Need treenerid

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 09:32Mulle hakkas ka kunagi alati üks eks helistama, kui ta naine oli sünnitamas, lapsega haiglas vms.
Tekkib küsimus, miks ta ikka ja jälle sulle helistas? Kas sa ei suutnud teda ära blokeerida peale esimest sellist kõnet? Eks ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 09:32 Mulle hakkas ka kunagi alati üks eks helistama, kui ta naine oli sünnitamas, lapsega haiglas vms. Minu arust oli see äärmiselt eemaletõukav ja alati läks süda pahaks selle peale. Et sa pole lihtsalt vastik liiderdaja, vaid ka reetur. Iga kord oli tänutunne südames, et ise sellisest mehest lahku läksin ja temaga lapsi ei saanud. Aga osad naised liduvad kohe, kui mees kutsub. Vastik. Ise ei tahaks sellist meest mitte mingil juhul.
Kas su telefonil pole numbrinäitamis- või -blokkimisfunktsiooni?
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 20:45
Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 09:32Mulle hakkas ka kunagi alati üks eks helistama, kui ta naine oli sünnitamas, lapsega haiglas vms.
Tekkib küsimus, miks ta ikka ja jälle sulle helistas? Kas sa ei suutnud teda ära blokeerida peale esimest sellist kõnet? Eks ju.
Miks peaks kedagi üldse kunagi blokkima, mis loogika selles on? Eriti peale esimest ebameeldivat kõnet. Saan aru, et kui keegi kogu aeg spämmib, siis küll, nagu need müügitelefonid. Ega eksiks saamine ei tähenda, et seda inimest sinu elus rohkem ei eksisteeri.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2025 16:35Miks peaks kedagi üldse kunagi blokkima, mis loogika selles on? Eriti peale esimest ebameeldivat kõnet. Saan aru, et kui keegi kogu aeg spämmib, siis küll, nagu need müügitelefonid. Ega eksiks saamine ei tähenda, et seda inimest sinu elus rohkem ei eksisteeri.
Eks vestle siis edasi oma eksiga. Paistab, et rohkem edvistamisteema - vaadake ja kuulake kõik, kui ihaldatud naine ma olen. Isegi eks kiusab. Ihhiihhiihhiihhi Keegi ei saa minust kunagi üle.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Nov 2025 17:24
Külaline kirjutas: 21 Nov 2025 16:35Miks peaks kedagi üldse kunagi blokkima, mis loogika selles on? Eriti peale esimest ebameeldivat kõnet. Saan aru, et kui keegi kogu aeg spämmib, siis küll, nagu need müügitelefonid. Ega eksiks saamine ei tähenda, et seda inimest sinu elus rohkem ei eksisteeri.
Eks vestle siis edasi oma eksiga. Paistab, et rohkem edvistamisteema - vaadake ja kuulake kõik, kui ihaldatud naine ma olen. Isegi eks kiusab. Ihhiihhiihhiihhi Keegi ei saa minust kunagi üle.
Mina ei vastanud, et miks peab blokkima. Kuna töötame samas asutuses, siis ta saab mind iga kell kätte, blokeerigu ma teda või mitte. Tööalaselt mul pole teda võimalik blokkida.
Külaline

Paistab, et rohkem edvistamisteema - vaadake ja kuulake kõik, kui ihaldatud naine ma olen. Isegi eks kiusab. Ihhiihhiihhiihhi Keegi ei saa minust kunagi üle.
Sinu mõtlemine on küll päris haige. Mina ei tunne ennast meelitatuna, kui minuga soovitakse seksida, kui oma naine on sünnitamas või lapsega haiglas. Sina vist tunned, et selline mõttekäik sulle üldse pähe tuleb.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 09:08 Ei ole viitsinud sellesse loosse väga süveneda, aga ei maksa unustada, et siinsed foorumilugejad ei tunne seda peret isiklikult. Vaid nad teavad ainult seda, mis avalikkuse ette paisatud on.

Mul endal sedalaadi kogemust seni pole (ptüi-ptüi...!), aga kui enda mees peaks millegi säärasega hakkama saama, siis käituksin ilmselt minagi avalikkuse ees hillitsetumalt kui kodus. Avalikkuse ees oma pere musta pesu pesemine ei ole okei. Seega, avalikkuse ees pealtnäha õigustaksin oma meest, kuid kodus tekitaks paraja sõjaseisukorra ja ütleks välja kõik, mida arvan. Ja siis mõtleks läbi, et mis samme nüüd astuda, kas minna lahku või teha mingid muud omavahelised kokkulepped.
Kui minu meest tabataks alaealistega kiimlemast, kirjutamast vm, ma kohe kindlasti ei suudaks sellesse tolerantselt suhtuda, ei avalikult ega mitteavalikult. Kui avalikult keegi küsiks, ütleksingi otse, et see on minu jaoks täiesti lubamatu käitumine, mida ma mingis olukorras heaks ei kiida.
Loomulikult lahutaksin sellisest tüübist, sest see rikuks ka minu renomee, isegi nime vahetaksin ära. Lapsed saaksid suhelda, nagu ise soovivad.
Sellistes olukordades ei eriti võimalik võtta hillitsetud käitumisjoont, võib-olla kui tegemist sõltuva koduperenaisega, kel enda karjääri pole. A
Külaline

Nüüd siis Pealtnägijas räägiti.

