Sa said valesti aru. Ma pidasin silmas seda, et mina võin ennast ju sellel ühel või paaril korral lolliks helistada, aga kui tema väidab et ta "kukkus" vms, siis ei saa see helistaja(mina või kes iganes) midagi teha. Kui see ohver on psühhoterrori all siis mingi telefonikõne teda ei päästa- ta vajab täielikku isolatsiooni vägivallatsejast, psühholoogilist nõustamist ning aega. Mingi "mureliku naabri kõne" eest sab ta järgmine kord lihtsalt kõvemini kolakat ja ta teab seda, seepärast ta ise ei lahkugi vägivaldsest suhtest- ta kardab, et ta ei saa hakkama.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 21:49Aina jaburamaks läheb! Mis mõttes "Helistada võib ikka, aga kui see ohver ise abi vastu ei võta ei saa keegi midagi teha.". Said ise ka lõpuks aru, et panid oma väljaütlemistega täiesti pange ja nüüd püüad fookuse viia sellele, et ohver ju nagunii ei taha abi vastu võtta?Juustup kirjutas: ↑11 Juul 2024 13:03Helistada võib ikka, aga kui see ohver ise abi vastu ei võta ei saa keegi midagi teha.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2024 16:10
Keegi pole öelnud, et ei võiks turvalises kohas abi kutsuda, jälle pisendad enda enne öeldut. Enne ütlesid, et kes hoolib sellest võõrast naisest ja ütlesid, et mis mõtet on politseisse helistada, selleks ajaks on vägistaja ammu läinud. Õigustasid perekonda, kes ei teinud mitte midagi, ei helistanud politseisse ega tundnud huvi ohvri vastu. Nüüd räägid, nagu keegi oleks nõudnud vägistajale füüsiliselt kallale kargamist ja ta naise seljast ära rebimist. Pidevalt teed nii. Alguses ütled üht ja siis keerad selle teistpidi.
Politseisse on mõtet helistada ja ma pole öelnud, et keegi sellest võõrast naisest ei hooliks- sa vist ei oska lugeda. Ma ütlesin, et ENNE kui kuhugi helistada tuleb veenduda ISEENDA ohutuses. See peaks elementaarne olema- mis kasu sellel naisel on sinust kui sa märtrit mängima tormad? Kisud selle vägistaja jõuga tal seest välja või?
Lõpuks istute mõlemad hambutuna seal metsas, reeglina sellistel ambaalidel on jõudu palju.
Kommentaari moraal oli see, et veendu kõigepealt iseenda ohutuses. Ohvril pole sinust kasu kui sa seal omaloomingut teed või vägistaja sul out-i lööb.
/Juustup
/Juustup