Mis vanuses inimestega suhtlete?
Mis vanuses inimestega suhtlete?
Ma ei mõtle siin peret või töökaaslasi, aga muid isikuid, keda nagu rohkem valida saab. Pere on nagunii loomulik ja töökaaslased paratamatus, aga näiteks sõbrad, tuttavad, sugulased (neid ka igas vanuses), naabrid, trennikaaslased, jne. Kas vanusevahe on suur? Kas olete sellega rahul, kas peate normaalseks? Kas teil üldse on vahet, mis vanuses inimestega suhelda, või mitte? Kas keegi on liiga vana, või liiga noor?
-
Külaline
Ma arvan, et väga palju sõltub siin ka inimese ametist, et kas tegu lasteaedniku, õpetaja, arsti või vanadekodu töötajaga.Tolmukübe kirjutas: ↑03 Jaan 2026 16:43 Ma ei mõtle siin peret või töökaaslasi, aga muid isikuid, keda nagu rohkem valida saab. Pere on nagunii loomulik ja töökaaslased paratamatus, aga näiteks sõbrad, tuttavad, sugulased (neid ka igas vanuses), naabrid, trennikaaslased, jne. Kas vanusevahe on suur? Kas olete sellega rahul, kas peate normaalseks? Kas teil üldse on vahet, mis vanuses inimestega suhelda, või mitte? Kas keegi on liiga vana, või liiga noor?
Kui välistan pere ja töökaaslased, siis ainuüksi nende vanus, keda ma 2025a õpetasin, kõikus 4a (noorim huviringis osaleja) kuni 79aastani (vanim õppur ülikooli täiendkoolitusel).
Suurem osa jääb nende kahe vahepeale, suurima osa (300+) moodustavad sel õppeaastal minu "suhtlusringkonnas" 3.-6.klassi õpilased. Kas see on normaalne? vist küll, amet lihtsalt selline.
-
Külaline
Pole raske arvata, millisest teemast ajendatuna selline küsimus...
-
Külaline
https://www.youtube.com/watch?v=uNkxJNqo_TQKülaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:40Pole raske arvata, millisest teemast ajendatuna selline küsimus...
-
Külaline
Intiimseks läbikäimiseks võiks üks olla liiga vana või teine liiga noor. Intiimseteks mõtetevahetamiseks poleks vanus oluline. Vabast ajast suhtlen rohkem omavanustega. Siin ka minuvanuseid. Tööl suhtlen väga palju väga erinevate inimestega vanuses 0.6 - 100.Tolmukübe kirjutas: ↑03 Jaan 2026 16:43 Ma ei mõtle siin peret või töökaaslasi, aga muid isikuid, keda nagu rohkem valida saab. Pere on nagunii loomulik ja töökaaslased paratamatus, aga näiteks sõbrad, tuttavad, sugulased (neid ka igas vanuses), naabrid, trennikaaslased, jne. Kas vanusevahe on suur? Kas olete sellega rahul, kas peate normaalseks? Kas teil üldse on vahet, mis vanuses inimestega suhelda, või mitte? Kas keegi on liiga vana, või liiga noor?
-
Külaline
peale töö ja perekonna ma eriti ei suhtlegi. no naabrimemm on vast 80, lapsed 30-40 ja nende lapsed 8-12
-
Külaline
Igas vanuses on. Naabrid, kellega rohkem suhtlen on vist enamus pigem 50+ vanuses. Ise olen 36. Parim sõbranna on minust 4a noorem.
-
Külaline
Enamik minuga enam-vähem samaealised (olen 37) või pisut vanemad (abikaasa on 43 ja tema sõprusringkond selles vanuses). Samas väga hea sõbranna, kes ühtlasi ka naabrinaine, on 45.
-
Külaline
Tööl kolleegid, kellega tihedamalt suhtlen on vanuses 24 kuni 65 ja kõigiga on mingid teemad või valdkonnad, millest rääkida. Ise 40 ja kõige lähedasem sõbranna on 50. Vanus ei defineeri inimesi, pigem nende ellusuhtumine ja uudishimu.
-
Külaline
Kui jätame kolleegid ja perekonna välja, siis sõbrad ja suhtlusringkond vanuses 27-72. Ise olen 54.