No ma olen väga "kogemustega matkaja" ja kasutavad ikka küll. Asi ongi nimelt nendes grammides ja kuupsentimeetrites. Tegelikult on oluline osa sellel, et need pakendid ei lähe katki isegi siis, kui mitu päeva kotipõhjas loksuvad. Ja see pakend ei kaalu midagi. Sööd ära, pakendid eraldi sahtlisse ja jätkad teekonda. Pärast kodus utiliseerid.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 09:42Kogemustega matkajad, kellel iga gramm ja kuupsentimeeter kotis arvel on, neid pakikesi ei kasuta. Tänapäeval on saada väga kergeid ja mõistlikke pakendeid ja lisaprügi matkajad kotis portsjonipakikeste näol kaasas ei kanna.
Lisaks on kõikvõimalikud portsjonipakikesed loodusele ja planeedile koormaks, reeglina läheb see ka matkajatele vägagi korda.
Liigne suhkur toodetes
-
Külaline
-
Külaline
Lingi palun siiaKülaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 00:59Samasugune mugav kotike on ka tatrahelvestega. Seal olid lisaks porgand ja vist murulauk vms. Väga mõnus, maitsev ja kiirelt valmis. Rimides olen näinud, mujal ilmselt ikka on ka. Tootjat pole vaadanud.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2024 16:40Ebamugav. Milleks.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2024 16:04
Nii palju ikka võiks osata, et ühe toidukorra jagu putru ühe koti sisse panna ja need kotikesed omakorda ühe suurema kinnise koti sisse. Valmistoit on sama moodi ühe korra kaupa pakendatud.
Matkatoit on eraldi toode. Dehüdreeritud matkatoit, hüdreeritud matkatoit, paleomatkatoit, vegan-matkatoit. Vali, millist soovid.
Keegi õnneks pani lingi läägmagususeta ühekorra helvestele, neid ostangi edaspidiselt.
Kotimajandus ei huvita, kilekott kilekoti sisse, mis pussakas kotimajandus sellest tuleb.
Kui mul sinna kõrvale suitsuvorsti veel juhtub olema või mõned kukeseened, panen need samasse kaussi hauduma... Parim!
-
Külaline
Noh mina olen samuti kogemustega matkaja ja nende pudruhelveste tolmuste kottidega jännata on pointless. Ühekordsed pakid iga kell, nendega on lihtsam.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 09:42Kogemustega matkajad, kellel iga gramm ja kuupsentimeeter kotis arvel on, neid pakikesi ei kasuta. Tänapäeval on saada väga kergeid ja mõistlikke pakendeid ja lisaprügi matkajad kotis portsjonipakikeste näol kaasas ei kanna.
Lisaks on kõikvõimalikud portsjonipakikesed loodusele ja planeedile koormaks, reeglina läheb see ka matkajatele vägagi korda.
-
Bioloog
Kogemustega matkaja ei muretse suhkru pärast. Küsimus on kust saada juurde piisavalt valku, mitte kuidas saada suhkrut vähemaks.
Viimastel aastatel olen märganud, kuidas parimad teevad ise oma dehüdreeritud toidu ja tõepoolest pakendavad ka selle ise. Sama dehüdreerijaga millega marju kuivatatakse saab päris toitu ka kuivatada, siis blenderdada ja pärast tarbida püreesupi tegemiseks. Selleks ringlevad internetis spetsiaalsed retseptid.
Kes põlgab taktikalised toidupakid liiga kallisteks, siis see on päris hea variant.
Viimastel aastatel olen märganud, kuidas parimad teevad ise oma dehüdreeritud toidu ja tõepoolest pakendavad ka selle ise. Sama dehüdreerijaga millega marju kuivatatakse saab päris toitu ka kuivatada, siis blenderdada ja pärast tarbida püreesupi tegemiseks. Selleks ringlevad internetis spetsiaalsed retseptid.
Kes põlgab taktikalised toidupakid liiga kallisteks, siis see on päris hea variant.
-
Külaline
Suured matkaspetsid on tõesti koos siin
. Dehüdreeritud valmistoit maksab 2-10 eurot portsjon. Ma ei suuda kodus ka alati odavamalt süüa teha. Keegi ei käsi Eestist osta hirmkalleid asju. Enne matka, sihtkohas, on suure tõenäosusega hinnad odavamad ja valik suurem. Ja Amazon toob koju, kui on soov Eestis kasutada. Samuti on kaubanduses olemas õhukindlad, keevat vett kannatavad paksud MRE kotid, millesse saab kodus oma pudrusegu panna ja matkal ainult vee peale valada. Julgen kahelda kas teie ühekordsed poe pudrukotikesed tugevamad, mugavamad või turvalisemad on.
Kui selleks raha pole, kas siis ka magate ka vanas pleekinud rohelisest riidest telgis, et varustusele mitte kulutada?
Kui selleks raha pole, kas siis ka magate ka vanas pleekinud rohelisest riidest telgis, et varustusele mitte kulutada?
-
Külaline
Pole vaja matkast keerulist teadust teha. Kõik kujuneb aja jooksul, nagu matkajale endale sobivam on. Sel teemal targutamine, kuidas ikka asjad peavad olema, on pointless.
Matka juures ongi äge just teadmine, kui vähe sa tegelikult vajad. Ja probleemidele lihtsate lahenduste leidmine.
Mõnele on esmatähtis söömine, tema veab kaasa vastavad vahendid. Teisele meeldib pildistada. Jne. Mina vean kaasas kallist madratsit, sest selle tavalise niru asjanduse peal ei saa magatud. Aga telk on mul suht jama. Mõnel pole üldse madratsit vaja. Või telki. Või sooja sööki.
See on niivõrd universaalne hobi, samas ka üdini individuaalne, siin pole ühtset lahendust kõigile.
Matka juures ongi äge just teadmine, kui vähe sa tegelikult vajad. Ja probleemidele lihtsate lahenduste leidmine.
Mõnele on esmatähtis söömine, tema veab kaasa vastavad vahendid. Teisele meeldib pildistada. Jne. Mina vean kaasas kallist madratsit, sest selle tavalise niru asjanduse peal ei saa magatud. Aga telk on mul suht jama. Mõnel pole üldse madratsit vaja. Või telki. Või sooja sööki.
See on niivõrd universaalne hobi, samas ka üdini individuaalne, siin pole ühtset lahendust kõigile.
-
Külaline
Just! Üks matkakaaslane võttis pärast 5-päevast kõrbematka sihtpunkti jõudes seljakotist välja 3 pudelit Saku õlut! Ja telk oli tal ka üsna niruKülaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 22:30 Pole vaja matkast keerulist teadust teha. Kõik kujuneb aja jooksul, nagu matkajale endale sobivam on. Sel teemal targutamine, kuidas ikka asjad peavad olema, on pointless.
See on igaühe oma asi, mida ta kaasas kannab ja kuidas matkab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist