Kas aknarobot teebki nii viletsat tööd?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Kas aknarobot teebki nii viletsat tööd?

Postitus Postitas Külaline »

Sain kasutada Mamobot kuulsat aknarobotit ja olen ausalt väga pettunud selles (ei kujuta ette, kui vihane oleksin selle 500.- eest ostnuna :D ). Aknaservad kõik räpased, 5-10 cm, plekid veab mööda klaasi laiali, alles mitme lapivahetusega saab akna keskelt no enam-vähem puhtaks. Kas on minul emane või nad ongi sellised? No ainuke pluss, et ma ise ei pea kõõluma 8.korrusel aknalaual, sest osad aknad lahti ei käi-sestap saigi proovitud. Kogemusi teistsuguseid?
Külaline

Tegelikult ongi selline. Samasugused ongi kõik need robotid. Sobivad igapäevaseks hoolduseks, kui asi on tegelikult puhas, aga kui aken või põrand on päriselt must, siis kasutegur puudub.
Külaline

* Mamibot, sry
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 10:42 Kas on minul emane või nad ongi sellised?
Sul on isane, seetõttu ka nii halb töö.
Külaline

Missa diskrimineerid, oskavad isased küll aknaid pesta, kui emased on õpetanud!! :D
Aga sain oma rendimasinaga töö tehtud, käib kah. Ise küll osta ei raatsiks, 25.- ööpäeva eest on paras rendihind 2 korda aastas kõrged-kauged-kinnised aknad üle käia. Parem ikka kui tõstukit ja aknapesijaid tellida, kuigi nemad teevad paremini.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 10:51 Tegelikult ongi selline. Samasugused ongi kõik need robotid. Sobivad igapäevaseks hoolduseks, kui asi on tegelikult puhas, aga kui aken või põrand on päriselt must, siis kasutegur puudub.
Sai ka paar aastat tagasi hangitud, reklaamidel tundus nii mugav jne. Mul küll nii palju korruseid pole kui teemaalgatajal, aga ka teise korruse aknalaudadel kõõlumise välistamine paistis ahvatlev olevat. Esimest korda proovisin aknaid seestpoolt pesta, vähem kui pooled sai pestud, siis oli aku tühi. Laadimine kestis nii kaua, et ma olin juba ammu aknapesust loobunud ja tegin midagi muud. Ootasin, et temperatuur tõuseks kevadel vähemalt +10ni, et saaks aknad ka väljastpoolt pestud, selleks tüütuks tööks sai ju robot soetatud. Kui lõpuks ilmad kevadel nii soojaks läksid, robot oli ka ilusasti laetud, saabus tõehetk. Talvine mustus akendel oli roboti jaoks liig mis liig, mõne cm vast suutis liikuda ja siis hakkas hädaldama, mis tal kõik viga on. Lisa aknapesuvedeliku pritsimine ka ei aidanud, siis tuli uus häda, et liiga libe on. Lõpuks otsisin ikka ajaxi, svammi ja kaabitsa välja.
Ma tõesti ei viitsi korra nädalas aknaid pesta, mul pole beebisid, kes need kogu aeg mustaks plätserdaks. Seega suhteliselt mõttetu kulutus minu jaoks.
Ka väljaspoole avanevaid teise korruse aknaid tundub mugavam pesta traditsiooniliselt aknalaual kõõludes, kui ma nii vanaks jään et kõõluda enam ei julge, siis vast on juba paremad robotid olemas.
Mul küll schbot mitte mamibot, aga ega neil vist väga suuri erinevusi pole.
Kasutaja

Postitus Postitas Kasutaja »

Ostsin Schbot kõige uuema aknapesuroboti. Ei pesnud aknaid puhtaks, pole üldse rahul :( Ei soovita kellelegi, ulme hind! Lisaks kraapis ka klaasi ära. Väga väga ebameeldiv kogemus!
Külaline

Reklaamitaks palju praegu, olen skeptiline nende osas
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe ja 2 külalist