarsus oleks üleval hoitud.
Kui sel sõbral juba koos kannatab olla ja seksiisu ka ju tuleb tal, siis ta võib hakata seda tahtma.
-
Külaline
Eks olgu siis üksi edasi, kui üksiolemise all seksipuudust silmas peetakse.Guest kirjutas: ↑11 Jaan 2026 10:05Arvad, et see vastassoost sõber seksi ei taha saama hakata?Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 23:01Oleneb mida üksiolemise all silmas pead, aga mõne vastassoost sõbraga ei kannata olla? Vahest on vastassoost sôber hea lahendus. Seksi ega armumist pole, kuid mees - naine polaarsus oleks üleval hoitud.
Kui sel sõbral juba koos kannatab olla ja seksiisu ka ju tuleb tal, siis ta võib hakata seda tahtma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: ann ja 3 külalist