Raskustekk
-
Külaline
Raskustekk
Kas raskustekki kasutab keegi? Kuidas rahul olete? Milline tekk teil on (mis täidisega) ja kui raske (proportsioon kehakaalust)?
-
Külaline
Kasutasin pikka aega, aga lõpuks loobusin. Vist oli minu kehakaalu jaoks liiga raske tekk. Lisaks oli mul palav. Mis kõige hullem - see täidis väikeste krabisevate pallikestega, meenutas mu kassile tema WC-d. Mitu korda pissis sinna teki peale.
Tekk on muidu alles ja viin selle ilmselt maale, kus on hea jahedamate ilmadega kasutada.
Tekk on muidu alles ja viin selle ilmselt maale, kus on hea jahedamate ilmadega kasutada.
Mis on raskusteki mõte, miks peab tekk raske olema? Vanasti olid vatitekid, need on kaasaegsetega võrreldes rasked.
-
Külaline
Üks vahendeid unetuse vastu. Raskus tekitab turvatunde.
-
Külaline
Kas nad krabisevad tugevalt?Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 14:36 Kasutasin pikka aega, aga lõpuks loobusin. Vist oli minu kehakaalu jaoks liiga raske tekk. Lisaks oli mul palav. Mis kõige hullem - see täidis väikeste krabisevate pallikestega, meenutas mu kassile tema WC-d. Mitu korda pissis sinna teki peale.
-
Külaline
Raskus lisab kehale ühtlase surve ja aitab ärevuse vastu ja tõesti nagu siin üks ütles, et tekitab turvatunnet.
Beebisid ka seepärast mässitakse, et see annab turvatunde nagu emaüsas. See aitab rahuneda.
Isegi suure traumaga koeri ja kasse mässitakse teki sisse, kui nad kontrollimatult värisevad 24/7. Koertele on isegi raskusvestid/riided selle puhuks.
-
Külaline
Ei, mitte häirivalt. Sealt, kust mina tellisin, oli vist kahe sisuga vahel võimalik valida. Enam ei mäleta mis sisuga, aga üks valik oli vist väikesed klaashelmed. Ja teine äkki kirsikivid. Täitsa võin eksida ka praegu.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 15:55Kas nad krabisevad tugevalt?Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 14:36 Kasutasin pikka aega, aga lõpuks loobusin. Vist oli minu kehakaalu jaoks liiga raske tekk. Lisaks oli mul palav. Mis kõige hullem - see täidis väikeste krabisevate pallikestega, meenutas mu kassile tema WC-d. Mitu korda pissis sinna teki peale.
Aga muidu jah, kassivetsus on mul umbes sarnase tekstuuriga sisu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist