Mina ka mitte. Mul on ammu juba suva, mida keegi minust arvab. Aga üritan alati toeks olla oma lähedastele, kui neil on mingi mure. Ja saan ka võõraste inimeste hädadest (aga ka rõõmudest) aru.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 22:40Aga, et empaat tunneks rohkem seda survet, et mida teised küll temast arvavad, nagu Tolmukübe arvab, sellega ma nõus ei ole.
Päritud isikuomadused
-
Külaline
-
Külaline
Mina olen pärinud oma vanemate kõige halvemad omadused - isalt suutmatuse alkoholiga piiri pidada ja emalt äkilisuse ja närvilisuse laste suhtes. Alles ligi 40-aastasena õppisin end teadlikult tagasi hoidma, end kontrollima.
Kahjuks ei ole ma pärinud vanemate parimaid külgi - neid mõlemaid peeti nooruses väga ilusateks inimesteks, lisaks oli isal suurepärane võõrkeelte oskus (keeled n.ö "hakkasid külge") ja ema oli väga musikaalne. Mõlemad olid ka ülimalt töökad ja said hakkama erinevate töödega.
Mina olen kahjuks selline alla keskpärase välimusega kartul, kes elab palgapäevast palgapäevani oma üksluist elu ja pole suutnud oma eluga midagi tarka ette võtta.
Kahjuks ei ole ma pärinud vanemate parimaid külgi - neid mõlemaid peeti nooruses väga ilusateks inimesteks, lisaks oli isal suurepärane võõrkeelte oskus (keeled n.ö "hakkasid külge") ja ema oli väga musikaalne. Mõlemad olid ka ülimalt töökad ja said hakkama erinevate töödega.
Mina olen kahjuks selline alla keskpärase välimusega kartul, kes elab palgapäevast palgapäevani oma üksluist elu ja pole suutnud oma eluga midagi tarka ette võtta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist