Pidulik kleit, kui keha pole kiita

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Pidulik kleit, kui keha pole kiita

Postitus Postitas Külaline »

Õige kleidi valimine on minu jaoks metsikult keeruline. Mul pole aastaid olnud pidulikku kleiti, sest ma olen paks (no ikka päriselt paks, 90 kilo 160 cm pikkuse kohta) ja ma lihtsalt ei kujuta ette, milline see kleit olema peaks, et selles talutav välja näeks. Kontsi ma ka kanda ei saa, jalas peab olema mingi toetav jalanõu. Sääred on paksud, õlavarred on paksud. Nägu ei ole paks, käsivarred ei ole paksud. Seega võiks see olla pikk kleit, mis samas ei vajaks kõrget kontsa, varrukas peaks katma õlavart. Oskab keegi mulle tuua näiteid, mis sellisele võiks sobida.
Külaline

Ei oska, su juhtum on lootusetu. Võta kaalust alla siis ometigi.
Külaline

https://mdr24.ee/kleidid/26784-roheline ... triga.html
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 08:31 https://mdr24.ee/kleidid/26784-roheline ... triga.html
See lingis olev tundub kuidagi mammilik minujaoks. Ma ei teagi miks. Vb modell ise tekitab sellise tunde.

Kui rinnapartii hea ja viisakas välja näeb, valik midagi sellist:
Pilt

Otsinguga tuli sheinist palju ilusaid pluss suuruses kleite aga ma neid avada ei saa, sest mul pole äppi.
Kui vana sa ta üldse oled? Vanus ka vb veidi mõjutab valikut.
Külaline

kimono loige sobiks kindlasti, hõlmikud, A-lõige.
Marimekkol olen näinud mitut pikka A-lõikega kleiti, mille suuremad naised kenasti välja kannavad.

Ja mulle meeldib, kui suurel naisel on suure mustriga kleit.
Külaline

Kas need kleidid sobiks ka nii, et jalas pole kinga, isegi mitte madala kontsaga (tugitalda ei saa panna ühtegi kinga, nii palju kui ma aru saan, peab ikka olema mingi kinnisem jalanõu, midagi botaselaadset)? Ma ei ole ise võimeline seda kombinatsiooni ette kujutama.
Vb hoopis mingi kostüüm siis?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 13:50 Kas need kleidid sobiks ka nii, et jalas pole kinga, isegi mitte madala kontsaga (tugitalda ei saa panna ühtegi kinga, nii palju kui ma aru saan, peab ikka olema mingi kinnisem jalanõu, midagi botaselaadset)? Ma ei ole ise võimeline seda kombinatsiooni ette kujutama.
Vb hoopis mingi kostüüm siis?
Sellisel juhul peaks täitsa maani, natuke lohisev olema, et jalanõu otseselt ei paistaks.
Või siis tõesti pükskostüümilaadne, mis ikka maani on.
Külaline

Kas kiilkonts(madalam) ka ei sobi, millesse tugitalla panna saaks ehk?!?
Külaline

Nüüd ju botased/tossud ongi kõige moodsamad ja pidulikumad jalanõud. Mis kõpskingaajastus teie elate?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ma ka imestasin. Isegi pidulike kleitidega kantakse botaseid, vene ajal polnud see üldse mõeldav. Mul on kõrge jalg, mulle kingad ei sobi, mäletan, kus oli ikka draama, kui pidi seeliku ja botasepaari kokku sobitama. Nüüd nii just käiakse, normaalne, et mugavus ja jalasõbralikkus ruulivad.
Külaline

Nüüd jah huvitav, et noored käivad mugavate jalanõudega, vanad ukerdavad kontsadel.
Külaline

Ma olen 163 cm ja 70 kg õun. Võimatu nii lühikesi, samas laiu viigipükse leida. Kui laius sobib, siis on pikkus kõrvadeni.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 17:10 Ma olen 163 cm ja 70 kg õun. Võimatu nii lühikesi, samas laiu viigipükse leida. Kui laius sobib, siis on pikkus kõrvadeni.
Õnneks on võimalik lühemaks lasta teha. Aga muidu küll jah, haruharva on poest võimalik lühikesel, kuid mitte S-M mõõdus inimesel normaalseid riideid leida. Nagu kõik XL naised oleks 1.80 pikad. Seelikutega sama lugu.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 17:14Õnneks on võimalik lühemaks lasta teha.
Kui on pikale loodud, siis ei ole ainult sääred pikad, ei hakka ilusti istuma.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 07:25 Ei oska, su juhtum on lootusetu. Võta kaalust alla siis ometigi.
Ja kuidas seni tuleks elada, kui alla võetud on - kilekotiga ringi käia?
Külaline

Ma kujutaks tennise/botasega hoopis midagi sellist ette-
https://www.idaretobe.com/clothing-c42/ ... hite-p8301
Külaline

Minu arust näeb selline komplekt ka noorema inimese seljas ilus välja. Võib ka valged tossud alla panna, ikka pidulik.
https://www.ohtuleht.ee/melu/1113139/sa ... Id=2971310

Jube raske on sellisele väiksele pallikesele, nagu teemaalgataja on, midagi nooruslikku ja pidulikku välja otsida. Teine teema on veel rahaline võimekus. Kui seda ka näiteks eriti pole, siis mina hakkaks teiseringi poode läbi kammima. Sealt midagi kindlasti leiab ja ei löö rahakotti auku. Kui aga rahas poleks küsimus, siis ma laseks üldse õmmelda täpselt enda keha järgi midagi ilusat.
Külaline

Mulle on viimasel ajal hakanud see tegumood meeldima.

Pilt
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 17:10 Ma olen 163 cm ja 70 kg õun. Võimatu nii lühikesi, samas laiu viigipükse leida. Kui laius sobib, siis on pikkus kõrvadeni.
Vaata madlady.eu, seal suur pikkuste ja laiuste valik. Just tellisin sealt mustad viisakad püksid oma ämmale, kes on ka ca 163 cm ja L-suurus (aga seal on kuni XXL-suuruseni olemas). Pole väga odavad, aga aeg-ajalt on soodukaid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist