Näitlejad, keda ei suuda tõsiselt võtta

käsitöö, kunst, raamatud jm
Mupsik
Teerajaja

Näitlejad, keda ei suuda tõsiselt võtta

Postitus Postitas Mupsik »

Juhtusin eile nägema mingit NCIS sarja osa, kus oli ka 70ndate sarja Fez näitleja(Wilmer Valderrama). No tee või tina aga ma iga kord muigasin juba ette, kui ta seal tõsises sarjas ekraanil oli ja mul manas silme ette see totakas tegelaskuju Fez, kui ta oma suu avas ja rääkima hakkas.
Sama on ka Mr. Beaniga- on temagi tõsistes rollides olnud. Ja siis "Breaking Bad" Bryan Cranston oli "Malcolm in the Middle" totu pereisa.
No on väga raske tõsistes rollides neid näha 😆

Kas teil sama?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mupsik kirjutas: 07 Jaan 2026 23:45Sama on ka Mr. Beaniga- on temagi tõsistes rollides olnud.
Maigret` filmid meeldivad Atkinsoniga väga, täiesti teine inimene. Mängib hästi, Mr Bean ei meenu üldse.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Külaline kirjutas: 08 Jaan 2026 00:03
Mupsik kirjutas: 07 Jaan 2026 23:45Sama on ka Mr. Beaniga- on temagi tõsistes rollides olnud.
Maigret` filmid meeldivad Atkinsoniga väga, täiesti teine inimene. Mängib hästi, Mr Bean ei meenu üldse.
Täitsa võimalik. Kus neid vaadata saab? Vaataks ise ka üle, et kas see on siis minu isiklik kiiks, et ei suuda mööda vaadata "totakast" karakterist.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Jaan 2026 00:03Maigret` filmid meeldivad Atkinsoniga väga, täiesti teine inimene. Mängib hästi, Mr Bean ei meenu üldse.
Mina hakkasin kunagi lausa googeldama, et kas on ikka sama või sarnane inimene.
Külaline

Samamoodi on mul Jim Carreyt tõistes filmides raske vaadata, ehkki Eternal Sunshine of the Spotless Mind on väga hea film ja tema roll suurepärane
Külaline

Veel parem on Freddie Highmore, kes Dr Murphy rollis oli autist (Netflixis olemas kõik osad koos viimase hooajaga) ja nüüd ka Jupiteris ("Palgamõrvar") tavainimesena. Vägisi hakkad ootama omapärasusi, mida pole ega tule.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Jaan 2026 15:55 Veel parem on Freddie Highmore, kes Dr Murphy rollis oli autist (Netflixis olemas kõik osad koos viimase hooajaga) ja nüüd ka Jupiteris ("Palgamõrvar") tavainimesena. Vägisi hakkad ootama omapärasusi, mida pole ega tule.
Mina nägin teda juba lapsena igasugustes filmides (nt A Good Year), kus ta oli täiesti tavaline inimene, seega ei oota mina mingeid omapärasusi.
Külaline

Mupsik kirjutas: 08 Jaan 2026 00:33
Külaline kirjutas: 08 Jaan 2026 00:03
Täitsa võimalik. Kus neid vaadata saab? Vaataks ise ka üle, et kas see on siis minu isiklik kiiks, et ei suuda mööda vaadata "totakast" karakterist.
Maigret jookseb päris tihti sellisel kanalil nagu Epic Drama. Soovitan kindlasti vaadata - VÄGA-VÄGA hästi mängitud on :)
Külaline

Maigret’ on 10 aastat vana seriaal ja seda on ainult 4 osa. Kunagi näidati ka ETVs.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2026 21:32 Maigret’ on 10 aastat vana seriaal ja seda on ainult 4 osa. Kunagi näidati ka ETVs.
Aga väga hea seriaal.
Külaline

Vaatasin just sarja "The Crow Girl". Brittide oma ja muidu väga huvitav, aga vot seda naispolitseinikku ei suutnud ma kuni sarja lõpuni tõsiselt võtta. No lihtsalt nii vilets näitleja tundus.

Samuti ei meeldi mulle sealt Midsomerist see laibalahkaja, vanem proua. No ei ole usutav karakter. See tädikene seal keskel, ühesõnaga.

Pilt
Külaline

Guest kirjutas: 09 Mär 2026 21:31 Samuti ei meeldi mulle sealt Midsomerist see laibalahkaja, vanem proua. No ei ole usutav karakter. See tädikene seal keskel, ühesõnaga.
See tädike on ju ülituntud ja auhinnatud briti näitleja Annette Badland.
Külaline

Milliseid uskumatuid lugusid see mummu-mammu veel oma elust pajatab.
Kas brittidel on vähe seriaalide näitlejaid või kuidas nad nii palju korduvad? Suur riik ometi, ei peaks ju olema nagu meil, et Pius ja Kalmet igapool.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2026 22:07
Guest kirjutas: 09 Mär 2026 21:31 Samuti ei meeldi mulle sealt Midsomerist see laibalahkaja, vanem proua. No ei ole usutav karakter. See tädikene seal keskel, ühesõnaga.
Ok, seda ma ei teadnud. Täitsa võimalik, et tegu tuntud näitlejaga, lihtsalt minu meelest mõjus ta seal sarjas kuidagi ... no mitte usutavalt. Üldiselt seal Midsomer Massmurders sarjas halbu näitlejaid polegi.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Minu arust ka see naine sinna ei kõlba. Ikka vaatan, et aeg juba pensionile minna. Eriti usutav ta ei tundu. Kõige parem patoloog oli esimene, Barry Jackson mängis, väga usutav. Jäi mulje, et hea näitleja.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 10 Mär 2026 07:13
Minu arust ka see naine sinna ei kõlba. Ikka vaatan, et aeg juba pensionile minna. Eriti usutav ta ei tundu. Kõige parem patoloog oli esimene, Barry Jackson mängis, väga usutav. Jäi mulje, et hea näitleja.
Vaat kui huvitav. Inimesed on nii harjunud USA äralõigatud näitlejatega, aga Briti traditsioon, kus näitlejad on loomuliku välimusega, ei kõlba. Kohe mingu pensionile.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2026 08:24 Vaat kui huvitav. Inimesed on nii harjunud USA äralõigatud näitlejatega, aga Briti traditsioon, kus näitlejad on loomuliku välimusega, ei kõlba. Kohe mingu pensionile.
Selles mõttes on sul muidugi õigus. Samas, mitte selle naise vanus ei häiri, pigem tundub karaktet kuidagi puine või ülemängitud.

Neid lõigatud-süstitud USA näitlejaid tõesti ei taha vaadatagi. Hiljuti nägin sarja, kus tegi kaasa Elizabeth Berkley. No ikka jube, mis ta oma kauni näolapiga teinud on.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mär 2026 08:45
Külaline kirjutas: 10 Mär 2026 08:24 Vaat kui huvitav. Inimesed on nii harjunud USA äralõigatud näitlejatega, aga Briti traditsioon, kus näitlejad on loomuliku välimusega, ei kõlba. Kohe mingu pensionile.
Selles mõttes on sul muidugi õigus. Samas, mitte selle naise vanus ei häiri, pigem tundub karaktet kuidagi puine või ülemängitud.

Neid lõigatud-süstitud USA näitlejaid tõesti ei taha vaadatagi. Hiljuti nägin sarja, kus tegi kaasa Elizabeth Berkley. No ikka jube, mis ta oma kauni näolapiga teinud on.
Vaatasin praegu pilte aastast 2026, midagi hullu pole, Ta saab ju kohe ka 54. Poleks midagi elus teinud, siis kõik ohhetaks ja ahhetaks, et issand, kui vanaks jäänud. Ikka naeran neid kuulsuste pilte enne ja pärast, kui öeldakse, et küll on plastilise kirurgiaga oma näo ära rikkunud. Aga võrreldakse pilte, kui inimene on 20 või 50-60. Muidugi on ta muutunud. Aga ilma selle kirurgiata ei tunneks inimesed üldse ära ja mitte kuskile esinema eii võetaks.
Külaline

Väga hull ei ole jah. Juhtusin nägema mingit 10 aasta tagust CSI osa, kus ta kaasa tegi ja seal oli hullem. Paistab, et ta on oma fillerite ja muuga kõvasti tagasi tõmmanud.

Pilt
Külaline

Miks põsed nii koledateks punnideks süstitakse?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist