Head deodoranti
-
Külaline
Head deodoranti
Soovitage head deodoranti
Erritti hea kui oleks p*s*vaba koostisega kuid võib kah muud soovitada.
-
Külaline
Mulle meeldivad Vichy deodorandid, näiteks see on saanud lemmikuks:
https://www.loverte.com/et/vichy-48h-so ... orant-50ml
Mul on väga tundlik nahk kaenlaaukudes ja enamus vahendid ärritavad, nahk hakkab kipitama ja punetama.
https://www.loverte.com/et/vichy-48h-so ... orant-50ml
Mul on väga tundlik nahk kaenlaaukudes ja enamus vahendid ärritavad, nahk hakkab kipitama ja punetama.
-
Külaline
Mul on kasutusel Nurme Seebi pulkdeodorant ja väga-väga meeldib, minul toimib hästi.
-
Külaline
Mul tavaliselt kaks kasutuses, üks mitte looduslik, enamasti Vichy (neil ka alumiiniumivaba), kui vaja tõhusamat.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 13:21 Soovitage head deodoranti
Teine on looduslik(um), mitu korda järjest kasutanud Caudalie oma ja väga rahul.
https://www.loverte.com/et/caudalie-vin ... dorant-50g
-
Külaline
Mis see "hea" antud juhul tähendama peaks? Hea lõhnaga? Mingi konkreetse aine vaba? Tõhus? Mittemääriv?
Mul toimib mingilgi määral ainult Lycia roll-on. Kristalliga on sõna hea kui üldse midagi ei kasutaks ja enamus deodorante jäävad kaenla all ligased-lägased ning higistamisvastane toime on ka kaheldav. Aga ma keskmisest suurema higieritusega ka.
Mul toimib mingilgi määral ainult Lycia roll-on. Kristalliga on sõna hea kui üldse midagi ei kasutaks ja enamus deodorante jäävad kaenla all ligased-lägased ning higistamisvastane toime on ka kaheldav. Aga ma keskmisest suurema higieritusega ka.
-
Peavõruta plogia
Kas sa teeskled et sa ei tea milline on hea deodorant?
Ostsid selveris ühe konkreetse riiuli tühjaks sest mina olin justnimelt seda deodoranti nuusutand paar päeva varem
Ostsid selveris ühe konkreetse riiuli tühjaks sest mina olin justnimelt seda deodoranti nuusutand paar päeva varem
-
Külaline
Igaühe enda jaoks hea. Ei tähenda midagi. Tahaks erinevaid arvamusi ja soovitusiKülaline kirjutas: ↑10 Juul 2024 18:45 Mis see "hea" antud juhul tähendama peaks? Hea lõhnaga? Mingi konkreetse aine vaba? Tõhus? Mittemääriv?
-
Juustup
Old spice whitewater- jah, see on meestele mõeldud, aga mul on suva. Deodorant või higipulk täidab oma eesmärgi kui higihaisu pole, kestab kaua ning ei määri riideid, old spicega seda muret pole.
On ka teisi, aga üks ajas mul naha sügelema ja teist enamasti polnud saada. Vist oli üks deep sea, aga pead ei anna.
/Juustup
On ka teisi, aga üks ajas mul naha sügelema ja teist enamasti polnud saada. Vist oli üks deep sea, aga pead ei anna.
/Juustup
-
Külaline
Irw mine ajaga kaasa, noortel on cool kasutada meestelõhnaga deodorante lõhnu. Teevadki videoid ja soovitavad old spice deodorante!Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 15:56Ise rääkisid, kui noortepärane ja lahe sa oled, aga maitse on nagu pensionärist vanamehel. Hoiakud muidugi nagunii, aga kuidas sa sellist rõvedat haisu suudad kannatada enda küljes, see on jälle midagi uut.Juustup kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:52 Old spice whitewater- jah, see on meestele mõeldud, aga mul on suva. Deodorant või higipulk täidab oma eesmärgi kui higihaisu pole, kestab kaua ning ei määri riideid, old spicega seda muret pole.
/Juustup
Haiseda nagu kehvalt väljakukkunud sünteetiline lilleaas ei ole parem…..
-
Juustup
Ma ei pea ennast mingiks "noortepäraseks ja lahedaks", kust sa seda välja lugesid?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 15:56Ise rääkisid, kui noortepärane ja lahe sa oled, aga maitse on nagu pensionärist vanamehel. Hoiakud muidugi nagunii, aga kuidas sa sellist rõvedat haisu suudad kannatada enda küljes, see on jälle midagi uut.Juustup kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:52 Old spice whitewater- jah, see on meestele mõeldud, aga mul on suva. Deodorant või higipulk täidab oma eesmärgi kui higihaisu pole, kestab kaua ning ei määri riideid, old spicega seda muret pole.
/Juustup
Minule old spice meeldib, mis selles halba on? Väga hea higipulk ning kauakestev, ei jäta plekke.
Las ma nüüd arvan, sina kasutad mingit apteegist ostetud lõhnatut ulme hinnaga ostetud udupeent higipulka eks?
Tüüpiline.
/Juustup
-
Külaline
Miks nii õel?
-
Juustup
Kas see pole õel, kui mulle öeldakse et mul on maitse nagu pensionärist vanamehel?
/Juustup
-
Külaline
Team Juustup. Õelatele tulebki 2 korda õelamalt vastata.
-
Külaline
Mina kasutasin meestelõhna umbes aastal 1989. Teismelised üritavad alati kuidagi eristuda, saamata aru, et kõike on enne tehtud ja nähtud.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 16:04Irw mine ajaga kaasa, noortel on cool kasutada meestelõhnaga deodorante lõhnu. Teevadki videoid ja soovitavad old spice deodorante!Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 15:56Ise rääkisid, kui noortepärane ja lahe sa oled, aga maitse on nagu pensionärist vanamehel. Hoiakud muidugi nagunii, aga kuidas sa sellist rõvedat haisu suudad kannatada enda küljes, see on jälle midagi uut.Juustup kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:52 Old spice whitewater- jah, see on meestele mõeldud, aga mul on suva. Deodorant või higipulk täidab oma eesmärgi kui higihaisu pole, kestab kaua ning ei määri riideid, old spicega seda muret pole.
/Juustup
Aga old spicei vastu on igasuguseid hagisid esitatud, massiliselt on olnud keemilisi põletusi ja nahahädasid.
-
Külaline
Old Spice pole elu sees cool olnud, vaid penskarite vanameeste lõhn. Ära soki. Asi pole selles, et see on meestedeodokas, meeste omasid on olemas väga hea lõhnaga, aga mitte Old Spice. Alumiiniumi täis ka veel, mis tekitab rinnavähki.Irw mine ajaga kaasa, noortel on cool kasutada meestelõhnaga deodorante lõhnu. Teevadki videoid ja soovitavad old spice deodorante!
-
Juustup
Olgu, vastan.
Ma ei leia, et minu vastus oleks olnud õel. Pensionärist vanameeste vastu pole mul ka midagi, lihtsalt neil on teatud kombed ja hoiakud, millega ma ka paralleeli lõin.
/Juustup
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline