Kas on nii, et armastus tuleb siis kui on õige aeg?
-
Külaline
Kas on nii, et armastus tuleb siis kui on õige aeg?
Ühes artiklis:
Armastust ei saa otsida ega leida, see tuleb ise sinu juurde, kui selleks on õige aeg. Sul ei tarvitse midagi teha, tuleb oodata vaid seda õiget hetke.
Kuidas teil see armastus tulnud on?
Armastust ei saa otsida ega leida, see tuleb ise sinu juurde, kui selleks on õige aeg. Sul ei tarvitse midagi teha, tuleb oodata vaid seda õiget hetke.
Kuidas teil see armastus tulnud on?
-
Külaline
Ajastuse kohta ei oska kommenteerida, aga paistab, et mingi tõde on ütluses, et elu ei veereta su teele ilmtingimata neid, keda sa tahaks, vaid neid, keda sa vajad. Et areneda või aidata neil areneda.
-
Külaline
Kui ootad, siis järelikult otsid.
Kui ei otsi, siis tuleb.
Oi kui palju on inimesi, kes ei tunne (ligimese) armastust ära. Et keegi siiralt hoolida võiks. Nad pole sellega lihtsalt harjunud, see on midagi väga võõrast neile.
Kui ei otsi, siis tuleb.
Oi kui palju on inimesi, kes ei tunne (ligimese) armastust ära. Et keegi siiralt hoolida võiks. Nad pole sellega lihtsalt harjunud, see on midagi väga võõrast neile.
-
Külaline
Vahel võib olla et tuleb valel ajal. Juba suhtes olles.
-
Külaline
Võib tulla, võib mitte tulla, reeglit ei ole.
-
Külaline
Mina ütleks nii, et kui otsid, siis ei tule kindlasti. Kui enam ei otsi, siis võib tulla, aga võib ka tulemata jääda, mingeid garantiisid loomulikult ei ole. Aga üks on kindel - otsides õiget kaaslast ei leia.
-
Külaline
Palju sõltub inimese iseloomust ja eluviisist. Kui töökollektiiv koosneb peamiselt naistest või meestest ja liigutakse marsruudil töö, pood, kodu, siis tõenäosus on väga väike, kohata vallalist ja sarnase mõttemaailmaga vastassugupoolt juhuslikult tänaval või mõnel harva toimuval üritusel. Kui vähe seltsiv introvert üldse ringi ei vaata ja ei otsi, siis ei pruugi ta aastate jooksul mitte kedagi leida. Iseküsimus, kui sobiv on mingil ajahetkel leitud kaaslane, aga nagu öeldakse, magavale kassile hiir suhu ei jookse.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 12:14 Mina ütleks nii, et kui otsid, siis ei tule kindlasti. Kui enam ei otsi, siis võib tulla, aga võib ka tulemata jääda, mingeid garantiisid loomulikult ei ole. Aga üks on kindel - otsides õiget kaaslast ei leia.
-
Külaline
-
Külaline
Võib olla nii ja naa. Minu arust(kogemusel) võib see väga valel ajal tulla. Ehk siis tegelikult siis, kui ei "otsi". Ja muidugi iseasi on see ka, kas selle õige ära tunned.
-
Külaline
Oma iva selles ütluses kindlasti on. Kui "otsimine" tähendab meeleheidet, siis sellest ei tule reeglina midagi head. Aga "otsimine" võib ka tähendada, et tehakse midagi oma rutiinist erinevat, et kohata uusi inimesi, lihtsalt teha oma elu huvitavamaks ja seeläbi võibki kohata kedagi, keda muidu ei oleks leidnud.
Ja "õige aeg" tähendab ka seda, et oleks ise valmis, et ei otsiks plaastrit oma alles lahkuminekust valusale egole või oma probleemidele lahendajat jne.
Ja "õige aeg" tähendab ka seda, et oleks ise valmis, et ei otsiks plaastrit oma alles lahkuminekust valusale egole või oma probleemidele lahendajat jne.
-
Külaline
Täpselt nii. Minu arust see mõte ongi, et kui inimene otsib, siis otsib ta harilikult oma ettekujutuse järgi, milline see inimene olema peab, keda otsib. Hea näide on, et mul oli noorena kindel teadmine, et minu mees peab olema tumeda peaga. Ma ei märganudki heledapäiseid mehi. Ette rutates - mul on praegu äärmiselt blond mees. Seda tähendabki, et ei tohi otsida omale kramplikult oma kujutluste abikaasat, pigem tuleb hoopis otsida häid tuttavaid valdkonnas, mis sind huvitab. Just nii ka minuga läks, olin just loobunud mõttest, et ma üldse kunagi kedagi kohtan, lasin end vabaks ja hakkasin tegelema oma hobidega ning rahuldama huvisid. Ja paari kuuga oli mees kohal, kes on jäänud 25 aastaks.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 20:39 Oma iva selles ütluses kindlasti on. Kui "otsimine" tähendab meeleheidet, siis sellest ei tule reeglina midagi head. Aga "otsimine" võib ka tähendada, et tehakse midagi oma rutiinist erinevat, et kohata uusi inimesi, lihtsalt teha oma elu huvitavamaks ja seeläbi võibki kohata kedagi, keda muidu ei oleks leidnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist