Miks inimesed petavad?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 02 Jaan 2026 14:27
Külaline kirjutas: 02 Jaan 2026 14:17 Täpselt samad miinused on Taavil endal. Tal on kolm last. Ta lapsed on kindlasti präris pretensioonikad ja ei võta iga tibi omaks. Kui ma oleks noor naine, välistaks sellise 50 aastase mehikese küll kindlalt.
Neid noori naisi kes Taavi tema ilmselgete puuduste tõttu välistavad on kindlasti omajagu. Küsimus on siin nõudluse ja pakkumise suhtes. Praktikas on nõudlus tuntud ja jõukatele hea jutuga meestele palju kõrgem kui neid mehi reaalselt saadaval.
Kindlasti mõne kullakaevuri saab, kelle elu ei tule just meelakkumine, Aga eks neid naisi ole jah piisavalt, kelle jaoks on tähtis ainult raha. Samamoodi on palju mehi, kelle jaoks on oluline naise puhul ainult noorus ja ilu. Seega ongi aus diil. Mõlemad saavadki seda, mida nad otsivad.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Jaan 2026 14:17 Täpselt samad miinused on Taavil endal. Tal on kolm last. Ta lapsed on kindlasti präris pretensioonikad ja ei võta iga tibi omaks. Kui ma oleks noor naine, välistaks sellise 50 aastase mehikese küll kindlalt.
Neid noori naisi kes Taavi tema ilmselgete puuduste tõttu välistavad on kindlasti omajagu. Küsimus on siin nõudluse ja pakkumise suhtes. Praktikas on nõudlus tuntud ja jõukatele hea jutuga meestele palju kõrgem kui neid mehi reaalselt saadaval.
On. Nõudlus tuntud ja heal sotsiaalsel positsioonil olevate meeste suhtes on suur, kuid need mehed, need paremad, ei ole saadaval. Neil ei ole vaja naist, nad hakkavad naisega koos olema tõesti vaid suurepärase sobivuse korral. Veelvähem nad otsivad naist, nad tunnevad end piisavalt hästi, et midagi proovida ja kõigevähem on nad need Taavid.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Jaan 2026 15:48
On. Nõudlus tuntud ja heal sotsiaalsel positsioonil olevate meeste suhtes on suur, kuid need mehed, need paremad, ei ole saadaval. Neil ei ole vaja naist, nad hakkavad naisega koos olema tõesti vaid suurepärase sobivuse korral. Veelvähem nad otsivad naist, nad tunnevad end piisavalt hästi, et midagi proovida ja kõigevähem on nad need Taavid.
Ma ei tea, kõigil nendel parimatel meestel on naised olemas.
Külaline

nad hakkavad naisega koos olema tõesti vaid suurepärase sobivuse korral.
See peaks ju olema iseenesestmõistetav paarisuhte loomisel. Miks siis muidu koos üldse olla.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 21:32
Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 20:19
Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 15:33

Mina ei elaks, aga Luisa ilmselt valis praktilise meele. Sissetulek oli tal aastaid väga kehv, nüüd sai Riigikogusse. Kas edasi ka sinna jääb, ei tea. Võib-olla siis koguski rasva ja nüüd saab ise hakkama, saab lahku minna.
Issand, kust sina tead, kui kehv sissetulek tal aastaid oli? Oled tema raamatupidaja või?
Firmade kasumid on kõik avalikud, kui sa ei teadnud. Ja pole vaja kuskil ise otsimas käiagi, ajakirjandus on kõik ju ette laulnud, millised meelelahutajad meil on hea sissetulekuga ja millised mitte.
Mis näitaja see "firmade kasumid" on? Kas ainult firma sissetulek näitab inimese jõukust?

Mina olen ka suhteliselt keskpärase palgaga, aga see ei näita mitte midagi minu tegeliku jõukuse kohta. Mul on nii endal kui ka pärandina saadud mitmeid elukondlikke kinnisvarasid, mul on põllu- ja metsamaad. Mul on investeeringud, aktsiad, sambad, hoiused jne. Kogu vara väärtus on kuskil miljoni ligi.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Jaan 2026 11:59
Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 15:02Loodetavasti! Milline naine sellist meest tahaks?
Taavi on jõukas, mõjukas ja ilmselt ka hea jutuga, muidu poliitikuna nii kaugele poleks jõudnud. Sellistel meestel pole valikust kunagi puudus, võib kindel olla et varsti on tal uus silmarõõm kõrval, tõenäoliselt ka märksa noorem kui Luisa.
Nojah, ma isiklikult ei mõista neid naisi, kes lepivad enda halva kohtlemisega, peaasi, et saaksid rahale lähemal olla.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Jaan 2026 14:38
Kindlasti mõne kullakaevuri saab, kelle elu ei tule just meelakkumine, Aga eks neid naisi ole jah piisavalt, kelle jaoks on tähtis ainult raha. Samamoodi on palju mehi, kelle jaoks on oluline naise puhul ainult noorus ja ilu. Seega ongi aus diil. Mõlemad saavadki seda, mida nad otsivad.
Just! Raudselt on tal sadu huvilisi. Aga need kaunitarid ei tea, et õige varsti nutavad nad silmad peast. Aga noh, mis teha, kui raha, staatus ja võim mängivad oma rolli! :D Jõudu neile neiudele!
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 02 Jaan 2026 23:07
Just! Raudselt on tal sadu huvilisi. Aga need kaunitarid ei tea, et õige varsti nutavad nad silmad peast. Aga noh, mis teha, kui raha, staatus ja võim mängivad oma rolli! :D Jõudu neile neiudele!
See on väga laialt levinud viga, mõtlen neiudele. Kui mind tavaliselt sõnad ei häiri, siis see neiudele häirib küll mingil määral.

Sõnaveeb
https://sonaveeb.ee › unif › dlall › dsall › neid › est
Vallalistele neidudele viskamiseks tehakse reeglina eraldi kimp . Parimaks jäi neidude kadettide vanuseklassi kaheksas koht . Nõo neiule tõi võidu parem ...
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 03 Jaan 2026 08:41
Külaline kirjutas: 02 Jaan 2026 23:07
See on väga laialt levinud viga, mõtlen neiudele. Kui mind tavaliselt sõnad ei häiri, siis see neiudele häirib küll mingil määral.

Sõnaveeb
https://sonaveeb.ee › unif › dlall › dsall › neid › est
Vallalistele neidudele viskamiseks tehakse reeglina eraldi kimp . Parimaks jäi neidude kadettide vanuseklassi kaheksas koht . Nõo neiule tõi võidu parem ...
Teeme nii, et sina ei hakka teistele eesti keelt õpetama. Me ju teame, et sa oskad EKI linke panna ja siis ise vaidled enda pandud lingil olevale infole vastu.

Kuidas käänatakse sõna neiud?

Mitmus

nimetav: neiud
omastav: neidude
osastav: neide
sisseütlev: neiudesse
seesütlev: neiudes
seestütlev: neiudest
alaleütlev: neiudele
alalütlev: neiudel
alaltütlev: neiudelt
kaasaütlev: neiudeg
Tolmukübe
Kontakt:

Kuhu sinu link siis jääb? Nagu näha, sina linke panna ei oska.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 03 Jaan 2026 09:34 Kuhu sinu link siis jääb? Nagu näha, sina linke panna ei oska.
Sa siis huvi pärast klõpsa ka enda pandud link lahti. Ja anna meile teada, mis sa sealt näed.
Tolmukübe
Kontakt:

Kui lahti klõpsata, siis mitmuse alaleütlev on neidudele, must-valgel kirjas. Kas sa lugeda ei oska? Või kujutad ette, et Sõnaveeb eksib, ja sina ei eksi? Kujuta edasi. Ja kuhu siis ikka sinu "tark" link jääb.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 03 Jaan 2026 10:16 Kui lahti klõpsata, siis mitmuse alaleütlev on neidudele, must-valgel kirjas. Kas sa lugeda ei oska? Või kujutad ette, et Sõnaveeb eksib, ja sina ei eksi? Kujuta edasi. Ja kuhu siis ikka sinu "tark" link jääb.
Mine nüüd klõpsa uuesti enda pandud link lahti, ja vaata, mis sealt vastu vaatab.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 03 Jaan 2026 09:34 Kuhu sinu link siis jääb? Nagu näha, sina linke panna ei oska.
Sina ju ka ei oska!
Külaline

Appikene, "neiu" ja "neid" on ju kaks erinevat sõna, mida käänatakse erinevalt. Seega on õige nii "neiude" kui "neidude," olenevalt sellest, kumma sõnaga tegu.
Külaline

Minu arust on väga tervitatav, et Tolmukübe saab ise ka aru, et ta eesti keel on väga halb ja uurib sõnaveebe ja EKI-t. See on juba pool võitu. Saaks nüüd nii kaugele, et TK aru ka saaks, mis sinna on kirjutatud. Lingi leiad üles, väga tubli, aga proovi seda infot sealt mõttega lugeda ka. Seni võib-olla oleks parem, kui sa ei hakkaks nõu andma või eesti keele osas sõna võtma, sest sa ei ole veel omadega nii kaugel. Võib-olla võtad mõned eesti keele tunnid või midagi. Ja see on ka üks hea nõuanne, et ei tasu ennast kunagi pidada ilmeksimatuks ja alati vastu vaielda, kui juba mitu inimest sinu veale tähelepanu juhivad. Sest üldiselt on kõrgharidusega inimeste eesti keele tase natuke TK omast kõrgem. Saan aru, et TK pole olnud võimalust ülikoolis käia ja ega kõik ei peagi, aga siis pole midagi teha, teadmised jäävad veidi lünklikuks.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 03 Jaan 2026 10:16 Kui lahti klõpsata, siis mitmuse alaleütlev on neidudele, must-valgel kirjas. Kas sa lugeda ei oska? Või kujutad ette, et Sõnaveeb eksib, ja sina ei eksi? Kujuta edasi. Ja kuhu siis ikka sinu "tark" link jääb.
Kuna EKI linki koos sõnaga siia panna ei saa, siis palun sisesta EKI sõnaotsingusse sõna "neiu" (mitte "neid").

Ja siis võta paremalt valik "Sõnavormid > Näita tabelina".

Nüüd keri natukene allapoole ja seal näed, kuidas on mitmuse alaleütlev sõnast "neiu".

Seega jah, palun ära anna keelenõu ja palun ära paranda teiste "keelevigu"!
Külaline

Guest kirjutas: 03 Jaan 2026 11:25 Appikene, "neiu" ja "neid" on ju kaks erinevat sõna, mida käänatakse erinevalt. Seega on õige nii "neiude" kui "neidude," olenevalt sellest, kumma sõnaga tegu.
Aga kuidas on 'neid' mitmuses, seda oskad öelda?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Jaan 2026 07:40Aga kuidas on 'neid' mitmuses, seda oskad öelda?
Neid ongi juba mitmuses. :P
Külaline

minule ette sattunud petmise põhjused:
sellist juhust ei saanud kasutamata jätta
igavusest
armastus sai otsa
elu on raske ja otsisin sinna rõõmukiirt
sekretär oli ju nii mõnusasti käe/jala jne juures
ma olin nii purjus, et ei mäletanud oma nime ka
ma ei saa ise ka aru, kuidas see juhtus
olime reisil ja kõik tundus nii õige