Millist kohviuba ostate?
-
Külaline
Millist kohviuba ostate?
Soovitage oma lemmikuid kohviubasid kaubandusest täisautomaatse masina jaoks. Ei ole nagu leidnud sellist päris "oma" lemmikut, mõtlesin, et küsin soovitusi teilt. Meeldib 6-7 kangusega mitte kirbe-mõru, vaid mahe ja sametine kohv, joon lungot, mitte espressolaksu.
Aitäh!
Aitäh!
Vat oli kunagi üks Jacobsi uba, sellise mõnusa suitsumaitsega, aga ei mäleta enam, mis selle nimi oli. Muidu Lavazzal on ka häid sorte. Vanasti meeldis mulle Merrild, aga see on nüüd osutunud liiga kangeks.
-
Külaline
Tellin Caprisettet. Kunagi jõin vist Lavazza Espressot. Ma ei tea kohviubadest ja nende kvaliteedist midagi, lihtsalt hindan selle järgi, kas jook mulle maitseb või mitte. Alles ükspäev külas sain jälle sellist "oksemaitselist" hapukat kohvi ja siis oli küll tunda, et oal ja oal on ikka suur vahe. Küllap oli toidupoest mingi odavaim variant võetud, teades, et see pererahvas kohvile ei raatsi kulutada.
-
Külaline
Inetult sildistad! Võib olla, et see oligi pererahva lemmik kohviuba. Hind ei ole alati määrav.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2024 09:44 Tellin Caprisettet. Kunagi jõin vist Lavazza Espressot. Ma ei tea kohviubadest ja nende kvaliteedist midagi, lihtsalt hindan selle järgi, kas jook mulle maitseb või mitte. Alles ükspäev külas sain jälle sellist "oksemaitselist" hapukat kohvi ja siis oli küll tunda, et oal ja oal on ikka suur vahe. Küllap oli toidupoest mingi odavaim variant võetud, teades, et see pererahvas kohvile ei raatsi kulutada.
Ise katsetan erinevaid. Praegune masin teeb Pauligi pruunis pakis oast kõige mõnusama kohvi. Eelmise masina lemmikud olid Supreme Classic ja OA2.
Lavazzadest pole head kohvi saanud.
Nii et maitse asi ja masina asi.
-
Külaline
Sõltub oa sordist ja röstimise tugevusest.
Pakil on see info olemas.
Madalam röst ja araabika sort on mahe, hapukas, n-ö Skandinaavia maitse.
Segud araabiikast ja muust sordist on juba kibedad.
Pakil on see info olemas.
Madalam röst ja araabika sort on mahe, hapukas, n-ö Skandinaavia maitse.
Segud araabiikast ja muust sordist on juba kibedad.
-
Külaline
Kui harilikust toidupoest osta, siis Lavazza Oro on sellline klassika. Või harilik Illy.
Kui internetist tellida siis minu lemmik on Kimbo, palju erinevaid kohve ja kõik on head olnud.
Kui internetist tellida siis minu lemmik on Kimbo, palju erinevaid kohve ja kõik on head olnud.
-
Külaline
Mis sildistamine, need on meie oma sõbrad ja ma tean, et nad ei raatsi kulutada. Nad on ise ka öelnud, et päris sitt maitse on kohvil.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2024 11:02Inetult sildistad! Võib olla, et see oligi pererahva lemmik kohviuba. Hind ei ole alati määrav.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2024 09:44 Tellin Caprisettet. Kunagi jõin vist Lavazza Espressot. Ma ei tea kohviubadest ja nende kvaliteedist midagi, lihtsalt hindan selle järgi, kas jook mulle maitseb või mitte. Alles ükspäev külas sain jälle sellist "oksemaitselist" hapukat kohvi ja siis oli küll tunda, et oal ja oal on ikka suur vahe. Küllap oli toidupoest mingi odavaim variant võetud, teades, et see pererahvas kohvile ei raatsi kulutada.
Ise katsetan erinevaid. Praegune masin teeb Pauligi pruunis pakis oast kõige mõnusama kohvi. Eelmise masina lemmikud olid Supreme Classic ja OA2.
Lavazzadest pole head kohvi saanud.
Nii et maitse asi ja masina asi.
-
Külaline
Mida tagarääkimist. Kui nad raatsisid osta jahvatava kohvimasina, mitte ei paku sullr ämbrikohvi, siis järelikult nad kohvi peale ikka raatsivad väheke kulutada. Ju siis ei taipa masinat seadistada või ubasid vahetada, soovita neile, sa ju nii tore sõber!
-
Külaline
Ostan ainult espresso ube. Lavazza on kõige õudsem üldse, nii lahja, et pole üldse maitset.
Mu suguvõsas on päris mitu sellist inimest, kes suurema peo jaoks ostavad kõige odavamad oad, ei paku kohvi, mida nad ise joovad. Tavalised keskmises eas perenaised, üsna jõukal järjel. Olen ühel käinud abiks sisseoste tegemas ja kui ta mingi odava kohvisordi üle rõõmustas, siis küsisin, et kas need on siis head oad? Ütles otse, et need ainult hinna pärast, ega suurt seltskonda hakka ometi kullaga jootma!
-
Külaline
Küll sina ikka oskad eimillestki probleemi välja imeda. Masinat nad tahtsid, kuna kohvi joovad nad palju ja see oli terve meie sõpruskonna ühine kingitus neile. Me oleme soovitanud paremaid ube, aga nad ostavad ikka kehvasid ja kiruvad ise ka neid, aga eks nad on juba maitsega harjunud. Aitab nüüd sellest kõrvalisest teemast.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2024 13:58 Mida tagarääkimist. Kui nad raatsisid osta jahvatava kohvimasina, mitte ei paku sullr ämbrikohvi, siis järelikult nad kohvi peale ikka raatsivad väheke kulutada. Ju siis ei taipa masinat seadistada või ubasid vahetada, soovita neile, sa ju nii tore sõber!
-
Külaline
No siis kinkige kilo häid ubasid järgmiseks korraks, igaüks kilojagu, saate ehk ise ka.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2024 15:44 Masinat nad tahtsid, kuna kohvi joovad nad palju ja see oli terve meie sõpruskonna ühine kingitus neile. Me oleme soovitanud paremaid ube, aga nad ostavad ikka kehvasid ja kiruvad ise ka neid, aga eks nad on juba maitsega harjunud.
Praegu ostsin esimeseks Lor 6, aga see jääb veidi lahjaks, kuigi kapslimasinas oli 6 kangusega ok.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 10 külalist