Märgatavalt noorem
-
Külaline
Märgatavalt noorem
Kas Kirsti ütleb ka siin artiklis, kelle juures ta käis? Ja, mis protseduure tegi? Kas tegi ka näo ringlõikuse?
https://www.ohtuleht.ee/melu/1144646/sa ... lnud-valus
https://www.ohtuleht.ee/melu/1144646/sa ... lnud-valus
-
Külaline
Ütleb küll, Monika Toi juures käis. Tegi süste ja pani niidid. Näo ringlõikusest ei räägi midagi. No vähemalt nende niitide kohta võin mina öelda, et need ei aita mitte kui midagi, panin kaks korda, efekt kestis kaks kuud, kuu aega oli nägu loppis ja sinikates.
-
Külaline
Jah, minu arstist kosmeetik ütleb sama, et niitide efekt on lühiajaline ja võib tekitada liiteid, ei soovita, pigem siis juba opile minna, kui muul viisil paremaks ei saa.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 21:28 Ütleb küll, Monika Toi juures käis. Tegi süste ja pani niidid. Näo ringlõikusest ei räägi midagi. No vähemalt nende niitide kohta võin mina öelda, et need ei aita mitte kui midagi, panin kaks korda, efekt kestis kaks kuud, kuu aega oli nägu loppis ja sinikates.
-
Külaline
Minu meelest pole õige neid iluoppe ja süste promoda vaid esmajärjekorras tuleks ikka elustiil üle vaadata ja näojoogaga tegeleda. Igasugu muid ja väga tõhusaid meetodeid on olemas ja need ei kahjusta keha.
-
Külaline
Milleks raisata raha ja aega mingite "imettegevate" käsnade ja kreemide peale? Või veelgi naljakam, mingitele "näojoogatreeneritele". Parem kohe kogenud kirurgiga konsulteerida. Hoiad kokku nii aega kui ka raha.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 23:10 Minu meelest pole õige neid iluoppe ja süste promoda vaid esmajärjekorras tuleks ikka elustiil üle vaadata ja näojoogaga tegeleda. Igasugu muid ja väga tõhusaid meetodeid on olemas ja need ei kahjusta keha.
-
Külaline
Näojooga. Mingi uhhuuu oled? Mingi näojooga sind ei aita, tule mõistusele.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 23:10 Minu meelest pole õige neid iluoppe ja süste promoda vaid esmajärjekorras tuleks ikka elustiil üle vaadata ja näojoogaga tegeleda. Igasugu muid ja väga tõhusaid meetodeid on olemas ja need ei kahjusta keha.
-
Külaline
Ennetavalt kindlasti aitab. Aga kui nägu juba vajunud, siis eriti ei aita tõesti. Kui ikka näiteks kortsud ja kotid silmade ümber, siis mingi näojooga ei aita midagi, ainuke, mis aitab, on lõikus.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 00:52Näojooga. Mingi uhhuuu oled? Mingi näojooga sind ei aita, tule mõistusele.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 23:10 Minu meelest pole õige neid iluoppe ja süste promoda vaid esmajärjekorras tuleks ikka elustiil üle vaadata ja näojoogaga tegeleda. Igasugu muid ja väga tõhusaid meetodeid on olemas ja need ei kahjusta keha.
-
Külaline
Mis need väga tõhusad meetodid siis on?Igasugu muid ja väga tõhusaid meetodeid on olemas ja need ei kahjusta keha.
-
Külaline
Näojooga on lihtsalt kellegi äri. Ei tea, mida head peaks näole tegema naha sikutamine või näolihaste liigutamine. Pigem tekitab igasugune miimikalihaste kasutamine kortse juurde.
-
Külaline
Näolihaste treenimine on samasugune trenn nagu iga muugi trenn. Naha kortsumise vastu see ilmselt jah ei aita, aga lihaste lõtvumisest tingitud nähtuste nagu nasolabiaalsed kurrud või buldogipõsed võib aidata küll. Kui umbes paar aastat regulaarselt tegeled. Kellelegi selle eest maksmine ei ole kohustuslik. Trenni võib ise kodus ka teha.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 21:36 Näojooga on lihtsalt kellegi äri. Ei tea, mida head peaks näole tegema naha sikutamine või näolihaste liigutamine. Pigem tekitab igasugune miimikalihaste kasutamine kortse juurde.
-
Külaline
Jah, aga kahjuks pole ette näidata kedagi, kes neid nn harjutusi hakkas 20. eluaastast tegema, et siis teised saaksid hinnata, kas ta nüüd oma 50. eluaastal näeb välja nagu viie- või kuuekümpine.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 21:52Näolihaste treenimine on samasugune trenn nagu iga muugi trenn. Naha kortsumise vastu see ilmselt jah ei aita, aga lihaste lõtvumisest tingitud nähtuste nagu nasolabiaalsed kurrud või buldogipõsed võib aidata küll. Kui umbes paar aastat regulaarselt tegeled. Kellelegi selle eest maksmine ei ole kohustuslik. Trenni võib ise kodus ka teha.
-
Külaline
Buldogipõsed on geneetilised and genes always trump anything.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 21:52Näolihaste treenimine on samasugune trenn nagu iga muugi trenn. Naha kortsumise vastu see ilmselt jah ei aita, aga lihaste lõtvumisest tingitud nähtuste nagu nasolabiaalsed kurrud või buldogipõsed võib aidata küll. Kui umbes paar aastat regulaarselt tegeled. Kellelegi selle eest maksmine ei ole kohustuslik. Trenni võib ise kodus ka teha.
-
Külaline
No tänapäeval on olemas kõiksugu imevidinaid, ka näolihaste treenimiseks. Ei oska öelda, kas see konkreetne asi toimib, aga paljud seda juba kasutavad.

-
Külaline
Photoshop aitab kah.
-
Külaline
Ja isegi, kui oleks selline inimene olemas, kes hakkas 20. aastaselt tegema, siis puuduks ikka võrdlusmaterjal, milline oleks see inimene olnud 50-aastaselt juhul, kui ta ei oleks näojoogat teinud.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 21:58Jah, aga kahjuks pole ette näidata kedagi, kes neid nn harjutusi hakkas 20. eluaastast tegema, et siis teised saaksid hinnata, kas ta nüüd oma 50. eluaastal näeb välja nagu viie- või kuuekümpine.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 21:52Näolihaste treenimine on samasugune trenn nagu iga muugi trenn. Naha kortsumise vastu see ilmselt jah ei aita, aga lihaste lõtvumisest tingitud nähtuste nagu nasolabiaalsed kurrud või buldogipõsed võib aidata küll. Kui umbes paar aastat regulaarselt tegeled. Kellelegi selle eest maksmine ei ole kohustuslik. Trenni võib ise kodus ka teha.
-
Külaline
Abivahend näojooga harrastajateleKülaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 00:52Näojooga. Mingi uhhuuu oled? Mingi näojooga sind ei aita, tule mõistusele.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 23:10 Minu meelest pole õige neid iluoppe ja süste promoda vaid esmajärjekorras tuleks ikka elustiil üle vaadata ja näojoogaga tegeleda. Igasugu muid ja väga tõhusaid meetodeid on olemas ja need ei kahjusta keha.

-
Külaline
Vaatan seda viimast pilti ja küsin, kas selle plastmassist vidina asemel võib suus hoida ka näiteks jämedat porgandit? Tuleks mulle odavam. Porgand oleks keldrist kohe võtta.
-
Külaline
Võib ikka. Ega see midagi nagunii ei aita, pigem saad suu ümbrusesse ka veel kortse juurde.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 18:04 Vaatan seda viimast pilti ja küsin, kas selle plastmassist vidina asemel võib suus hoida ka näiteks jämedat porgandit? Tuleks mulle odavam. Porgand oleks keldrist kohe võtta.
-
Külaline
Kui need pildil olevad vidinad aitavad, siis peaks ka jäme porgand aitama. Kaua peab suus hoidma järjest?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 4 külalist