Muidugi võib naine ära jalutada. Aga see, et mees juba uut otsib, ütleb nii mõndagi.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 23:20Miiks kõik eeldavad, et mees oli just see, kes ära jalutas? Kas tänapäeval naised ei lahutagi?Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 21:26Hahaa, väga tabavalt kirjutatudKülaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 21:02 No ma oleks ka väga "pretetsioonikas daam", kui mu vana sokk kolme väikese järjest treitud lapse kõrvalt jookseks nillima omale mingit rahusadamat ja "kodust nina" omale...
Tahad sa tõesti pea lasteaialastele kasuemaks hakkama- usun, et ema jätab need heameelega uudse moe järgi isale hoida pool ajast näiteks? Kui isa muidugi on mingi isa üldse olnud.![]()
Ma ei oleks isegi mitteväga daam, vaid lausa nõid, kui nii vana sokk 2 ja 5 aastase kõrvalt ära jalutaks![]()
Kas teie kaaluks sellist meest?
-
Külaline
-
Külaline
See aga tähendab, et see mees ei saa olla rikas. Kui ta oleks rikas, siis ta maksaks oma eksile elatisraha ja pea midagi kantseldama.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 23:33 See on väga tüüpiline olukord, mida kirjeldavad paljud naised. Mees läheb lahku ja avastab siis äkki, et ta peab hakkama kas üle nädala või teatud päevadel kantseldama kahte või kolme last, tegema süüa, viima trennidesse, kooli, sõprade juurde, aitama õppida, hoolitsema riiete, spordiriiete ja koolitarvete eest, neid veel järgigi kooli viima. Siis hiljemalt jõuab talle kohale, kus on ta mõistus viimased 10 aastat olnud.
Aga, olukord pole ju lootusetu, tuleb kiirelt leida uus naissõber, temaga kokku kolida (varem või hiljem) ja varsti saab kõik need kohustused sujuvalt ära delegeerida ning ise oma vanu kortsus jalgu teleka ees soojas veel leotada.![]()
-
Külaline
Sellelt 30-aastaselt madaamilt saab ilmselt kõige pädevama ja realistlikuma ülevaate selle 60-a kena noorsandi kohta.
-
Külaline
Sinu arvates maksad elatist ja siis enam lastega üldse ei suhtle või. See ütleb ka nii mõndagi sinu kohta, et arvad, et elatist maksab ainult mingi eriline rikkur. See 200 eurot, mis praegu nõutakse, on ju naeruväärne raha.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 02:37See aga tähendab, et see mees ei saa olla rikas. Kui ta oleks rikas, siis ta maksaks oma eksile elatisraha ja pea midagi kantseldama.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 23:33 See on väga tüüpiline olukord, mida kirjeldavad paljud naised. Mees läheb lahku ja avastab siis äkki, et ta peab hakkama kas üle nädala või teatud päevadel kantseldama kahte või kolme last, tegema süüa, viima trennidesse, kooli, sõprade juurde, aitama õppida, hoolitsema riiete, spordiriiete ja koolitarvete eest, neid veel järgigi kooli viima. Siis hiljemalt jõuab talle kohale, kus on ta mõistus viimased 10 aastat olnud.
Aga, olukord pole ju lootusetu, tuleb kiirelt leida uus naissõber, temaga kokku kolida (varem või hiljem) ja varsti saab kõik need kohustused sujuvalt ära delegeerida ning ise oma vanu kortsus jalgu teleka ees soojas veel leotada.![]()
Võivad olla kokkulepped. Mitmekordne elatis, osa sellest on tasu, et ema kantseldab ka isa eest, ja ei peagi mees lastega rakkes olema. Ja mõlemale sobib. Ei ole kõik emad, et nui neljaks iga hinna eest las isa ka kantseldab. Saavad nutsu kätte, ja on rahul. Kui on hea nuts, ei pea töölgi käima.
-
Külaline
Ega sellisest mehest ka ikka eriti lugu ei oska pidada, kes treib endale vanast peast 3 last ja siis nendega üldse ei suhtlegi, unustab sujuvalt ära, et tal üldse lapsed on. See noor naine tekkis tal veel eelmise naise kõrvalt, esimene laps sündis, kui oli alles vana naisega koos. Tundub ikkagi küllaltki vastututustundetu mees.Tolmukübe kirjutas: ↑14 Dets 2025 09:11 Võivad olla kokkulepped. Mitmekordne elatis, osa sellest on tasu, et ema kantseldab ka isa eest, ja ei peagi mees lastega rakkes olema. Ja mõlemale sobib. Ei ole kõik emad, et nui neljaks iga hinna eest las isa ka kantseldab. Saavad nutsu kätte, ja on rahul. Kui on hea nuts, ei pea töölgi käima.
