Miks armute?
Miks armute?
No miks? Kena välimus, sarmikas, abivalmis, seksikas, vms - mis on need põhjused, miks olete ära armunud? Kas põhjused on elu jooksul ka muutunud? Kas armumine toimub nö lambist, või võtab aega? Hakkasin mõtlema, et armumine ei pea just tingimata tutvuse algul suure tuhinaga peale tulema.
-
Külaline
Minu puhul ma ei teagi miks armusin. Tean seda inimest mitmeid aastaid. Vahetevahel sai ka lihtsalt midagi lühidalt rääkida. Aga ei midagi erilist. Täiesti tavaline meeldiv inimene teiste seas.
Ma ei tegi kas armumine võttis aega või lambist. Vahetevahel avastasin, et jään teda vaatama. Aga nii ma olen ka teisi jäänud vaatama kes meeldivad.
Aga ükskord kui ma teda nägin ühel peol teisega tantsimast tulemas, käis südamest tugev jutt läbi ja ma tundsin, et ma tahan teda. Kui ma poleks sel momendil istunud, siis ma oleks vist pikali kukkunud. Ma hakkasin igapäevaselt tema peale rohkem ja rohkem mõtlema. Tekkis igatsus ja suured tunded. Järjest rohkem ja rohkem ma tahtsin teda näha ja temaga rääkida. Hakkasin aru saama, et ma olen armunud.
Ma ei tegi kas armumine võttis aega või lambist. Vahetevahel avastasin, et jään teda vaatama. Aga nii ma olen ka teisi jäänud vaatama kes meeldivad.
Aga ükskord kui ma teda nägin ühel peol teisega tantsimast tulemas, käis südamest tugev jutt läbi ja ma tundsin, et ma tahan teda. Kui ma poleks sel momendil istunud, siis ma oleks vist pikali kukkunud. Ma hakkasin igapäevaselt tema peale rohkem ja rohkem mõtlema. Tekkis igatsus ja suured tunded. Järjest rohkem ja rohkem ma tahtsin teda näha ja temaga rääkida. Hakkasin aru saama, et ma olen armunud.
-
Külaline
Kaua juba koos olete?Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 18:55 Minu puhul ma ei teagi miks armusin. Tean seda inimest mitmeid aastaid. Vahetevahel sai ka lihtsalt midagi lühidalt rääkida. Aga ei midagi erilist. Täiesti tavaline meeldiv inimene teiste seas.
-
Külaline
Ei ole kunagi koos olnud.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 18:59Kaua juba koos olete?
-
Külaline
Miks sa nii arvad? Mind küll huvitab miks armutakse.
Sest sellele küsimusele ei ole otsest vastust. Me, kes armume, tihtipeale ise ka ei tea, miks.
-
Külaline
Miks? Avaldasid talle tundeid ja ta ei vastanud? Läksid oma eluga edasi ja leidsid kellegi õigema?
-
Külaline
Mees, kellesse armun, temas peab olema midagi erilist. Lisaks pean olema vaba. Kui armun, siis esimesest pilgust, mingit sellist jama, et tunnen sada aastat ja siis armun, ei ole. Kui armun, tahan olla ainus naine ja see mees jätab oma naise vms maha ja on minuga.Tolmukübe kirjutas: ↑16 Dets 2025 18:13 No miks? Kena välimus, sarmikas, abivalmis, seksikas, vms - mis on need põhjused, miks olete ära armunud? Kas põhjused on elu jooksul ka muutunud? Kas armumine toimub nö lambist, või võtab aega? Hakkasin mõtlema, et armumine ei pea just tingimata tutvuse algul suure tuhinaga peale tulema.
-
Külaline
No jummel, inimene ei ole öelnud, et armunid on. Ma sain küll nii aru.
-
Külaline
Miks ta ei öelnud? Kui mina kedagi tahan, siis võtan ka. Miks üldse tahta ja kiibitseda?Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 23:35No jummel, inimene ei ole öelnud, et armunid on. Ma sain küll nii aru.
-
Külaline
Olen öelnud. Ei ole vastastikused.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 23:35No jummel, inimene ei ole öelnud, et armunid on. Ma sain küll nii aru.
-
Külaline
Siis ju chill. Sa lähed edasi ja unustatud.
-
Külaline
Mitmes kord sa juba seda rumalaimat kommentaari siin foorumis postitad? Mina loen seda vähemalt teist korda. Ei ole lahe mõte, ei ole.
-
Külaline
Mina tean täpselt, miks ma oma mehesse armusin - sest ma olin nagu tormi käest sadamasse jõudnud, mul oli olnud ridamisi halbu suhteid isekate meestega ja siis äkki avastasin end suhtlemas tähelepaneliku ja minust tõeliselt hooliva mehega. Sellesse armusingi, hiljem lisandus nüansse, aga esimene tunne tekkis sellest, et ta suhtus minusse hoopis teisiti kui senised sellid, kelle otsa olin komistanud.Tolmukübe kirjutas: ↑16 Dets 2025 18:13 No miks? Kena välimus, sarmikas, abivalmis, seksikas, vms - mis on need põhjused, miks olete ära armunud? Kas põhjused on elu jooksul ka muutunud? Kas armumine toimub nö lambist, või võtab aega? Hakkasin mõtlema, et armumine ei pea just tingimata tutvuse algul suure tuhinaga peale tulema.
-
Külaline
Kuidas see täpsemalt käib, palun selgita. Samm-sammult.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 23:40Kui mina kedagi tahan, siis võtan ka. Miks üldse tahta ja kiibitseda?
Pakun, et hüppad siin niisama. Ei võta sa kedagi, kel mis iganes põhjusel 0 huvi, et teda võetaks.
-
Külaline
Pole juhtunud sellist meest, kel minu vastu 0 huvi. Huvi on alati olnud vastastikune, muidu ei saaksi ju armuda, kui inimene sinust mööda vaatab. Huvitunud mehel on teistsugune pilk.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 07:30Kuidas see täpsemalt käib, palun selgita. Samm-sammult.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 23:40Kui mina kedagi tahan, siis võtan ka. Miks üldse tahta ja kiibitseda?
Pakun, et hüppad siin niisama. Ei võta sa kedagi, kel mis iganes põhjusel 0 huvi, et teda võetaks.
-
Külaline
49a jooksul pole kunagi armunud olnud, vist läheb armastus mööda minust ja mina seda kunagi tunda ei saa.
-
Külaline
Sellega võib ka nii minna, et sina armud ja teine mitte nagu mul olnud on kõik korrad.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 09:09 49a jooksul pole kunagi armunud olnud, vist läheb armastus mööda minust ja mina seda kunagi tunda ei saa.
See on hull tunne. Sa ei taha seda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 7 külalist