Soovitage hambakliinikut Tallinnas
-
Külaline
Hambaravi: puurida, puhastada, täidist panna jmt.Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 21:38 Oleneb, mis sul teha on vaja. Täpsustad ehk.
-
Külaline
Lihtsalt hambaid parandada oskavad praktiliselt kõik hambaarstid, hinnad suhteliselt sarnased.
-
Külaline
mina vaatan hambaravi kvaliteedi, mitte odavuse järgi. soovitada julgen Viru hambakliinikust dr. Marrandit ja Kliinik 32 on ka ok olnud.
-
Külaline
No mind huvitavad mõlemad, nii kvaliteet kui hinnad. Kuna mul Tallinnas ühegi hambaarstiga kogemusi pole ja hinnad on siiski seinast seina, siis küsingi nüüd teiste kogemusi.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 10:00 mina vaatan hambaravi kvaliteedi, mitte odavuse järgi. soovitada julgen Viru hambakliinikust dr. Marrandit ja Kliinik 32 on ka ok olnud.
-
Külaline
See vist kõige kallim koht?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 10:00Kliinik 32 on ka ok olnud.
-
Külaline
Käin juba 30 aastat Vagodentis. Hinnad väga mõistlikud ja töö on tasemel. Järjest kõik tuttavad sinna kolinud, hinnavahe muude kohtadega päris arvestatav.
-
Külaline
1-2 hamba röntgenipilt Vagodentis 25, Tallinna Hambakliinikus 17Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 15:42 Käin juba 30 aastat Vagodentis. Hinnad väga mõistlikud ja töö on tasemel. Järjest kõik tuttavad sinna kolinud, hinnavahe muude kohtadega päris arvestatav.
Tuimestav süst Vagodentis 25, Tallinna Hambakliinikus 17
-
Külaline
kvaliteetne teenus on. kallidust ei tea, aga alati olen suutnud arve ära maksta
-
Külaline
See ei julge hinnakirja avaldadagi. Olen seal kunagi suvel puhkuste ajal röntgenis pidanud käima, see oli hirmkallis ja teeninduse viisakus jättis soovida.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 20:48kvaliteetne teenus on. kallidust ei tea, aga alati olen suutnud arve ära makstaSee vist kõige kallim koht?
-
Külaline
minuga oldi väga viisakad. aga viisakusest rohkem hindan ma kvaliteetset ravi.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 20:58See ei julge hinnakirja avaldadagi. Olen seal kunagi suvel puhkuste ajal röntgenis pidanud käima, see oli hirmkallis ja teeninduse viisakus jättis soovida.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 20:48kvaliteetne teenus on. kallidust ei tea, aga alati olen suutnud arve ära makstaSee vist kõige kallim koht?
-
Külaline
Nii on. Mis sellest leebest naeratusest ja ninnu-nännust kasu on, kui pärast lõug paistes või plomm väljas.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 21:17viisakusest rohkem hindan ma kvaliteetset ravi.
-
Külaline
Kui muud pole vaja, kui ainult paar täidist panna, siis sellega saab ka iga tudent hakkama. Mingit põhjust pole siin rääkida meeletutest kvaliteedivahedest. Kui hambaarst täidist ka panna ei oska, siis mida ta üldse oskab. Keerulisemate tööde puhul tõesti on suur vahe kvaliteedis ja igaüks hakkama ei saa, vaja on aastatepikkust spetsialiseerumist. Aga täidise puhul see ei kehti.
-
Külaline
Ebaviisakusest kirjutas röntgenis käinud inimene.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 21:21Nii on. Mis sellest leebest naeratusest ja ninnu-nännust kasu on, kui pärast lõug paistes või plomm väljas.
-
Külaline
Kas hambakliinikutest saab ka ebakvaliteetset teenust?
-
Külaline
Ikka saab.
-
Külaline
Isegi väga ebakvaliteetset teenust võib saada! Kalli raha eest.
-
Külaline
Muidugi võib saada. Mis küsimus see selline on.
Mul on olnud mitu plommi, mis juba 3 kuu möödudes välja tuleb.
Veel soovitusi? Ma otsin ka head hambaarsti, aga normaalse hinnaga ja ilma liigsete teenusteta, st ma ei soovi parandada terveid hambaid ega vahetada täidist, kui see häda ei tee.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist