Kehakeel
-
Külaline
Kehakeel
Kehakeel reedab mida inimene päriselt tunneb ja mõtleb . Kehakeel ei valeta. Selleks on hea õppida lugema kehakeelt.
Kuidas näida enesekindlam. Tulge kursusele!
Ehk kuidas õppida ka kehakeeles valetama?
Mis on kehakeele õppimise eesmärk?
Kuidas näida enesekindlam. Tulge kursusele!
Ehk kuidas õppida ka kehakeeles valetama?
Mis on kehakeele õppimise eesmärk?
-
Külaline
Kui oled ebakindel, näitab kehakeel selle ära. Kui võtad asendi, mis väljendab enesekindlust, petad sellega ära ka aju ja tunnedki end ka päriselt enesekindlamalt.
Täiesti õige, kehakeelega saad anda infot, mis on vastupidine tegelikkusele. Saad näidata nii avatud, kui suletud suhtumist kõne all olevale teemale. Inimesed tajuvad seda alateadlikult ja teevad selle järgi sinu või räägitu kohta otsuse. Põhimõtteliselt on küll võimalik hädas olles ja valetades oma kehakeelega vastupidist esitada. On siiski lisaks ka mikromiimika, mis võib reeta, seega ühest ei piisa, mõlemat peab valdama. 
-
Külaline
Kas enesekindlus on eesmärk, et peab OMA aju ka ära petma, teistsst rääkimata?Guest kirjutas: ↑29 Nov 2025 13:07 Kui oled ebakindel, näitab kehakeel selle ära. Kui võtad asendi, mis väljendab enesekindlust, petad sellega ära ka aju ja tunnedki end ka päriselt enesekindlamalt.
-
Külaline
Jah, see võib kasulik olla. Kui lähed nt läbirääkimisi pidama, võid ainult näilise olekuga paljugi ära teha. KusjuuresKülaline kirjutas: ↑29 Nov 2025 14:07Kas enesekindlus on eesmärk, et peab OMA aju ka ära petma, teistsst rääkimata?
enda ebakindlust tegelikult ka vähendada.
-
Külaline
Õppige siis juba neurolingvistilist programmeerimist (NLP) laiemalt. See sisaldab ka kehakeelt.
-
Külaline
Kas see on see mille kohta öeldakse - on õppinud valetama.
Kehakeele selgeks õppimine tundub nagu manipulapsioon, kuidas esineda veenvalt et saada oma tahtmist
Kehakeele selgeks õppimine tundub nagu manipulapsioon, kuidas esineda veenvalt et saada oma tahtmist
-
Külaline
Ma ütleksin, et osad hurmurid oskavad seda loomupäraselt ja kasutavad väga edukalt. Kui rääkida teadlikust kasutamisest, seda ei ole tingimata manipulatsioon, vaid mõjutamine. Kui võtame näiteks tööalased läbirääkimised, mille edukus sõltub suuresti ka võimekusest teist poolt veenda oma idees, millesse ise võid uskuda, aga sellest ju üksi ei piisa. Kumbki ei saa tavaliselt päris oma tahtmist, tehakse kokkuleppe, mis rahuldab kumbagi poolt. Igal juhul on vastastikuse mõjutamisega.Guest kirjutas: ↑29 Nov 2025 14:47 Kas see on see mille kohta öeldakse - on õppinud valetama.
Eraelus võib kehakeelest sõltuda usutavus, vaevaltki siingi on tegemist oma tahtmisega, mõnikord ehk pigem halvima ära hoidmises.
-
Külaline
Minu meelest on enesekindlus absoluutselt kõige vajalikum, tähtsam ja võluvam omadus.Guest kirjutas: ↑29 Nov 2025 14:07Kas enesekindlus on eesmärk, et peab OMA aju ka ära petma, teistsst rääkimata?Guest kirjutas: ↑29 Nov 2025 13:07 Kui oled ebakindel, näitab kehakeel selle ära. Kui võtad asendi, mis väljendab enesekindlust, petad sellega ära ka aju ja tunnedki end ka päriselt enesekindlamalt.
-
Külaline
Hurmurid pigem mõjutavad sõnadega ja kui kehakeelt ja väikseid märke lugeda ei oska, usudki vasikasilmil kõike.Guest kirjutas: ↑29 Nov 2025 15:05Ma ütleksin, et osad hurmurid oskavad seda loomupäraselt ja kasutavad väga edukalt. Kui rääkida teadlikust kasutamisest, seda ei ole tingimata manipulatsioon, vaid mõjutamine. Kui võtame näiteks tööalased läbirääkimised, mille edukus sõltub suuresti ka võimekusest teist poolt veenda oma idees, millesse ise võid uskuda, aga sellest ju üksi ei piisa. Kumbki ei saa tavaliselt päris oma tahtmist, tehakse kokkuleppe, mis rahuldab kumbagi poolt. Igal juhul on vastastikuse mõjutamisega.Guest kirjutas: ↑29 Nov 2025 14:47 Kas see on see mille kohta öeldakse - on õppinud valetama.
Eraelus võib kehakeelest sõltuda usutavus, vaevaltki siingi on tegemist oma tahtmisega, mõnikord ehk pigem halvima ära hoidmises.![]()
-
Külaline
Just seepärast ongi silmast silma kohtumine parem kui ainult klaviatuurisuhtlus. Ehkki mõned arvavad "Üldse ei leia, et kirjutamine oleks kuidagi vähem suhtlus"
-
Külaline
Oleneb, kellega suhtled ja mis teemal. Tavasuhtluses lähedastega pole kehakeel eriti oluline. Ma niigi tean ja tunnen nende suhtumist igast kirjutatud sõnast.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2025 19:06 Just seepärast ongi silmast silma kohtumine parem kui ainult klaviatuurisuhtlus. Ehkki mõned arvavad "Üldse ei leia, et kirjutamine oleks kuidagi vähem suhtlus"
-
Külaline
Mina hea meelega õpiks seda kunsti, sest see on kunst. No ei oska valetada ei verbaalselt ega kehakeelega. Mu töökaaslased on öelnud, et loevad mind, kui avatud raamatut ja see häirib mind kohati väga. Enamasti suudan oma tundeid ja emotsioone kontrollida, aga vahel tunnen, et tahaks seda veelgi paremini osata. Näiteks olen vihane, aga näoilme on pokerface ega reeda mu sisemist kaost mitte kuidagi.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2025 13:00 Ehk kuidas õppida ka kehakeeles valetama?
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dmy, elke, iiR, kiisu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 6 külalist