Kas teie kaaluks sellist meest?
-
Külaline
No väga huvitav mees. Jõujooned ikka väga paigast ära teie suhtluses.
Mind vist kõnetaks selline vanusevahe vaid siis, kui oleks mingi meeletu ühine hobi, mis silmad särama paneks ja hoiaks tittedest eemal, näiteks purjetamine ja kaugel....
Mind vist kõnetaks selline vanusevahe vaid siis, kui oleks mingi meeletu ühine hobi, mis silmad särama paneks ja hoiaks tittedest eemal, näiteks purjetamine ja kaugel....
-
Külaline
Aga pole üldse välistatud, et see mees sattuski mingi beibest mõrra otsa ega oska enam sellest suhtest väljuda.
-
Külaline
Väga imelik. Minu juures töötab mees, kes on töötanud väga madala palga peal ja omab vaid 15 aastat kogustaazi ja sai juba üle-eelmisel aastal 595 eurot.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 09:58See on otsene vale. Alampalga peal või alampalga lähedase palga peal töötanud hakkab saama sama peaaegu sama palju kui on rahvapension. Tean, sest mu sugulasel on ametnikud selle välja arvutanud.Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:40Oled sina alles eluvõõras. Madalapalgalised vähe aastaid töötanud saavad 600 eurot, oma elu ajal tööl käinud inimene saab 750-800. Ära mingeid töötuid, kodutuid ja vange siia arvuta, kes rahvapensioniga seda keskmist alla tõmbavad.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2025 08:39
Küll sina oled ikka eluvõõras inimene. Keskmine pension on praegu 817 eurot, ehk siis rohkem kui pool pensionäridest saab sellest vähem. Rahvapension on 393 eurot, madalapalgalised saavad sellest paarkümmend kuni 50 eurot rohkem.
-
Külaline
Ehk on ta peal 7 last, nende eest saab ka üsna palju pensionilisa. 15 aastat kogustaaži 40 aasta kohta on ka alampalgalise jaoks natuke vähe, peaks rohkem olema. Need numbride ei klapi kohe üldse mitte.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 12:57Väga imelik. Minu juures töötab mees, kes on töötanud väga madala palga peal ja omab vaid 15 aastat kogustaazi ja sai juba üle-eelmisel aastal 595 eurot.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 09:58See on otsene vale. Alampalga peal või alampalga lähedase palga peal töötanud hakkab saama sama peaaegu sama palju kui on rahvapension. Tean, sest mu sugulasel on ametnikud selle välja arvutanud.Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:40
Oled sina alles eluvõõras. Madalapalgalised vähe aastaid töötanud saavad 600 eurot, oma elu ajal tööl käinud inimene saab 750-800. Ära mingeid töötuid, kodutuid ja vange siia arvuta, kes rahvapensioniga seda keskmist alla tõmbavad.
-
Külaline
Tal on 3 last, üksikisa, mees ei ole Eestis sündinud.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:17Ehk on ta peal 7 last, nende eest saab ka üsna palju pensionilisa. 15 aastat kogustaaži 40 aasta kohta on ka alampalgalise jaoks natuke vähe, peaks rohkem olema. Need numbride ei klapi kohe üldse mitte.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 12:57Väga imelik. Minu juures töötab mees, kes on töötanud väga madala palga peal ja omab vaid 15 aastat kogustaazi ja sai juba üle-eelmisel aastal 595 eurot.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 09:58
See on otsene vale. Alampalga peal või alampalga lähedase palga peal töötanud hakkab saama sama peaaegu sama palju kui on rahvapension. Tean, sest mu sugulasel on ametnikud selle välja arvutanud.
-
Külaline
Ja "kogemata" tegi sellisele veel kolm titte, üritades "suhtest väljuda" võib-olla...Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 11:56 Aga pole üldse välistatud, et see mees sattuski mingi beibest mõrra otsa ega oska enam sellest suhtest väljuda.
-
Külaline
Mehel puudub selle üle kontroll. Kui suhtes olev mees hakkab järsku seksi ajal kondoomi kandma, siis teeb fuuria sellest skandaali ja mingist seksi ei tule. Täna pole ohtlik päev, kas sa ei usalda mind! Mis mõttes sa ei taha minuga lapsi saada!
-
Külaline
Mis mõttes puudub kontroll? Kui mees lapsi ei taha siis ei seksi ka. Lihtne juKülaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 15:51Mehel puudub selle üle kontroll. Kui suhtes olev mees hakkab järsku seksi ajal kondoomi kandma, siis teeb fuuria sellest skandaali ja mingist seksi ei tule. Täna pole ohtlik päev, kas sa ei usalda mind! Mis mõttes sa ei taha minuga lapsi saada!
-
Külaline
Küll on raske elu ikka vanamehel. Peab fuuriatega seksima ja puha!Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 15:51Mehel puudub selle üle kontroll. Kui suhtes olev mees hakkab järsku seksi ajal kondoomi kandma, siis teeb fuuria sellest skandaali ja mingist seksi ei tule. Täna pole ohtlik päev, kas sa ei usalda mind! Mis mõttes sa ei taha minuga lapsi saada!
-
Külaline
Mina sellepärast pensiiga kardangi. Tulevad igasugused fuuriad ja hakkavad minug seksima.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 16:23Küll on raske elu ikka vanamehel. Peab fuuriatega seksima ja puha!Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 15:51Mehel puudub selle üle kontroll. Kui suhtes olev mees hakkab järsku seksi ajal kondoomi kandma, siis teeb fuuria sellest skandaali ja mingist seksi ei tule. Täna pole ohtlik päev, kas sa ei usalda mind! Mis mõttes sa ei taha minuga lapsi saada!
-
Külaline
Vasektoomia eksisteerib ka.Kui mees lapsi ei taha siis ei seksi ka. kui fuuria kondoomi pärast kisama kukub siis ongi lahendus, et ei seksigi.
-
Külaline
Vahel harva leidub ka vaimukaid....Guest kirjutas: ↑18 Dets 2025 16:24Mina sellepärast pensiiga kardangi. Tulevad igasugused fuuriad ja hakkavad minug seksima.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 16:23Küll on raske elu ikka vanamehel. Peab fuuriatega seksima ja puha!Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 15:51Mehel puudub selle üle kontroll. Kui suhtes olev mees hakkab järsku seksi ajal kondoomi kandma, siis teeb fuuria sellest skandaali ja mingist seksi ei tule. Täna pole ohtlik päev, kas sa ei usalda mind! Mis mõttes sa ei taha minuga lapsi saada!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 5 külalist