KMI

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

KMI

Postitus Postitas Külaline »

mis on teie KMI ja vanus
minul 28 ja 57
Külaline

21,1; 58
Külaline

23.9
56a
Külaline

teemaalgataja olen. kas olete koguaeg nii heas vormis olnud? mul peale viitkümmet ei taha kõhn ja ilus olemine enam niihästi õnnestuda.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 11:45 teemaalgataja olen. kas olete koguaeg nii heas vormis olnud? mul peale viitkümmet ei taha kõhn ja ilus olemine enam niihästi õnnestuda.
Võin ausalt vastata (mina olen külaline 21,1/58). Jah, olen eluaeg olnud sale, enne lapsi väga noore tudengina lausa kõhn, pärast lapsi normaalne, kena saleda kehaga. Praegu menopausis peab natuke jälgima, kõike, mis meeldib, süüa ei saa (küpsised, pähklid, halvaa, viinamarjad). Tegelikult saan, aga vähe ja mitte iga päev, kord-paar nädalas. Mul ei ole toiduga emotsionaalset suhet, söön selleks, et kõht oleks täis. See vist ongi mu saleduse võti, et ma ei otsi maitseelamusi ja mul saab kõht ruttu täis ja ma ei söö üle. Ma ei ole ka stressisööja, vaid klassikaline stressinälgija, stressi/mure ajal iiveldab.
Eks jah võib öelda selle kuulsa lause, et lahja lehm ei ole gasell. Nii on, aga riietega on see lahja lehm ikka palju ilusam kui paks lehm ja on palju tervislikum ka. Olen rahul.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 11:45 teemaalgataja olen. kas olete koguaeg nii heas vormis olnud? mul peale viitkümmet ei taha kõhn ja ilus olemine enam niihästi õnnestuda.
No tohhoo-tohhoo! Mine nüüd Ajaviiteteemasse ja loe sealt, kuidas enda eest hoolitsevatel naistel ei ole mitte mingit vahet, on nad 35 või 50 - on sama ilusad ja terved ja pidutsevad hommikuni. Ainult need, kes ennast käest ära on lasknud, on tervise või muude vaevustega kimpus. :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 19:11Võin ausalt vastata (mina olen külaline 21,1/58). Jah, olen eluaeg olnud sale, enne lapsi väga noore tudengina lausa kõhn, pärast lapsi normaalne, kena saleda kehaga. Praegu menopausis peab natuke jälgima, kõike, mis meeldib, süüa ei saa (küpsised, pähklid, halvaa, viinamarjad). Tegelikult saan, aga vähe ja mitte iga päev, kord-paar nädalas. Mul ei ole toiduga emotsionaalset suhet, söön selleks, et kõht oleks täis. See vist ongi mu saleduse võti, et ma ei otsi maitseelamusi ja mul saab kõht ruttu täis ja ma ei söö üle. Ma ei ole ka stressisööja, vaid klassikaline stressinälgija, stressi/mure ajal iiveldab.
Küll mõnel ikka veab. Mulle on maitsev toit ülioluline. Ja kui on maitsev, siis söön niiet ägisen. 173/88kg vanus 57a.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 5 külalist