Kuidas hakkasite suhtlema?
Kuidas hakkasite suhtlema?
No eksiga, tuttavaga või praeguse kaaslasega. Üks on, kus, nt tööl, aga teine, et kuidas te jutu peale saite. Näiteks astud tänaval ligi, ütled, et saame tuttavaks? Mulle on kunagi kaks noormeest niiviisi ligi astunud. Või millest ja kus alguses üldse juttu teete?
-
Külaline
Läbi sõbra tuttavate.Tolmukübe kirjutas: ↑18 Dets 2025 17:40 No eksiga, tuttavaga või praeguse kaaslasega. Üks on, kus, nt tööl, aga teine, et kuidas te jutu peale saite. Näiteks astud tänaval ligi, ütled, et saame tuttavaks? Mulle on kunagi kaks noormeest niiviisi ligi astunud. Või millest ja kus alguses üldse juttu teete?
-
Külaline
Tantsima kutsus. Pärast läksime ta sõbra juurde edasi. Rääkisin põhiliselt mina, sest olen rõõmsameelne ja jutukas. Mees on vaikne ja rahulik. Nüüd koos ja abielus 28a.
-
Külaline
Tööl pole eraelulisi suhteid loonud.
Tänaval - ilmselt korduvalt, kõiki suhtlusi ei mäleta ju. Ühte meest mäletan - tuli vastu, seisatasime, tutvusime ja edasi olime neli ööd ja päeva koos. Peale tänaval tutvumist jalutasime hotelli, kirjutasime end sealt välja ja sõitsime edasi teise linna ja sealt edasi teise linna. Toimumiskoht Eesti, me mõlemad eestlased.
Igapäevases rongis - ootad perroonil hommikust rongi, teine ootab ka. Niimoodi iga päev. Kui mees silma peal hoiab, ega siis tutvumisest pääsu pole, kui teadlikult ei ignoreeri (mida tihti teen).
Kliendid - ärijutud segunenuda "kuidas läheb, kuidas läks, mis teoksil" juttudega.
Aktiivsed üritused, kokkutulekud - seal kohtusin oma tulevasega.
Romantilist liini saaks ajada paljudega, iseasi kui mõttekas see on.
Tänaval - ilmselt korduvalt, kõiki suhtlusi ei mäleta ju. Ühte meest mäletan - tuli vastu, seisatasime, tutvusime ja edasi olime neli ööd ja päeva koos. Peale tänaval tutvumist jalutasime hotelli, kirjutasime end sealt välja ja sõitsime edasi teise linna ja sealt edasi teise linna. Toimumiskoht Eesti, me mõlemad eestlased.
Igapäevases rongis - ootad perroonil hommikust rongi, teine ootab ka. Niimoodi iga päev. Kui mees silma peal hoiab, ega siis tutvumisest pääsu pole, kui teadlikult ei ignoreeri (mida tihti teen).
Kliendid - ärijutud segunenuda "kuidas läheb, kuidas läks, mis teoksil" juttudega.
-
Külaline
Saan aru, et ega ma teemasse ei vastanud.Guest kirjutas: ↑18 Dets 2025 19:41 Tööl pole eraelulisi suhteid loonud.
Vastus küsimusele - sünergia peab tekkima, vaba suhtleja peab olema. Võib ju teist õpetada ja talle sõnu ritta seada, aga kui ta suhtlemisel teistsugune tüpaaž on, ega see aita.
Kui oled lahtine suhtleja, siis see häda, et tahetakse hirmsasti sõbraks hakata. Ise alati ei taha ju.
-
Külaline
Mees pani 30 aastat tagasi ajalehte kuulutuse, et otsib armukest. Mina vastasin ja siin me nüüd oleme.
-
Külaline
Mis asjaoludel nad seda tegid?
Lihtsalt. Läksin mööda tänavat, astusid kaks noormeest ligi ja ütlesid, poznakomimsja. Mina olin noorem ja ehmatasin ära selle peale. Need olid lõunamaa poisid. Eestlane ja kohalik venelane nii otsekohesed vist pole. Aga see on normaalne, kui keegi meeldib, saabki nii ligi astuda. USA-s pidi tavaline olema, et vend astub ligi, ütleb tere, ma olen John, ja siis tutvuvadki. Peaks ise ka sellist asja harrastama.
-
Külaline
Ot sa siis nagu meeldisid neile või? Lihtsalt küsin.Tolmukübe kirjutas: ↑19 Dets 2025 09:55Lihtsalt. Läksin mööda tänavat, astusid kaks noormeest ligi ja ütlesid, poznakomimsja. Mina olin noorem ja ehmatasin ära selle peale. Need olid lõunamaa poisid. Eestlane ja kohalik venelane nii otsekohesed vist pole. Aga see on normaalne, kui keegi meeldib, saabki nii ligi astuda. USA-s pidi tavaline olema, et vend astub ligi, ütleb tere, ma olen John, ja siis tutvuvadki. Peaks ise ka sellist asja harrastama.
Pidin meeldima, ega muidu ju tuttavaks saada ei taheta. Küisime sõbrannaga Gruusias, seal ka kohalikud hakkasid järgi käima, et saame tuttavaks. Lõunamaaveri, mis siin pikalt jokutada, naine meeldib, kohe vaja tutvuda.
-
Külaline
Mina tõlgiks need lõunamaameeste I Love you,
et kas keppi saaks. Mingit päris armastust nagu sõnad ütlevad, ei ole. Maha ja taha, unustatud, järgmiseid nillima.
-
Külaline
Saite siis tuttavaks ja kuidas selle kepiga oli?
-
Külaline
Käisin täna ühes kondiiti poes torti ostmas. Müüa oli täitsa meeldiv ja tuli mõte, et ütleks seda talle. Mõttes ütlesingi.
Seksi peale läks ka mõte. Aga siis tulid teised mõtted.
-
Külaline
PervKülaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 12:35 Käisin täna ühes kondiiti poes torti ostmas. Müüa oli täitsa meeldiv ja tuli mõte, et ütleks seda talle. Mõttes ütlesingi.
-
Külaline
Kas sellist mõtet pole tulnud, et lõpetaks kooli ära? Kohutav lugeda, kuidas sa kirjutad.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 12:35 Käisin täna ühes kondiiti poes torti ostmas. Müüa oli täitsa meeldiv ja tuli mõte, et ütleks seda talle. Mõttes ütlesingi.
-
Külaline
Millised mõtted sul tulid, et nii kirjutasid?
Minuarust, kui kellegagi mehe-naise vahelist tutvust tahad teha, siis just nii peakski olema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist