Sünnipäevadel võib?

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Sünnipäevadel võib?

Postitus Postitas Külaline »

Kui ma tahan alandada kolestooli või kaalu langetada...ja ma söön argistel päevadel oma rutiin- tervislikke asju. Kas siis kui sünnipäeval süüa seda head ja ka ebatervislikku,mida pakutakse, läheb kõik pekki?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2025 15:12 Kui ma tahan alandada kolestooli või kaalu langetada...ja ma söön argistel päevadel oma rutiin- tervislikke asju. Kas siis kui sünnipäeval süüa seda head ja ka ebatervislikku,mida pakutakse, läheb kõik pekki?
Jah. Kõik läheb pekki ja oled nii pekine, nii pekine. Eks natuke sõltub sellest ka, mille või kelle sünnipäevaa tegemist.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Nov 2025 15:15
Külaline kirjutas: 16 Nov 2025 15:12 Kui ma tahan alandada kolestooli või kaalu langetada...ja ma söön argistel päevadel oma rutiin- tervislikke asju. Kas siis kui sünnipäeval süüa seda head ja ka ebatervislikku,mida pakutakse, läheb kõik pekki?
Jah. Kõik läheb pekki ja oled nii pekine, nii pekine. Eks natuke sõltub sellest ka, mille või kelle sünnipäevaa tegemist.
Jah see tundus tore sõnamäng. Tabasid selle ära.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Sünnipäevad on nii harva, et need ei mõjuta kaalust allavõtmist ega märkimisväärselt kolesterooli tõusu. Ikka tuleb ennast vahel premeerida ka, kui oled muudkui rühmanud. Tean koguni inimest, kes 6 päeva nädalas jälgib, mida sööb, ja seitsmes päev võtab vabalt. Siiani kaal püsib.
Külaline

mina võtan terve suve vabalt ja söön, mida tahan. ja kaal püsib. talvel linnas on muidugi teine asi ja kõike suhu ei maksa toppida, kui füüsilist koormust ei ole. aga kui sünnipäeval patustad, võib ju järgmisel päeval paastuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2025 18:40mina võtan terve suve vabalt ja söön, mida tahan. ja kaal püsib. talvel linnas on muidugi teine asi ja kõike suhu ei maksa toppida, kui füüsilist koormust ei ole. aga kui sünnipäeval patustad, võib ju järgmisel päeval paastuda.
Oo, patustamine, vana hea kaalujälgijate lingo. Kas mõnikord ikka vohmid kah?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2025 18:40mina võtan terve suve vabalt ja söön, mida tahan. ja kaal püsib.
Püsibki, kuni 50a. Peale seda on pekkis. Sõna otseses mõttes pekkis :)
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2025 21:42
Külaline kirjutas: 16 Nov 2025 18:40mina võtan terve suve vabalt ja söön, mida tahan. ja kaal püsib.
Söön 5p korralikult, 2p söön mida iganes, joon alkoholi. Kõik ok.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2025 21:42Püsibki, kuni 50a. Peale seda on pekkis. Sõna otseses mõttes pekkis :)
See on nii jah. Vanana ei kannata isegi vähem süüa, tühja kõhuga hakkab paha. Noorena ringi tuhisedes ei tundnudki kui alles õhtul tuli meelde midagi süüa.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Nov 2025 21:42
ma olen 57
Külaline

Neid naisi, kes peale menokat juurde ei võta, on vist 20%. Veab neil, kes selle protsendi sees on ilma midagi elustiilis muutmata. Mul on nii viis tuttavat, kes on selles vanuses enam-vähem oma kaalu jäänud ja nad kõik on elu aeg oma kaalu pärast muretsenud. Pidev kontroll peal, mida suhu paned ja palju kaalud.
Need, kes lasevad vanuse kasvades sama hooga, need ka juurde võtavad, sest vananedes on kaalulangetus hoopis raskem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist