Keeruline olukord.
-
Külaline
Tänapäeval on naisi rohkem kui vähegi kõlbulikke mehi, ei hakka mees mingit hullu pingutust sooritama.
-
Külaline
Aga see ju selekteeribki naise jaoks õige ja hea mehe välja - kui mees ei viitsi pingutada, siis järelikult ei ole piisavalt huvitatud. Või on lihtsalt pealiskaudne inimene. Milline naine peaks sellist meest omale tahtma? Mina ikka valiks omale sellise mehe, kes on sügavalt just konkreetselt minust huvitatud, mitte sellist, kes lappab turul selle järgi naisi ja teeb otsuse selle järgi, et kes kõige kiiremini ja kergemini jalad laiali lükkab.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 11:44 Tänapäeval on naisi rohkem kui vähegi kõlbulikke mehi, ei hakka mees mingit hullu pingutust sooritama.
-
Külaline
Niimoodi ma oma mehe just leidsingi. Ja koos elame me juba väga-väga kaua.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 12:08 Eks oota siis seda, aga ehk enne saad 100a täis kui leiad.
-
Külaline
Sellised seal Tinderis ja tutvumisgruppides istuvad aastaid ja aastaid, ega nemad ju pingutama ei hakka.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 11:44 Tänapäeval on naisi rohkem kui vähegi kõlbulikke mehi, ei hakka mees mingit hullu pingutust sooritama.
-
Külaline
Nojah, eks ajutisi, lihtsalt niisama korraks naisi on ka vaja. Vaevalt, et sa oma mõtteviisi juures head pikaajalist suhet oled leidnud.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 12:08 Eks oota siis seda, aga ehk enne saad 100a täis kui leiad.
-
Külaline
Jah, aga kui mees võtab raskesti kättesaadava puhul kui huvi puudumist naise poolt, siis ei tekigi üldse mingit suhet.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 11:41Minu arust tasub just raskesti kättesaadav olla. Mida rohkem mees peab pingutama sinu endale võitmiseks, seda parem. Teame ju kõik ütlust - kergelt tulnud, kergelt läinud.
Seega, kui oled tõsiselt huvitatud suhtest ja tahad püsisuhet, siis las mees näeb vaeva. See, mis raskelt kätte tulnud, sellest kergelt ei loobuta.
Kui huvi puudub, siis ahistama ka ei hakka.
-
Külaline
No, mis siis teha!? Siis tuleb kohe mehe käte vahele langeda, sest mine tea, muidu jääd äkki vanatüdrukuks, kui see üks, kes korra sulle kelmikalt naeratas, rohkem edasi ei proovi.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 14:18Jah, aga kui mees võtab raskesti kättesaadava puhul kui huvi puudumist naise poolt, siis ei tekigi üldse mingit suhet.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 11:41Minu arust tasub just raskesti kättesaadav olla. Mida rohkem mees peab pingutama sinu endale võitmiseks, seda parem. Teame ju kõik ütlust - kergelt tulnud, kergelt läinud.Guest kirjutas: ↑23 Dets 2025 11:36
Võimalikud variandid, aga raskesti kàttesaadavat pole mõtet ka mängida. Kui on huvi siis võiks seda välja ka näidata. Mehed ei ole selgeltnägijad.
Seega, kui oled tõsiselt huvitatud suhtest ja tahad püsisuhet, siis las mees näeb vaeva. See, mis raskelt kätte tulnud, sellest kergelt ei loobuta.
Kui huvi puudub, siis ahistama ka ei hakka.
Lihtsalt infoks, mees, kes on sinust tõsiselt huvitatud, ei anna alla! Ja kindlasti leiab viisi, kuidas edasi võidelda, ilma et see naise jaoks ahistamisena tundub.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 4 külalist