Kes teinud, söönud

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Kes teinud, söönud

Postitus Postitas Külaline »

eelküpsetatud seakooti? Kas see on hea? Kas üks koot= üks sööja?
Pilt
Külaline

Me nokime mehega mõlemad. Kas on hea - vahel on, vahel pole, oleneb maitsestamisest.
Praena pole kunagi serveerinud.
Aga nt Saksamaal mees tellib küll igal võimalusel kooti. Ja ikka nii - vahel on ok, vahel mitte. Annab mulle ka proovida, kuigi serveeritakse ikka ühele.
Viimati sõi mingil Eesti laadal kuskil Setumaa kandis, see oli küll väga maitsev.
Oleneb tegijast.
Külaline

Ma saan aru, et see eelküpstatud on maitsestatud ka. Millise firma oma on ok olnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Dets 2025 23:42 Ma saan aru, et see eelküpstatud on maitsestatud ka. Millise firma oma on ok olnud?
Ma ei pane eriti tähele, millise firma omasid mees aeg-ajalt koju toob. Näen, kui on juba soojendatud ja valmis lõikamiseks.
V-o keegi siin teab täpsemalt.
Aga inimeste maitsed on ju samuti erinevad 🙂
Külaline

Ma olen mõnikord seda ostnud https://www.selver.ee/suitsutatud-seakoot-oskar-kg või https://maksjamoorits.ee/products/eelku ... -tagakoot/

No mitte paljalt söömiseks, vaid näiteks ühepajatoidu sisse või hernesupi tegemiseks. Sealt tuleb head kondileemt ja hiljem saab toidule liha lisaks.

Konkreetselt lingitud koodid on kindlasti liiga suured üksi söömiseks. Ja mu meelest lihtsalt niisama ülessoojendatuna kartuli või makaroni kõrvale ei ole eriti ahvatlev ka. Aga väiksemaid koote ma ei olegi müügil näinud. Teiste firmade sarnaseid tooteid ei tulegi hetkel silme ette.
Külaline

Ja mina mõtlesin, et leidsin erilise delikatessi :x
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

See Maksimooritsa BBQ on väääga imeliku maitsega.
TA vast ei mõelnud suitsutatud versioone, vaid "grillitud". Kui Tln-s elate siis laupäev näiteks Nõmme turult ühest kaubikust saab. Mingi aeg ka Mustamäe turul. Väga hea kraam.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Dets 2025 07:38Ja mu meelest lihtsalt niisama ülessoojendatuna kartuli või makaroni kõrvale ei ole eriti ahvatlev ka.
Me lihtsalt soojendame, lõikame ja näksime. Ei üritagi sellest mingit toidukorda teha. Vahel on täitsa mõnus.
Aga idee seda ühepajatoidus kasutada tundub hea. Ainult et - kas liiga vänge ei tule? Kui on ka suitsutatud koot?
Külaline

Võiksid teema nimeks juba panna, et teinud seakooti.
Külaline

Ants kirjutas: 23 Dets 2025 19:41 See Maksimooritsa BBQ on väääga imeliku maitsega.
TA vast ei mõelnud suitsutatud versioone, vaid "grillitud". Kui Tln-s elate siis laupäev näiteks Nõmme turult ühest kaubikust saab. Mingi aeg ka Mustamäe turul. Väga hea kraam.
Vist elu esimene normaalne kommentaar Antsu poolt.
Külaline

mina teen alati toorest seakoodist, keedan tunnikest 3 ja siis panen ahju veel umbes 2 tunniks. Väga hea tuleb ja kolmesele perele täissöömaaeg. Aega võtab küll palju. Samas saab alati supipuljongi järgmiseks korraks, teen tavaliselt järgmisel päeval.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 23 Dets 2025 22:28
Ants kirjutas: 23 Dets 2025 19:41 See Maksimooritsa BBQ on väääga imeliku maitsega.
Vist elu esimene normaalne kommentaar Antsu poolt.
Ilmselt on Teie elu eesmärk leida Antsu ja võimalik, et ka kellegi teise postitusest ainult negatiivsust.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Dets 2025 23:27 Aga nt Saksamaal mees tellib küll igal võimalusel kooti. Ja ikka nii - vahel on ok, vahel mitte. Annab mulle ka proovida, kuigi serveeritakse ikka ühele.
Saksamaa ülikrõbeda koorikuga kootide söömine teeb rõõmu ka hambaarstidele, kes seejärel saavad murdunud hambaid parandada.
Külaline

Selveril oli valikus enda sarja eelküpsetatud seakoot, see oli maitsev. Lidkli oma olen ka ostnud ja päris hea. Kummalgi ei domoneeri "tööstuslikud maitsed" ja on täitsa koduse toidu sarnased.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 24 Dets 2025 21:16
Guest kirjutas: 22 Dets 2025 23:27 Aga nt Saksamaal mees tellib küll igal võimalusel kooti. Ja ikka nii - vahel on ok, vahel mitte. Annab mulle ka proovida, kuigi serveeritakse ikka ühele.
Saksamaa ülikrõbeda koorikuga kootide söömine teeb rõõmu ka hambaarstidele, kes seejärel saavad murdunud hambaid parandada.
Pidi ikka eriti vana notsu olema oma eriti jäiga nahaga, et nõnna kikud ära murraks. Samas muidugi, kui on veel piimahambad ...
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Dets 2025 21:16
No ole nüüd. Nii kivikõva koorikut pole küll kohanud, mis hambaid murraks.
Krõbe on mõnusalt krõbe. Terved hambad pole häda saanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist