Tõdemused

vana hea klassika
Külaline

Tõdemused

Postitus Postitas Külaline »

Millised on Teie elu tõdemused?
Külaline

Mina mõistsin, midagi surudes ja sundides ei juhtu. Midagi väga tahta, siis seda ei saa. Pingutad raha teenimiseks, raha ei tule, vastupidi - jookseb ära.

Kui asjad rahule jätta, unustada, suhtuda ükskõikselt, vabalt võtta - vabaneb tamm ja asjad hakkavad võluväel liikuma. Ei tea miks see naaviisi on…
Külaline

Ja…

Sündmused, peod, reisid mis on mõtteis mõeldud erakordseks on tavaliselt keskpärased
Kõige paremad peod, üritused on olnud sellised kuhu sattumine on pikema planeeringuta, juhuslik, spontaanne.

Mida madalamad ootused, seda suurem “tasu”
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Ole see kes oled, ainuke inimene kellele pead meeldima oled sina ise. Võta vabalt, mine vooluga kaasa ja naudi väikesi asju.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 12:15 Mina mõistsin, midagi surudes ja sundides ei juhtu. Midagi väga tahta, siis seda ei saa. Pingutad raha teenimiseks, raha ei tule, vastupidi - jookseb ära.

Kui asjad rahule jätta, unustada, suhtuda ükskõikselt, vabalt võtta - vabaneb tamm ja asjad hakkavad võluväel liikuma. Ei tea miks see naaviisi on…
Minul on vastupidine kogemus. Kui tahad midagi ja ise selle heaks ei pinguta, ei juhtu minu elus mitte midagi. Kui lihtsalt istun ja "lasen vabaks", ei saa midagi. Kõik minu elus on tulnud raske pingutuse tulemusena, mitte midagi pole ise tulnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 12:15 Mina mõistsin, midagi surudes ja sundides ei juhtu. Midagi väga tahta, siis seda ei saa. Pingutad raha teenimiseks, raha ei tule, vastupidi - jookseb ära.

Mul on ka nii. Kõik, millele liigselt tähelepanu osutan, seiskub või kaob kaugele ära.
Muidugi peab tööd tegema, muidu pole millestki elada, aga kui hakkad mõne lisaprojektiga õhinal peale, siis ei õnnestu see kuidagi. Raha on nagu konstantne suurus, kui kusagilt tuleb juurde, vajub kohe kusagilt mujalt ära.

Suhted on mulle läbi elu toonud rohkelt südamevalu. Ilmselt pole selles elus armastust ette nähtud, sellest lähtungi.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 12:37 Suhted on mulle läbi elu toonud rohkelt südamevalu. Ilmselt pole selles elus armastust ette nähtud, sellest lähtungi.
Kas sa ise armastad ennast?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 12:54
Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 12:37 Suhted on mulle läbi elu toonud rohkelt südamevalu. Ilmselt pole selles elus armastust ette nähtud, sellest lähtungi.
Kas sa ise armastad ennast?
Aktsepteerin end oma vigade ja puudustega, loon omale olukordi, mis mu meeli hellitaksid. Ma ei tea enam, mis armastus on ega usu sellesse.
Meestele meeldib mu keha, see meelitab neid ligi ja vahest juhtub, et armungi ära. Sellest tuleb alati jama.
Külaline

Tõdemus, et kõik mis sa teed, teed endale. Samuti, et oma minevikuga tuleb osata rahu teha. Istu maha, mõtiskle, mediteeri, vaata endasse ja tee kõik selleks, et hing oleks rahul. Siis on ka füüsiline tervis korras.
Külaline

1) Et elu on üks hädaorg, ära surema peab kord ja siis mullaks saama.

2) Et kõik on tühi töö ja vaimu närimine.

3) Et suures maailmas on otsustajateks järjest nürimeelsemad inimesed. Idikaid, kes on kusagilt mingi "kõrghariduse" saanud leiavad endal olevat õiguse otsustada. Ruulivad pooletoobised aktivistid-propagandistid (õnneks ei ole neil veel nagaani vööl).

4) Et eurooplased, sh eestlased tegelevad kollektiivse enesetapuga. Kui sellele kaasa ei laula, oled tagurlane.

3) Aga et see kõik ei takista pisiasjade ja mõnede toredate ja tarkade inimeste üle rõõmu tundmast.
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

Raha peab ringlema. Kui annad enda rahakotist raha välja, siis tuleb raha ringiga sinu juurde tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 14:03 1) Et elu on üks hädaorg, ära surema peab kord ja siis mullaks saama.

3) Et suures maailmas on otsustajateks järjest nürimeelsemad inimesed. Idikaid, kes on kusagilt mingi "kõrghariduse" saanud leiavad endal olevat õiguse otsustada. Ruulivad pooletoobised aktivistid-propagandistid (õnneks ei ole neil veel nagaani vööl).

4) Et eurooplased, sh eestlased tegelevad kollektiivse enesetapuga. Kui sellele kaasa ei laula, oled tagurlane.

3) Aga et see kõik ei takista pisiasjade ja mõnede toredate ja tarkade inimeste üle rõõmu tundmast.
OMG, jälle see kibestunud halaja kohal.
Külaline

Alates punktist 3 on tal õige jutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 14:20
Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 14:03 1) Et elu on üks hädaorg, ära surema peab kord ja siis mullaks saama.

OMG, jälle see kibestunud halaja kohal.
"OMG!" kiljuvadki eelpoolmainitud idikad. Ka "kibestunud" ja "kade" kuuluvad nende poolt kasutatavate väheste eestikeelsete omadussõnade hulka😆
Suslik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Suslik »

taivopalm kirjutas: 10 Juul 2024 14:10 Raha peab ringlema. Kui annad enda rahakotist raha välja, siis tuleb raha ringiga sinu juurde tagasi.
Küll see ring on ikka suur, sest tagasi miskipärast ei taha küll tulla. Eks ma ootan siis veel. Või läks ringiga minust juba mööda :)
Külaline

Kunagistel kiusajatel läheb elus hästi, kohe väga hästi. Ja headel inimestel läheb kehvalt
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 18:39 Kunagistel kiusajatel läheb elus hästi, kohe väga hästi. Ja headel inimestel läheb kehvalt
Minu kogemusel läheb alati halvasti neil, kes kogu elu ülinegatiivselt "nina vingus ja rusikas taskus" võtavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 19:19
Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 18:39 Kunagistel kiusajatel läheb elus hästi, kohe väga hästi. Ja headel inimestel läheb kehvalt
Minu kogemusel läheb alati halvasti neil, kes kogu elu ülinegatiivselt "nina vingus ja rusikas taskus" võtavad.
Sul põhjus ja tagajärg segi aetud
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 19:20 Sul põhjus ja tagajärg segi aetud
Kusjuures ei ole. Osad ongi täiesti lapsest peale sellised ja kasvavad samasugusteks täiskasvanuteks - kõige ja kõigi suhtes ülikriitilised, peale iseenda loomulikult. Kõik on alati valesti, ise paremini tegemiseks aga ei tehta absoluutselt mitte midagi. Kohe ongi inimtüüp selline.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 19:26
Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 19:20 Sul põhjus ja tagajärg segi aetud
Kusjuures ei ole. Osad ongi täiesti lapsest peale sellised ja kasvavad samasugusteks täiskasvanuteks - kõige ja kõigi suhtes ülikriitilised, peale iseenda loomulikult. Kõik on alati valesti, ise paremini tegemiseks aga ei tehta absoluutselt mitte midagi. Kohe ongi inimtüüp selline.
Tean vaid iseends kohta kõneleda, olin heatathlik vaikne laps. Elu muutis kibestunuks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist