Uus raamat "Salajutud"

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 23:17
Guest kirjutas: 12 Dets 2025 20:19 Võrdle nende jumaldatud välismaade ja Eesti rahvaarvu, kuna neid on palju rohkem, siis järelikult on ka nende penskareid rohkem näha. Ilmselt on neil ka kordades rohkem raha reisimiseks.
Mis valu sul on teiste elu korraldamisega?
Ei korralda ma kellegi elu, aga erinevalt viimase kümne lehekülje kommentaaridest, ei tigetse ka kellegi kallal. Ja nagu keegi siin juba mainis, et kui inimesed vähem kulutaksid igasugustele mudijatele, ravikividele, magnetrihmadele ja õigesti elamise kursustele, jääks raha kenasti kõrvale panna.
Üllatav, et just selles teemas paistab nii palju tigedaid olema, äkki just see päikese puudus annab tunda. :D Ja kui nüüd see iidolgi seal kaugel päikese all.... :lol:
Iidol kulutab liiga vähe ja käib liiga odavatel reisidel. Kuhu kaevata?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Dets 2025 18:21
Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 17:40Aga teema algas ju sellest, et M farmi mõte on üks suur naljanumber. Miks seda soovi ja unistust seostada tema mehega? Ma kahtlustan, et M soovib seda farmi sõltumata sellest, kas ta on mõne mehega abielus või mitte.
sa tõesti arvad, et M saaks üks farmi pidamisega hakkama? Talle meeldib ju voodis lebada. No variant on muidugi sulane palgata ja mehe asemel teda kamandada. Ega vahet ei ole ka tegelikult, sest sellele mehele maksab ka ju tema palka :lol:
Nuuks! No muidugi ei saaks! Kuidas ta üldse elus püsib, ilma sinu abita?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 23:17
Guest kirjutas: 12 Dets 2025 20:19 Võrdle nende jumaldatud välismaade ja Eesti rahvaarvu, kuna neid on palju rohkem, siis järelikult on ka nende penskareid rohkem näha. Ilmselt on neil ka kordades rohkem raha reisimiseks.
Mis valu sul on teiste elu korraldamisega?
Ei korralda ma kellegi elu, aga erinevalt viimase kümne lehekülje kommentaaridest, ei tigetse ka kellegi kallal. Ja nagu keegi siin juba mainis, et kui inimesed vähem kulutaksid igasugustele mudijatele, ravikividele, magnetrihmadele ja õigesti elamise kursustele, jääks raha kenasti kõrvale panna.
Üllatav, et just selles teemas paistab nii palju tigedaid olema, äkki just see päikese puudus annab tunda. :D Ja kui nüüd see iidolgi seal kaugel päikese all.... :lol:
Mida helli sul viga on, et teiste raha loed? Las iga inimene kulutab täpselt sinna, mis teda õnnelikuks teeb. Sinu ja ühe samasuguse plära-ajaja juttu ei viitsi mitte keegi kuulata.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 21:01
Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 14:45
Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 14:14 Kuidas sul endal õnnestuks 200 000-300 000 tagasi maksta, kui peaksid?
Peaks või ei peaks. Kas sa oled lillelaps või autist, et ei saa aru?
Kas sa oled rumal, et ei saa aru, võlg on võõra oma.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 08:37
Kommentaar oli suunatud inimesele, kes arvas, et 200 000-300 000 ei peaks tagasi maksma, kui raha lihtsalt pole käepärast võtta.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 21:13
Guest kirjutas: 11 Dets 2025 19:05
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 18:44 kasvõi talved kuskil soojas elada,
Arvad, et väga mõnus on üksi võõral maal elada kui ei oska kohalike keeltki. Kuskil lõunamaa varaste hulgas nagu seda kõntsa siin veel vähe oleks.
võib sõbrannadega talvitumas käia. Keeloskus on enda teha, Hispaanias on küll piirkondi, kus palju soomlasi, soome keelt vast ikka paljud oskavad. Kui oled pensionil ja kodune, oleks ülepea ju tore vaheldus käia näiteks Hispaania keelt õppimas, leiab uusi sõpru ja hoiab ka dementsuse eemal.
See eeldab head tervist. Kuskilt juba lugenud neid kommentaare, kuidas kujutatakse ette, et ka 80-aastaselt käiakse sõbrannadega kohvikutes, teatrites, keelekursustel, reisidel ja tuisatakse linnas ringi ja tuntakse ennast 20-aastaselt. T. Pargi suguseid, 80+ aastaseid reisihuvilisi on siiski vähe.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 17:40Aga teema algas ju sellest, et M farmi mõte on üks suur naljanumber. Miks seda soovi ja unistust seostada tema mehega? Ma kahtlustan, et M soovib seda farmi sõltumata sellest, kas ta on mõne mehega abielus või mitte.
sa tõesti arvad, et M saaks üks farmi pidamisega hakkama? Talle meeldib ju voodis lebada. No variant on muidugi sulane palgata ja mehe asemel teda kamandada. Ega vahet ei ole ka tegelikult, sest sellele mehele maksab ka ju tema palka :lol:
Kuidas sina, kes sa küll ju ei jälgi Mallukat, tead, et talle meeldib voodis lebada?
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 11:02
Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 21:19
Guest kirjutas: 10 Dets 2025 11:45
Vaevled eelarvamuste küüsis. Kriitika kellegi suunas ei tähenda, et inimesel endal puudub normaalne sissetulek ja teadmised rahaasjadest. Minu jaoks on ka korralik ja mugav eramu elementaarne, aga ma ei hakka odava meelelahutuse eest maksma. Mulle ei paku vähimatki lõbu, kui keegi näiteks kana föönitab. Kuna sa oled sinatamise peale üle läinud, siis vastan samaga. Kahju on vaadata, kuidas sa pead rügama, maksma blogi lugemise eest raha või käima vestlusõhtutel ja samal ajal unistad palmisaarel puhkamisest. Võid ju suunamudijaid kommenteerida stiilis, oo, kui lahe on vaadata, kuidas basseini ääres sulistate, tahaks ka. Jah, tahadki, aga ei saa seda endale lubada, sest kui raha kulutatakse tühja-tähja peale, ostetakse Temust või suunamudijate poolt reklaamitavat kaupa kokku, siis jääbki see kättesaamatuks unistuseks. Inimestele kuluks odava meelelahutuse asemel ära teadmised rahaasjadest, investeerimisest, siis ei peaks iga tasuta asja loosimise peale meelheitlikult laike panema.
Suht kummaline, et keegi nõuab foorumis enda teietamist. Sa peaksid edaspidi suhtlema vaid Antsuga. Tema teietab siin kõiki.

Muu jutt on ka pehmelt öeldes kentsakas. Sina ei tarbi odavat meelelahutust, sind ei huvita kohe üldse mingid suunamudijad. Aga miskipärast avad foorumis teema, mille pealkirjas on lausa suunamudija nimi sees - mis ei jäta mitte mingit kahtlust, millest jutt tuleb. Ja viitsid lehekülgede kaupa suud pruukida. Et siis kohe üldse, üldse, üldse ei huvita mingi mallukas! Ei üldse ei huvita!

Väike vihapunn!
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 10:30
Külaline kirjutas: 12 Dets 2025 17:40
Üha rohkem tundub, et seda teemat hoiab keegi teadlikult "kuuma ja värskena", et ikka uut raamatut ostetakse ja raha sisse tuleks. Muud seletust mõttetule verbaasele "kähmlusele" pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 08:37
Aa, sinu arust kelmid võtavad tegelt hoopis inimestelt võlgu, seetõttu teevad oma kelmusi :D
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 12:42Aa, sinu arust kelmid võtavad tegelt hoopis inimestelt võlgu, seetõttu teevad oma kelmusi :D
Arusaamatu lause. Kas kelmid ei võtagi siis inimestelt võlgu ja tagasi maksta ei plaani? Just nii see kelmus ju käibki.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 00:57
Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 12:42Aa, sinu arust kelmid võtavad tegelt hoopis inimestelt võlgu, seetõttu teevad oma kelmusi :D
Arusaamatu lause. Kas kelmid ei võtagi siis inimestelt võlgu ja tagasi maksta ei plaani? Just nii see kelmus ju käibki.
Kelmus käib nii, et saad tasuta raha. Võlgu võtja võtab võlgu, sooviga see tagasi maksta. Millest sa aru ei saa?
Olen nüüd vaadanud mõnda nende ühist vlogi, neid reisi omi ja arvamus sellest kutist päris kõrge. Mehelik, hea huumorimeelega, tähelepanelik, tark, kena.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 11:18 Kelmus käib nii, et saad tasuta raha. Võlgu võtja võtab võlgu, sooviga see tagasi maksta. Millest sa aru ei saa?
Olen nüüd vaadanud mõnda nende ühist vlogi, neid reisi omi ja arvamus sellest kutist päris kõrge. Mehelik, hea huumorimeelega, tähelepanelik, tark, kena.
Sa ilmselgelt provotseerid. Ma ei seostaks selle isikuga mitte ühtegi ülal mainitud omadust.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 12:11
Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 11:18 Kelmus käib nii, et saad tasuta raha. Võlgu võtja võtab võlgu, sooviga see tagasi maksta. Millest sa aru ei saa?
Sa ilmselgelt provotseerid. Ma ei seostaks selle isikuga mitte ühtegi ülal mainitud omadust.
Ei, ma ei provotseeri. Olen seda meelt, et minevik tuleb selja taha jätta ning vaadata, mida teeb inimene praegu. Sina oled eelarvamustega inimene, mina mitte. Oled mõnda vlogi vaadanud? Usun, et 90% naisi saavad Eesti mehelt vähem tähelepanu ja tunnustust, kui tema oma naisele pakub. Väga kihvt mees, pole üldse ime, et tal 5 last on.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Dets 2025 12:20
Ei, ma ei provotseeri. Olen seda meelt, et minevik tuleb selja taha jätta ning vaadata, mida teeb inimene praegu. Sina oled eelarvamustega inimene, mina mitte. Oled mõnda vlogi vaadanud? Usun, et 90% naisi saavad Eesti mehelt vähem tähelepanu ja tunnustust, kui tema oma naisele pakub. Väga kihvt mees, pole üldse ime, et tal 5 last on.
Kuidas ta siis selja taha on jätnud? Selja taha oleks siis jätnud, kui ta oleks vangist välja tulles oma võlad ära tasunud. Tema aga ei kavatsegi seda teha. Rääkis ju hiljuti Laseris, et ei mõtlegi midagi maksta.

Ehk siis vangist välja tulles ei alusta üldsegi mitte puhta lehena, vaid jätkab sama mõtteviisi. Hetkel lihtsalt ei ole vaja kelmustega tegeleda, sest saab oma naiselt piisavalt head palka, et sellega lahedasti ära elada.

Viis last erinevate naistega ei ole nüüd küll midagi kihvti või imetlusväärset. Kui need viis last oleks ühe naisega, kellega ta ka koos elab, siis oleks tunnustustvääriv.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 12:24
Guest kirjutas: 14 Dets 2025 12:20
Kuidas ta siis selja taha on jätnud? Selja taha oleks siis jätnud, kui ta oleks vangist välja tulles oma võlad ära tasunud. Tema aga ei kavatsegi seda teha. Rääkis ju hiljuti Laseris, et ei mõtlegi midagi maksta.

Ehk siis vangist välja tulles ei alusta üldsegi mitte puhta lehena, vaid jätkab sama mõtteviisi. Hetkel lihtsalt ei ole vaja kelmustega tegeleda, sest saab oma naiselt piisavalt head palka, et sellega lahedasti ära elada.

Viis last erinevate naistega ei ole nüüd küll midagi kihvti või imetlusväärset. Kui need viis last oleks ühe naisega, kellega ta ka koos elab, siis oleks tunnustustvääriv.
Puhas leht tähendab seda, et enam kelmustega ei tegele. Mees on väga hea, kui naised on temaga lapsi soovinud. Miks peaks oma laste emadega koos elama? Piisab, et lastele on ta isana olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 12:29Piisab, et lastele on ta isana olemas.
On siis või? Kõigile viiele?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 13:39
Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 12:29Piisab, et lastele on ta isana olemas.
On siis või? Kõigile viiele?
Usun küll. On sul vastupidist väita?
Külaline

Ei ole. Pole temas ega ta lastest lugenud mujalt, kui ainult siit teemast. Sellepärast küsisingi.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 16:08 Ei ole. Pole temas ega ta lastest lugenud mujalt, kui ainult siit teemast. Sellepärast küsisingi.
Vlogides on lapsed pidevalt nende kodus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: annaleen ja 2 külalist