Kolmas maailm..

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 11 Juul 2024 12:42
Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 10:20
Vesipea kirjutas: 28 Juun 2024 00:47 Viibin hetkel kolmanda maailma riigis ja mulle tehti pakkumine, et kas ma sooviksin kohalikku last osta?! Ma arvutasin kohaliku kursi eurodeks see teeb 30 eurot! Ma ei teagi mida teha? Mis teie teeksite? Lastekaitset siin pole, seadusega on see lubatud
Vastupidi, inimkaubandus ei ole seadusega lubatud.

Kas Vesipea on Juustupi teine konto?
Ei ole, aga me oleme väga lähedased ja omavahel seotud. Vesipea on meessoost, juustup on naissoost.

/Juustup
Nad on Jeemenis naabrid, elavad lähestikku ja kuna sealkandis on eestlasi vähe, siis pole ime, et nad suhtlevad omavahel.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 14:51

Ei ole, aga me oleme väga lähedased ja omavahel seotud. Vesipea on meessoost, juustup on naissoost.

/Juustup
Nad on Jeemenis naabrid, elavad lähestikku ja kuna sealkandis on eestlasi vähe, siis pole ime, et nad suhtlevad omavahel.
Ja sina oled juustupi kass :roll:
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 14:51

/Juustup
Nüüd juba tuleb välja, et ei elagi Jeemenis. Juustupea ütles, et see on riik, kus ta on viibinud. Kogu aeg sokib.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 14:25
Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 14:09
Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 12:50
Selge siis. Aga mis häda teil on seadusevastaselt lapsendada, ametlikult saab seda teha ja lapsi on ootel liigagi palju.
Ei ole ma kumbki, kellest siin jutt, kuid tahan juhtida tähelepanu veidrale siin tekkinud kombele, milleks on kellelegi mingi teo külgepookimine ilma, et seda tegu üldse oleks toimunud. Nagu näiteks antud teemas: keegi jagab oma reisimuljeid, et näe käisin ühes kolmanda maailma riigis turismireisil ja seal tänaval keegi üritas mulle oma last müüa. Ja selle peale karjatatakse talle kohe, aga mis häda teil on seadusvastaselt lapsendada! Ometi ei maininud teemaalgataja poole sõnagagi mingit lapsendamissoovi. Selline omaloominguline edasiarendamine on sama liiki nagu näiteks keegi kirjeldab, et nägi pimedal tänaval kogemata pealt kuritegu, ja selle peale tembeldab keegi arutluskägu ta silmapilk kurjategijaks. Või kommenteerib keegi Delfi artiklit pedofiilist, nii siin karjutakse talle kohe, et sina ära ahista rohkem lapsi! Või mainib mõni ema väikeste laste foorumis, et tema lapsele ei maitse porgand, ja kohe karjutakse talle, et oi, miks sina siis porgandit vihkad! Ta ei kirjutanud ju endast, vaid oma lapsest hoopis.

Nii ei julgegi enam keegi millestki kirjutada, kui see just tema endaga juhtunud ei ole. Mis sellist kommet küll põhjustab, kas äärmuslik süvenematus ja pealiskaudsus?
Antud juhul poogid sina siin teistele kõiksugu tegevusi ja mõtteid külge. Kõik sul karjatavad, karjuvad... Ka antud postituses mõtled sa ridamisi asju välja.
Teemaalgataja kirjutas: "Viibin hetkel kolmanda maailma riigis ja mulle tehti pakkumine, et kas ma sooviksin kohalikku last osta?! Ma arvutasin kohaliku kursi eurodeks see teeb 30 eurot! Ma ei teagi mida teha? Mis teie teeksite? Lastekaitset siin pole, seadusega on see lubatud". Mida imet seal teha või foorumist küsida, vastadki, et tänan ei soovi osta! teemaalgataja tuleb aga teeb postituse "mida teie teeksite", millest on päris loogiline, et foorumilugejad arvavad, et ta küsib kas osta või mitte. Kõik järgnevad vastused on postitusest otseselt lähtuvad, va sinu oma.
Unustasin mainida - teine tunnus on sõimlemine :roll:
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Neid eestlasi kes Jeemenis käinud on, on naguinii vähe(ega siin just palju muidugi vaadata ka pole, pigem on see riik araabiamaade huvilistele). Islami kultuuri õpitakse pigem vähe tsiviliseeritumates paikades, aga minu elu moto on see, et ma tahan võimalikult palju ära näha ning kogeda. Siiani pole kahetsenud. Huvitav on õppida ka araabia keele erinevaid dialekte- mitte et ma araabia keelt räägiksin, aga no midagi puterdan ja aru saan ka, seega vahe on märgatav tegelikult.
Vesipea on samasugune hull, kuigi meie maailmavaated alati ei ühti.

/Juustup
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot] ja 8 külalist