Mind tabas NOHU

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Mind tabas NOHU

Postitus Postitas Külaline »

Vaheldumisi nina kinni ja siis samas tilgub nagu mahlakask. Kas on võluvõtet kiireks paranemiseks? Pean pühapäeval pidulikule lõunasöögile minema.
Külaline

Tee covidi test kõigepealt, viimasel ajal paljudel just see nohu esimene märk. Kui positiivne, siis pole midagi teha, pead ootama.
Kui negatiivne, siis minu kogemuste järgi on paar asja, mis aitab kiirendada talutavasse staadiumisse kiiremini jõuda:
Jaluta õue värskes õhus (lühiajaliselt, aga tihti) või kasvõi seisa rõdul, jahe õhk alandab turset ja aitab vältida tüsistusi.
Võta tsinki ja seeleni, aitab tugevdada immuunsüsteemi. Tee jalavanne üsna sooja veega.
Kui perearst nõustub sulle kirjutama Maxitrol nimelisi silmatilku, pane 1 tilk kumbagi sõõrmesse 2xpäevas. See toimeaine võtab põletiku ja turse maha. Aga seda siis viimasel minutil. Alustada näiteks laupäeva õhtul. Kasutan ise siis, kui nohu hakkab venima, nädal möödas ja ikka üle ei lähe, sel juhul järgmiseks päevaks korras. Olen korra samas olukorras katsetanud keset nohu ja saanud oma käigu ära teha. Soovitas algselt tuttav arst lapsele.
Nüüd olen reisidel ise kaasa ostnud, Itaaliast, Hispaaniast saab retseptita. Prantsusmaal olevat ka ninaspreina müügil, aga pole jõudnud välja uurida, kas ja kus.
Külaline

võta c vitamiini ja päevakübara tilku. nohu vastu võta sudafedi. aga mõtle jah hoolega, kas asi on haigena kohale tuiamist ja võimalikku teiste nakatamist väärt.
Külaline

Magasin 11 tundi ja hiigelnohu on tavaliseks nohuks taandunud, palavikku ei ole, isu hea. Seega vast ei olegi midagi hullu tõbe. Lähen Sudafedi ostma.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Nov 2025 14:11 Magasin 11 tundi ja hiigelnohu on tavaliseks nohuks taandunud, palavikku ei ole, isu hea. Seega vast ei olegi midagi hullu tõbe. Lähen Sudafedi ostma.
Sudafed tõstab vererõhku ja teeb rahutuks, seega soovitatakse mitte võtta õhtul peale 18.00, võib unetuks teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Nov 2025 15:56Sudafed tõstab vererõhku ja teeb rahutuks, seega soovitatakse mitte võtta õhtul peale 18.00, võib unetuks teha.
Kui on selline vastik ja vesine nohu, mis ka aevastama ajab, võtan just enne magamaminekut ja saan pea 8 h rahulikult magada. Arst ka nii soovitas. Hommikul võtan uuesti, väga hästi toimib. Ilmselt mõjub siis inimestele erinevalt.
Pigem tõstab mu vererõhku see vastik aevastamine ja nuuskamine, jube ebameeldiv.
Külaline

Olen TA. Üleeile väheke algas, eile olin täitsa haige, pea 38 palavikku, kurk valutas ja isegi igemed olid valusad. Ja hull nohu, aevastamine.
Magasin öösel 11 tundi, ärkasin hea enesetundega ja hea on ikka olla. Paar korda olen päeva jooksul nuusanud.
Mis see äkiline asi oli? Mingi imelik viirus või?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Nov 2025 00:21 Olen TA. Üleeile väheke algas, eile olin täitsa haige, pea 38 palavikku, kurk valutas ja isegi igemed olid valusad. Ja hull nohu, aevastamine.
Magasin öösel 11 tundi, ärkasin hea enesetundega ja hea on ikka olla. Paar korda olen päeva jooksul nuusanud.
Koroona
Külaline

Guest kirjutas: 23 Nov 2025 10:23
Guest kirjutas: 23 Nov 2025 00:21 Olen TA. Üleeile väheke algas, eile olin täitsa haige, pea 38 palavikku, kurk valutas ja isegi igemed olid valusad. Ja hull nohu, aevastamine.
Koroona
Jah, covid suure tõenäosusega. Nii paljudel ongi, palavik tõuseb ainult üheks õhtuks.
Külaline

nii kerge koroona? Immuunsuse ka annab?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Nov 2025 17:00 nii kerge koroona? Immuunsuse ka annab?
Praegu jälle uus tüvi, väga nakkav, aga mitte eriti raske. Nagu gripigagi - veidiks ajaks sama tüve vastu annab ka immuunsuse. Muteerub ju kogu aeg.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu ja 3 külalist