Esiteks olevat ta püüdnud saada treenitava elu täilelikult enda kontrolli alla, ajades sportlase asju, viibides temaga koos võimalikult palju (ka õhtutundidel, kui oleks pidanud olema vaba aeg). Ning kirjutades ette ka sportlase eraelu, näit. taunides naissportlaste/meessportlaste omavahelisi meeldimisi ja käimisi või kui naissportlasel oli elukaaslane, survestas elukaaslast maha jätma. See ei läinud läbi kõigi sportlastega (osa sportlasi vihastas ja läks Virude treeninggrupist minema), aga mõnega küll.

Mnjah. Ilmselt, kui poleks olnud samas hotellis elanud läti treenerit, kes teatas oma tähelepanekutest Eesti kergejõustikuliidule, poleks intiimsuhted treeneri ja treenitavate vahel kunagi avalikuks tulnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Dets 2025 12:25 Nüüd siis Pealtnägijas räägiti.

Esiteks olevat ta püüdnud saada treenitava elu täilelikult enda kontrolli alla, ajades sportlase asju, viibides temaga koos võimalikult palju (ka õhtutundidel, kui oleks pidanud olema vaba aeg). Ning kirjutades ette ka sportlase eraelu, näit. taunides naissportlaste/meessportlaste omavahelisi meeldimisi ja käimisi või kui naissportlasel oli elukaaslane, survestas elukaaslast maha jätma. See ei läinud läbi kõigi sportlastega (osa sportlasi vihastas ja läks Virude treeninggrupist minema), aga mõnega küll.

Mnjah. Ilmselt, kui poleks olnud samas hotellis elanud läti treenerit, kes teatas oma tähelepanekutest Eesti kergejõustikuliidule, poleks intiimsuhted treeneri ja treenitavate vahel kunagi avalikuks tulnud.
https://sport.postimees.ee/8373441/hool ... laealisega

"Samal lainel üritab Viru seilata siiani. Alles möödunud nädalavahetusel saatis ta meediamajadele järjekordse pika kirja, kus üritas selgitada, et tegelikult on hoopis sportlasel tema kui treeneri üle mõjuvõim, mitte vastupidi. Ning süüd keeldub kogenud juhendaja siiani omaks võtmast. Kokkuleppemenetlus aitavat lihtsalt «eluga edasi minna»."

Vot nii on treenerihärra arust lood. Hoopis teda ahistati.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Dets 2025 13:06
Külaline kirjutas: 05 Dets 2025 12:25 Nüüd siis Pealtnägijas räägiti.

https://sport.postimees.ee/8373441/hool ... laealisega

"Samal lainel üritab Viru seilata siiani. Alles möödunud nädalavahetusel saatis ta meediamajadele järjekordse pika kirja, kus üritas selgitada, et tegelikult on hoopis sportlasel tema kui treeneri üle mõjuvõim, mitte vastupidi. Ning süüd keeldub kogenud juhendaja siiani omaks võtmast. Kokkuleppemenetlus aitavat lihtsalt «eluga edasi minna»."

Vot nii on treenerihärra arust lood. Hoopis teda ahistati.
Päris kahju vaesekesest. Hei, papad-mammad teismeliste tütardega! Teeks ehk korjanduse treenerile. Kas selle ühe treenitava perekond mitte telekas suisa üles ei astunud ja oma tütre magatajat taevani kiitnud?
Külaline

Ja vanamees ja ta naine on kindlad, et tehtud pole midagi halba!

"Mehis Viru kuriteod on toimunud mitmete aastate jooksul korduvalt," vastas Tamm.
Ja oli sportlasi, kes olid selle aja jooksul ka alaealised? "Jah," tunnistas Tamm.

2023. aasta juunis pidas politsei Mehis Viru kinni, sest teda kahtlustati juhendatavate sportlaste suguühtele allutamises.

Abikaasa Kersti Viru kirjutas sotsiaalmeedia kontol, et tegu oli sisuliselt tema abikaasa truudusetusega, mida noorsportlased ise õhutasid. Jube naine!

Mehis Viru otsesõnu ei ole ennast süüdi tunnistanud. Ta on nõustunud sellega, et kohus ta süüdi mõistab.
Et nii treener kui ka ta naine on väitnud, et noored tüdrukud ise tahtsid seda vanameest.
Külaline

Noh, eks teismelistele tüdrukutele meeldibki üliväga vanemate meestega flirtida. See tõstab nende enesehinnangut. Cool on ka omavanuste meelest olla mõne õpetaja või muu nende jaoks tähtsama mehe tüdruksõber.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Dets 2025 21:44Noh, eks teismelistele tüdrukutele meeldibki üliväga vanemate meestega flirtida. See tõstab nende enesehinnangut. Cool on ka omavanuste meelest olla mõne õpetaja või muu nende jaoks tähtsama mehe tüdruksõber.
Kas sa oled see abikaasa? Norm inimene sellist iba ei aja. Saa aru, su vanamees on ise süüdi, mitte noored tüdrukud!
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Dets 2025 21:44Noh, eks teismelistele tüdrukutele meeldibki üliväga vanemate meestega flirtida. See tõstab nende enesehinnangut. Cool on ka omavanuste meelest olla mõne õpetaja või muu nende jaoks tähtsama mehe tüdruksõber.
Jaa-jaa, nagu üks süüdismõistetud pedofiil õigustas ennast sellega, et ohver ise ahvatles teda, mis ta siis tegema pidi. Ohver oli selles juhtumis kolmeaastane.

Isegi kui alaealine peaks flirtima, ei tähenda see seda, et vanamees peaks ta kohe voodisse vedama. Mees on täiskasvanu ja peab tegema täiskasvanu otsuseid. Või arvestame tilliomanikud homo sapiens'i liigist üldse välja, sest aju väljakujunemata ja neandertallase tasemel?

Oksele ajavad need õigustajad.
Külaline

Normaalne 60aastane mees ütleb talle silmategevale teismelisele muheledes, et tüdruk, vaata omaealisi, ma võiksin sulle vanaisa olla. Mitte ei hakka pükse maha ajama.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Nov 2025 19:55
Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 19:40Mees ei olegi truu, äkki 10% meestest on truud.
Nõus. Aga minu elukogemus näitab ka seda, et ükski tõesti ilus naine ei ole truu, aga naised on palju osavamad oma truudusetuse jälgi peitma kui mehed.
Ei saa aru, mis see naise välimus siia puutub? Pigem mängib rolli, milline on inimese väärtushinnang ja arusaam õigest ja valest.

Kui sa arvad, et naise välimus mängib rolli sellepärast, et ilusal naisel on palju austajaid, siis siinkohal sa eksid. Naised saavad alati seksi, kui nad tahavad - olgu nad või krokodillid.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Dets 2025 21:26 Ja vanamees ja ta naine on kindlad, et tehtud pole midagi halba!

"Mehis Viru kuriteod on toimunud mitmete aastate jooksul korduvalt," vastas Tamm.
Ja oli sportlasi, kes olid selle aja jooksul ka alaealised? "Jah," tunnistas Tamm.

2023. aasta juunis pidas politsei Mehis Viru kinni, sest teda kahtlustati juhendatavate sportlaste suguühtele allutamises.

Abikaasa Kersti Viru kirjutas sotsiaalmeedia kontol, et tegu oli sisuliselt tema abikaasa truudusetusega, mida noorsportlased ise õhutasid. Jube naine!

Mehis Viru otsesõnu ei ole ennast süüdi tunnistanud. Ta on nõustunud sellega, et kohus ta süüdi mõistab.
Et nii treener kui ka ta naine on väitnud, et noored tüdrukud ise tahtsid seda vanameest.
Ma ei usu, et siin on asi selles, et nad ise on maru kindlad, et kõik on õige ja midagi halba pole tehtud. Ilmselt olid nad nii kindlad, et asjad kunagi välja ei tule ja keegi rääkima ei hakka ning nüüd on väga vihased, et läks teisiti ja püüavad kuidagi keerutada.
Külaline

Küll need treenerid ikka jõuavad. Nüüd kahtlustatakse üht 55-aastast judotreenerit...
Külaline

Guest kirjutas: 10 Dets 2025 19:15 Küll need treenerid ikka jõuavad. Nüüd kahtlustatakse üht 55-aastast judotreenerit...
Ei julge oma lapsi trenni saatagi enam. Treenerid tunduvad mingi eriline pervertide tõug olevat.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Võib küll olla. Nendel on ju võim käes. Treenitav peab tegema, mida treener ütleb, eks talle on siis võim pähe löönud, mõtleb siis, et on voli ligi ajada ka. Ja kui on mitu treenitavat, eks siis mõni on nõus ka, kas saab paremad treeninguajad, või ei pea maksma, või tehakse trenni paremini..
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: xqwerty ja 9 külalist