Keeruline olukord.

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Keeruline olukord.

Postitus Postitas Külaline »

Tere!

Mulle meeldis välimuse poolest üks mees ,kui olin 20.Praegu olen 40.Tööalaselt puutusin temaga kokku,ei töötanud koos ,aga sattusime kokku.Ei olnud mitte midagi,ainult selline kerge flirt.sain aru,et ka tema flirtis vastu.Väljas kohtamas ei käinud ja mingit suhet polnud.

Nüüd 20 aastat hiljem kohtasin teda taas ,sest praegu oleme töökaaslased ,läksin samale erialale.Mitte tema pärast,tuli üllatusena,et ta ikka seal töötab.

Ja see flirt on täpselt sama ,kui 20 aastat varem.Tema siis 53 hetkel ja mina 40.Aru ma ei saa,mis see on selline.Armastus kindlasti mitte.
Kui kohtusime oli tema pilk ka selline kelmikas ja on arusaada ,kui mees flirdib sinuga.Tema on endiselt poissmees,mis muidugi imelik.Mina lahutasin oma abielu kaks aastat tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Dets 2025 16:36Kui kohtusime oli tema pilk ka selline kelmikas ja on arusaada ,kui mees flirdib sinuga.Tema on endiselt poissmees,mis muidugi imelik.Mina lahutasin oma abielu kaks aastat tagasi.
Mina flirdin natuke kelmikalt peaaegu kõigiga, kes mulle meeldivad. Ega ma seepärast nende kõigiga suhet luua ei taha.
Külaline

Aga ta meeldis mulle siis ja meeldib ka praegu.Ja seda puhtalt välimuse tõttu.Ühesõnaga temas on midagi mis mulle meeldib.Oli siis ja on ka nüüd 20 aastat hiljem.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Dets 2025 16:47 Aga ta meeldis mulle siis ja meeldib ka praegu.Ja seda puhtalt välimuse tõttu.Ühesõnaga temas on midagi mis mulle meeldib.Oli siis ja on ka nüüd 20 aastat hiljem.
Kas su mobiilil on tühikuklahvi tõrge? Väga häiriv on, kui punkti järel pole tühikut. Loed ja tekib tunne, nagu mingi lapse või alaarenenu kirjutis
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kui on siiani poissmees, siis vbl on liiderdis, et tahabki vaba ja vallaline olla, et saaks muudkui tiiba ripsutada. Kui meeldib, siis meeldib, eks sa flirdi, aga ole ettevaatlik, tugevalt pole vaja kiinduda ega õhulosse teha, võibki olla, nagu kirjutasin. On kena välimusega, naiste seas lööki. Ega sa ainuke pole, kellele ta välimuse poolest meeldib. Pole vaja haiget saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Dets 2025 16:36Tema on endiselt poissmees,mis muidugi imelik.Mina lahutasin oma abielu kaks aastat tagasi.
Eks tõutäkk ole ka endiselt poissmees, aga näe kui palju lapsi küla peal laiali.
Külaline

Liiderdised rändavad ikka ühest abielust/suhtest teise ja neil on kõrvalsuhted. Palju mugavam ju kui keegi kodus ootab.

TA ei maininud, kas mehel 20 aasta jooksul kedagi kõrval on olnud. Kui mees on tõesti need 20 aastat poissmees olnud, siis võivad põhjusteks olla:

Gei
Impotent või liiga väike meheau
Psühholoogilised probleemid
Mees on algatusvõimetu
Külaline

Guest kirjutas: 22 Dets 2025 17:12 Liiderdised rändavad ikka ühest abielust/suhtest teise ja neil on kõrvalsuhted. Palju mugavam ju kui keegi kodus ootab.

TA ei maininud, kas mehel 20 aasta jooksul kedagi kõrval on olnud. Kui mees on tõesti need 20 aastat poissmees olnud, siis võivad põhjusteks olla:

Gei
Impotent või liiga väike meheau
Psühholoogilised probleemid
Mees on algatusvõimetu
TA pole teda 20 a näinud. See on tema enda arvamus, et see mees on 20 aastat üksi olnud.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Dets 2025 16:36 Tere!

Mulle meeldis välimuse poolest üks mees ,kui olin 20.Praegu olen 40.Tööalaselt puutusin temaga kokku,ei töötanud koos ,aga sattusime kokku.Ei olnud mitte midagi,ainult selline kerge flirt.sain aru,et ka tema flirtis vastu.Väljas kohtamas ei käinud ja mingit suhet polnud.

Nüüd 20 aastat hiljem kohtasin teda taas ,sest praegu oleme töökaaslased ,läksin samale erialale.Mitte tema pärast,tuli üllatusena,et ta ikka seal töötab.

Ja see flirt on täpselt sama ,kui 20 aastat varem.Tema siis 53 hetkel ja mina 40.Aru ma ei saa,mis see on selline.Armastus kindlasti mitte.
Kui kohtusime oli tema pilk ka selline kelmikas ja on arusaada ,kui mees flirdib sinuga.Tema on endiselt poissmees,mis muidugi imelik.Mina lahutasin oma abielu kaks aastat tagasi.
Miks sa seda olukorda keerukaks nimetad? Flirdite ju? Môlemad vabad.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Dets 2025 17:43
Guest kirjutas: 22 Dets 2025 16:36 Tere!

Miks sa seda olukorda keerukaks nimetad? Flirdite ju? Môlemad vabad.
Mõne jaoks on iga ebamäärane olukord keeruline.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Dets 2025 16:36 Tere!

Kui kepiks läheb, siis pea vahepeal hinge ka!
Külaline

Mõlemad vabad inimesed, andke minna. Flirtige ja vaadake kuhu see kõik edasi viib. Milleks põdeda.
Külaline

Piinlik, väga piinlik.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Dets 2025 17:02
Guest kirjutas: 22 Dets 2025 16:47 Aga ta meeldis mulle siis ja meeldib ka praegu.Ja seda puhtalt välimuse tõttu.Ühesõnaga temas on midagi mis mulle meeldib.Oli siis ja on ka nüüd 20 aastat hiljem.
Kas su mobiilil on tühikuklahvi tõrge? Väga häiriv on, kui punkti järel pole tühikut. Loed ja tekib tunne, nagu mingi lapse või alaarenenu kirjutis
Ja mitte ainult see peale punkti puuduv tühik, vaid enne koma olev tühik on veel haigem 😤
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Dets 2025 17:12Psühholoogilised probleemid
Mees on algatusvõimetu
Võimalikud variandid, aga raskesti kàttesaadavat pole mõtet ka mängida. Kui on huvi siis võiks seda välja ka näidata. Mehed ei ole selgeltnägijad.
Külaline

Kutsu ta endale külla. Näiteks, et ta aitaks sul eesti keelt õppida. No ja siis vaatategi natuke neid tühikuid ja komasid ning siis teadagi mis. Küpseta keeks ka, pärast hea nosida.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Dets 2025 17:41
TA pole teda 20 a näinud. See on tema enda arvamus, et see mees on 20 aastat üksi olnud.
Kui mees on praegu 53, siis 20 aastat tagasi oli ta 33. Tol ajal olid kõik 33'-aastsed mehed juba suhtes, kui neil just mingit tõšist viga ei olnud. See, et tema oli siis vaba ja praegu vaba,teeks mind üsna ettevaatlikuks. Kui ta on eluaeg üksi elanud, siis selles vanuses ta pereeluga küll enam ära ei harju.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 23 Dets 2025 10:59
Guest kirjutas: 22 Dets 2025 17:02
Ja mitte ainult see peale punkti puuduv tühik, vaid enne koma olev tühik on veel haigem 😤
Eesti keeles lõpeb jutustav lause punktiga.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Dets 2025 11:36
Külaline kirjutas: 22 Dets 2025 17:12Psühholoogilised probleemid
Mees on algatusvõimetu
Võimalikud variandid, aga raskesti kàttesaadavat pole mõtet ka mängida. Kui on huvi siis võiks seda välja ka näidata. Mehed ei ole selgeltnägijad.
Minu arust tasub just raskesti kättesaadav olla. Mida rohkem mees peab pingutama sinu endale võitmiseks, seda parem. Teame ju kõik ütlust - kergelt tulnud, kergelt läinud.

Seega, kui oled tõsiselt huvitatud suhtest ja tahad püsisuhet, siis las mees näeb vaeva. See, mis raskelt kätte tulnud, sellest kergelt ei loobuta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist