Ehk oskab keegi nõu anda,kellel kokkupuuteid.
Elan 2kordses kortermajas.
Viimasel kuul tuleb dushinurga äravoolust vastikut solgihaisu. Samuti kostub kanalisatsioonist ka mulksumist, mida varem ei olnud. Haisulukk toimib. Olen erinevaid torupuhastusvahendeid ka kasutanud, aga aidanud pole küll midagi.
Targemad, andke nõu.
Kanalisatsioon haiseb
-
Külaline
Äravool ilmselt veidi umbes. Kui sul on tross, proovi läbi lükata.
Santehnik ilmselt aitab kiiresti.
Santehnik ilmselt aitab kiiresti.
-
Külaline
Selle napi kirjelduse järgi võiks kahtlustada solgipüstaku tuulutuse ummistust. Ehk siis juhul, kui mulksub siis kui teised korterid asjatavad kas dushi all või wc-s. Kui magistraaltoru tuulutus on umbes, tõmbab allaminev suurem kogus vett kogu solgitorustiku vaakumisse ning tekkiv alarõhk imeb trappidest vee ära. Sellest ka mulksumine. Kuivaks jäänud trapp hakkab aga haisema, kuna vett enam sees pole ja haisulukk ei toimi.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 21:32 Ehk oskab keegi nõu anda,kellel kokkupuuteid.
Elan 2kordses kortermajas.
Viimasel kuul tuleb dushinurga äravoolust vastikut solgihaisu. Samuti kostub kanalisatsioonist ka mulksumist, mida varem ei olnud. Haisulukk toimib. Olen erinevaid torupuhastusvahendeid ka kasutanud, aga aidanud pole küll midagi.
Targemad, andke nõu.
Tavaliselt on kanalisatsiooni peatoru (püstak) pikendatud pööningule ja sealt katusele, kust käib tuulutus ja kompensastiooniõhu võtmine.
-
Külaline
trappi tuleb lihtsalt korra nädalas vett valada, siis sellist asja ei teki.
praegu on sul haisulukk tõenäoliselt kuiv, kalla korraga trapist alla 1-1,5 liitrit vett, läheb üle.
praegu on sul haisulukk tõenäoliselt kuiv, kalla korraga trapist alla 1-1,5 liitrit vett, läheb üle.
-
Külaline
Inimene ju ometi kasutab vanni/dušši ka ju vähemalt ülepäeva. Pesumasinat vähemalt kord nädalas. Kuidas see trapp nii kuivaks saab minna?Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 21:24 trappi tuleb lihtsalt korra nädalas vett valada, siis sellist asja ei teki.
Mul läheb trapp kuivaks siis, kui suvel 2-3 nädalat kodust ära olen ja keegi kraani ei puutu ka. Kuiv on küll aga haisema veel ei hakka. Korra kui üle kuu aja ära olin kodust siis tõesti oli veidi solgihaisu. Kui inimene igapäevaselt kofus elab, siis ei tohiks see probleem olla.
Haiduluku kork võib vana olla. Vb selle vahetusest on kasu.
-
Külaline
Kui vesi voolab ära aeglaselt ja mulksudes, mis jutt kuivast haisulukust? Kui ajab üles ka solgihaisu, on miski kuskilt umbes.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist