Millal te koju kuuse üles panete?
-
Külaline
Mulle meeldib just see metsakuusk, see õige ja lisaks saab selle valida metsast selliselt kasvukohalt, kus tal nagunii ei ole väga ruumi uhkeks ja suureks saada.... ma panen vett kuusejalga ja pudeneb minimaalselt, imeilus tumeroheline püsib.
No kasvatatud nulg on kindlasti ilusam ja sümmeetrilisem, aga ma tahan ikka seda vanaaegset kuuske noh...
No kasvatatud nulg on kindlasti ilusam ja sümmeetrilisem, aga ma tahan ikka seda vanaaegset kuuske noh...
-
Külaline
Mulle ka kuusk meeldib, aga aastatega on minust saanud kuuseraiumise vastane kodanik ja juba viimased kümme aastat pole mul kuuske toas olnud. Vaasi panekuks oksi saab müügiplatsidelt tasuta ja vahel olen ostnud potis minikuuse, mille siis hiljem õue olen istutaud.

-
Külaline
Just panin tuppa pisikese 50 cm pikkuse kunstkuuse, terrassil on kuuseoksad pottidesse sätitud kaunistusena. Lumine loodus ise on ehteks kodu ümber.
-
Külaline
Panin eile, 24.11. See kuu aega jõuludeni läheb ruttu nagunii ja siis on juba olemas
Kunstkuusk muidugi, aga visuaalselt näeb sarnane välja, nii et minu jaoks isiklikult vahet pole. Kassil on ka huvitav, käib okkaid nätsutamas ja ehteid käpaga peksmas. Kummuli pole veel tervet kupatust tõmmanud, aga see juhtub vist varsti
Kunstkuusk muidugi, aga visuaalselt näeb sarnane välja, nii et minu jaoks isiklikult vahet pole. Kassil on ka huvitav, käib okkaid nätsutamas ja ehteid käpaga peksmas. Kummuli pole veel tervet kupatust tõmmanud, aga see juhtub vist varsti
-
Külaline
Kui lapsed majas, siis ikka suur kuusk, olgu päris või kunst. Aga kui pole, siis piisab ka kuuseokstest.
-
Külaline
Meil on ka kunstkuusk, aga kui see praegu juba üles panna, siis jõuludeks ei omaks see enam mingit tähtsust. Lihtsalt mingi nuust vedeleb kuu aega juba nurgas. (Saan täiesti aru, et teised inimesed ei pea samamoodi tundma kui mina.) Tegelikult arvan, et toon sel aastal päris kuuse. Aga mul on hoopis jõuluehetega teema. Tegelikult tahaks hullult midagi uut vahelduseks osta, aga kui vaatan aastatega kogunenud ehete kuhja, siis palju ma neid ikka kokku ostan? Kuidas teie teete, kas on aastaid (aastakümneid) samad ehted? Või mida te vanadega teete?
-
Külaline
vahel ikka murdun ja ostan mõne uue ehte. Shishi väljapanek Viru keskuses on ikka megaahvatlev, no proovi tuimalt mööda minna...
-
Külaline
Milleks küll kunstkuusk? Parem siis üldse juba mitte midagi või õiged oksad. Millise jõulutunde saate plastikust? Ei ole raske osta päris puu, tänapäeval tellid netist, tuuakse kohale ja pannakse üles. Kord aastas võiks ikka lubada.
-
Külaline
Annan tasuta edasi.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2025 17:34 Meil on ka kunstkuusk, aga kui see praegu juba üles panna, siis jõuludeks ei omaks see enam mingit tähtsust. Lihtsalt mingi nuust vedeleb kuu aega juba nurgas. (Saan täiesti aru, et teised inimesed ei pea samamoodi tundma kui mina.) Tegelikult arvan, et toon sel aastal päris kuuse. Aga mul on hoopis jõuluehetega teema. Tegelikult tahaks hullult midagi uut vahelduseks osta, aga kui vaatan aastatega kogunenud ehete kuhja, siis palju ma neid ikka kokku ostan? Kuidas teie teete, kas on aastaid (aastakümneid) samad ehted? Või mida te vanadega teete?
-
Külaline
Selleks, et mulle meeldib. Ma tahan, et kuusk oleks ilus kahar, kõrge ja ei ajaks okkaid. Ma ei viitsi seda päris kuuske 5. korrusele tarida ja õigeks saagida keset tuba ja seda joota kogu aeg. Ja pärast siis vaata, kuidas välja saad, okkad pudenevad - hullumaja. Mul on ilus kuusk, mis on kokkupandult ära pakitud, sobival ajal võtan välja panen kokku ning seisab ühesuguse ilusana, kuni taas kokku panen. Ja kuuselõhna jaoks on mul üks väike oksake vaasis kapi peal.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:06 Milleks küll kunstkuusk? Parem siis üldse juba mitte midagi või õiged oksad. Millise jõulutunde saate plastikust? Ei ole raske osta päris puu, tänapäeval tellid netist, tuuakse kohale ja pannakse üles. Kord aastas võiks ikka lubada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist