Soovitage juuksurit Tallinnas, kes viitsib korralikult triibutada

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Frustreeritud blondu

Soovitage juuksurit Tallinnas, kes viitsib korralikult triibutada

Postitus Postitas Frustreeritud blondu »

Mul on poolde selga sirged tavalise eestlase kartulikoorekarva juuksed, mis pärast rasedust hakkasid muutuma järjest rohkem kartulikoore tooni ja olid järjest vähem heleblondid nagu ma nooremana olin. Niisiis, võtsin end ükskord kokku ja läksin juuksurisse sooviga blokeerida palju peenikesi triipe kogu juuste ulatuses. Juuksur ohkas, ags asus tööle, tulemus oli täiesti imepärane. Väljakasv oli sujuv ja märkamatu, seega läksin uuesti triibutama alles aasta pärast. Kahjuks oli vahepeal salong tegevuse lõpetanud ja osav juuksur kui tina tuhka kadunud.

Läksin siis ühte teise salongi ja rääkisin ära sama jutu, mis eelmine kord: väga peenikesi triipe, palun, nii et väljakasv näha ei jääks, kogu juuste ulatuses ja nii kavalasti, et poleks eriti aru saada, et blondeeritud. Kusjuures rääkisin aega kinni pannes ka telefonis konkreetselt, et tahan peeneid triipe kogu juustesse, sest esimesel korral nägin, et see võtab kaua aega. See uus juuksur aga oli laisk ja hakkas kohe ajama, et kuklasse alla pole üldse mõtet teha, sealt ei paista välja nagunii. Paistab küll, ma kannan tihti juukseid ülespandult, aga ok, olin nõus, et kuna suur osa on juba blondeeritud, juuste säästmiseks tehke siis seekord pealmine kiht. Ja ta tegi mulle faking laiad 90.-e sebratriibud!

Selline pmst, kuigi nii jube välja ei näe, sest mu algne toon on heledam.
https://i.pinimg.com/originals/94/cd/5f ... 12907b.jpg

Ja nii lohakalt, et mingi pool cm jättis peanaha juurest blondeerimata ehk siis juba salongist välja jalutades nägi kõik välja nagu mul oleks kuu aega väljakasvu.
Nüüd siis tahaksin uuesti triibutama minna ja saada ikka korraliku tulemuse nagu esimesel korral. Ma saan aru, et see on rohkem tööd ja ajamahukas, palun, esitagu siis vastav arve, mitte nii et viitsi vaeva näha ja viskan ülejalanelja blondeerijat pähe.

Kus ja kes võiks Tallinnas olla selline kannatlik ja osav juuksur, kes viitsib ja oskab korralikult teha? Soovitage nimeliselt või salonge, kus olete hea tulemuse saanud.
Frustreeritud blondu

Postitus Postitas Frustreeritud blondu »

Siin on üks pilt, mis veelgi täpsemalt minu ebasoovitavat tulemust illustreerib, juuuuubeeeeduuus! Ta pmst nii tegigi mulle, nagu joonlauaga triibud pähe joonistatud.

https://i.pinimg.com/originals/2d/4c/13 ... 2220ae.jpg

Kus on juuksur, kes sellist inetust ei teeks?
Maasu

Postitus Postitas Maasu »

Evelin Post nt.
Iroonia

Postitus Postitas Iroonia »

Mina just otsin juuksurit kes teeks mulle natuke paksemad blondid salgud, sest pisikesed triibud ei anna seda efekti välja mida soovin, mitte päris nii nagu sinu pildil, aga selline paksem triip ikkagi. Ja ma mitte kusagilt ei leia kes teeks, seletan, näitan pilte, juhendan, alati peenikesed triibud saan. Nad vist arvavad, et ma ei tea mida tahan. Ja alt ei triibutata ka, aga see on just hea sest sealt ei katke salgud blondeerimisest, alt pole ükski Tallinna juuksur mul triibutanud ja enda arust on see pointless ka.
Soovitus

Postitus Postitas Soovitus »

Tuttavad on käinud ja kiitnud:
Salong viis tähte (kassisabas, E tähega algas juuksurinimi), ilusalong föön koplis, Vurhv, Beautiq. Big Apple Salong tundub ka hea.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Peaksid airtouch stiilis laskma triibutada, siis jääb ilus tulemus. Kahjuks Tallinnas ei tea, ise pärnakas.
Külaline

kõige kindlam on minna juuksurisse pildiga - suulisest seletusest saavad inimesed täiesti erinevalt aru.
Külaline

Mul on ka poolde selga juuksed, triibutatakse imepeenikeselt, kammi pealt. Väljakasvu värvimine siiski iga 2 kuu tagant ning maksab 170 eurot kord.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: nelz ja 1 külaline