-
Külaline
Mitmes naine see "pretetsioonikas daam" sel vanamehel ka on ja mitmenda ringi lapsed? Vaene naine, kindlasti mõtles, et hea julge selline mees võtta ja lapsi teha, kus nii vana enam läheb uut naist otsima, vaat' siis... Kasvatagu oma lapsi, nii vana ja ikka saba seljas uutesse naistesse.
-
Külaline
Ehei, nii lihtsalt see tänapäeval enam ei käia, eriti mitte noortega. Emad saavad kähku aru, kui mõnus on see vaba nädal, kui lapsed isa juures. Saad käia trennis ja kohvikus, kohtamas ja reisil, ei mingit muret, tervelt nädal aega. Naljalt sellest ei loobuta, kui vähegi normaalne isa.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 02:37See aga tähendab, et see mees ei saa olla rikas. Kui ta oleks rikas, siis ta maksaks oma eksile elatisraha ja pea midagi kantseldama.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 23:33 See on väga tüüpiline olukord, mida kirjeldavad paljud naised. Mees läheb lahku ja avastab siis äkki, et ta peab hakkama kas üle nädala või teatud päevadel kantseldama kahte või kolme last, tegema süüa, viima trennidesse, kooli, sõprade juurde, aitama õppida, hoolitsema riiete, spordiriiete ja koolitarvete eest, neid veel järgigi kooli viima. Siis hiljemalt jõuab talle kohale, kus on ta mõistus viimased 10 aastat olnud.
Raha ei asenda seda, ütlematagi selge, seda enam, et see papi nüüd arusaadavalt mingi rikkur pole. Siis saaks juba lapsehoidja palgata.
-
Külaline
See on hädavajadus, vaevalt tal eriline tung on uue naise järele, selle sõna otseses mõttes, tal ikka lapsehoidjat ja koduabilist vaja.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 18:49 Mitmes naine see "pretetsioonikas daam" sel vanamehel ka on ja mitmenda ringi lapsed? Vaene naine, kindlasti mõtles, et hea julge selline mees võtta ja lapsi teha, kus nii vana enam läheb uut naist otsima, vaat' siis... Kasvatagu oma lapsi, nii vana ja ikka saba seljas uutesse naistesse.
-
Külaline
No asi küll niikaugel ei ole, et mingist kellegi juurde kolimisest või elukorraldusest juttu oleks. Kolme võõra väikelapse eest ma nädal aega järjest küll hoolitseda ei soovi. Kui sellel mehel oleks selline elukorraldus, et lapsed pool aega tema juures, siis ma suhtleks temaga ikka siis, kui lapsed on emaga. Mul on ju enda elukorraldus, ma ei saa üleöö kolme väikese lapse kantseldajaks hakata ja miks peakski.
-
Külaline
Jaa, nii mõtled sina, aga mees nii ei mõtle. Varsti tuleb jutt, et peaksid ikka tema juures kauem olema ja lapsed tahavad ka sinuga tutvuda ja nii ta läheb. Kui kangekaelselt enda juurde jääd, otsitakse uus ja leebem...Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 20:01 No asi küll niikaugel ei ole, et mingist kellegi juurde kolimisest või elukorraldusest juttu oleks. Kolme võõra väikelapse eest ma nädal aega järjest küll hoolitseda ei soovi. Kui sellel mehel oleks selline elukorraldus, et lapsed pool aega tema juures, siis ma suhtleks temaga ikka siis, kui lapsed on emaga. Mul on ju enda elukorraldus, ma ei saa üleöö kolme väikese lapse kantseldajaks hakata ja miks peakski.
-
Külaline
Papi on viie aasta pärast eesti pensionil ja saab 600€, kolmele väikesele lapsele maksab elatist 600€. Saad ju ometi aru, et tal on sind elueest vaja ennast ülal pidama. Ära nüüd ole nii kalk inimene ometi, aita ikka teist.
-
Külaline
Teema saigi alguse sellest, et mehe elu reaalsus ei tunduGuest kirjutas: ↑15 Dets 2025 06:00Postitus on kustutatudGuest kirjutas: ↑14 Dets 2025 20:01 No asi küll niikaugel ei ole, et mingist kellegi juurde kolimisest või elukorraldusest juttu oleks. Kolme võõra väikelapse eest ma nädal aega järjest küll hoolitseda ei soovi. Kui sellel mehel oleks selline elukorraldus, et lapsed pool aega tema juures, siis ma suhtleks temaga ikka siis, kui lapsed on emaga. Mul on ju enda elukorraldus, ma ei saa üleöö kolme väikese lapse kantseldajaks hakata ja miks peakski.
Ahvatlev.
-
Külaline
Aga kas sulle meeldivad sellised nõrgukesed mehed, kes isegi naise pretensioonidega hakkama ei saa?Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 18:50 Tutvusin mehega, kes on 60 aastat vana, aga näeb noorem välja, on vormis ja kena välimusega. Ise olen 45. Aga sellel mehel on 3 väikest last, vanim 5 ja noorim 2 aastat vana. Eks on 30 aastat vana ja väga pretensioonikas daam. Mulle tundub see suhe väga keerulisena, aga mees ütleb, et ei tohiks ikka nii kiiresti kohe otsustada, et kui tal on väikesed lapsed, siis ei sobi. Et tema on väga traumeeritud sellest viimasest suhtest ja tahaks normaalset sõbralikku vanemat naist. Et mind vanemaks naiseks nimetati, kui ta ise on 15 aastat vanem, oli isegi natuke imelik, aga kogu see muu kompott ka. Kuidas teile tundub?
Kuidas sa tead, et tal väikesed lapsed on, oled neid lapsi näinud? Äkki on tal ka kõik vaba raha selle pretensioonika naise või muu ettevõtluse taga kinni? Jalutamas käite millal, kuu alguse poole rohkem?
-
Külaline
Eestis ei saa keegi nii väikest pensionit.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2025 05:57 Papi on viie aasta pärast eesti pensionil ja saab 600€, kolmele väikesele lapsele maksab elatist 600€. Saad ju ometi aru, et tal on sind elueest vaja ennast ülal pidama. Ära nüüd ole nii kalk inimene ometi, aita ikka teist.
-
Külaline
Küll sina oled ikka eluvõõras inimene. Keskmine pension on praegu 817 eurot, ehk siis rohkem kui pool pensionäridest saab sellest vähem. Rahvapension on 393 eurot, madalapalgalised saavad sellest paarkümmend kuni 50 eurot rohkem.Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 08:29Eestis ei saa keegi nii väikest pensionit.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2025 05:57 Papi on viie aasta pärast eesti pensionil ja saab 600€, kolmele väikesele lapsele maksab elatist 600€. Saad ju ometi aru, et tal on sind elueest vaja ennast ülal pidama. Ära nüüd ole nii kalk inimene ometi, aita ikka teist.
Kustutatud.
Viimati muutis Tõutäkk, 15 Dets 2025 23:43, muudetud 1 kord kokku.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Oled sina alles eluvõõras. Madalapalgalised vähe aastaid töötanud saavad 600 eurot, oma elu ajal tööl käinud inimene saab 750-800. Ära mingeid töötuid, kodutuid ja vange siia arvuta, kes rahvapensioniga seda keskmist alla tõmbavad.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2025 08:39Küll sina oled ikka eluvõõras inimene. Keskmine pension on praegu 817 eurot, ehk siis rohkem kui pool pensionäridest saab sellest vähem. Rahvapension on 393 eurot, madalapalgalised saavad sellest paarkümmend kuni 50 eurot rohkem.Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 08:29Eestis ei saa keegi nii väikest pensionit.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2025 05:57 Papi on viie aasta pärast eesti pensionil ja saab 600€, kolmele väikesele lapsele maksab elatist 600€. Saad ju ometi aru, et tal on sind elueest vaja ennast ülal pidama. Ära nüüd ole nii kalk inimene ometi, aita ikka teist.
-
Külaline
See on otsene vale. Alampalga peal või alampalga lähedase palga peal töötanud hakkab saama sama peaaegu sama palju kui on rahvapension. Tean, sest mu sugulasel on ametnikud selle välja arvutanud.Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:40Oled sina alles eluvõõras. Madalapalgalised vähe aastaid töötanud saavad 600 eurot, oma elu ajal tööl käinud inimene saab 750-800. Ära mingeid töötuid, kodutuid ja vange siia arvuta, kes rahvapensioniga seda keskmist alla tõmbavad.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2025 08:39Küll sina oled ikka eluvõõras inimene. Keskmine pension on praegu 817 eurot, ehk siis rohkem kui pool pensionäridest saab sellest vähem. Rahvapension on 393 eurot, madalapalgalised saavad sellest paarkümmend kuni 50 eurot rohkem.
-
Külaline
ja ta on töötanud ikka kogu elu, täiskohaga.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 09:58See on otsene vale. Alampalga peal või alampalga lähedase palga peal töötanud hakkab saama sama peaaegu sama palju kui on rahvapension. Tean, sest mu sugulasel on ametnikud selle välja arvutanud.Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:40Oled sina alles eluvõõras. Madalapalgalised vähe aastaid töötanud saavad 600 eurot, oma elu ajal tööl käinud inimene saab 750-800. Ära mingeid töötuid, kodutuid ja vange siia arvuta, kes rahvapensioniga seda keskmist alla tõmbavad.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2025 08:39
Küll sina oled ikka eluvõõras inimene. Keskmine pension on praegu 817 eurot, ehk siis rohkem kui pool pensionäridest saab sellest vähem. Rahvapension on 393 eurot, madalapalgalised saavad sellest paarkümmend kuni 50 eurot rohkem.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kergeollaeba ja 3 külalist