Kui palju endast vanem mees on normaalne?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 15:36
Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 14:51
Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 10:45

Noor mees jooksebki järgi. Tal peas muud polegi kui saaks vanamutile ära sättida ja siis edasi tormata. Päriseks ta vanamutti ei taha. Kuigi vanamutt tunneb ennast kõrvust tõstetuna ja kujutab endale ette, et on hirmsat moodi tahetud. On jahh. Aga ainult üheks asjaks.
Vanameestega on see lugu, et nad on kõike kogenud, proovinud ja üldjuhul oma eluga rahul. Seks ei ole enam asi millega neid meelitada. Neil on muu väärtused ja arusaamad. Ta seksib siis kui lükatakse midagi väga ahvatlevat ette või kui partner pakub peale seksi ka midagi muud. Üldjuhul vanamutid ei oska peale oma keha midagi pakkuda.
No mina ei taha neid noori poisse isegi mitte seksiks :)
Rääkimata siis millekski muuks.
Ja ma ei ole nii vana nagu sa näid arvavat.
Sul on muide üks vale arusaam, millele sa tugevalt toetud. Et seks on kuidagi meestele parem kui naistele. A la “mehed tahavad sind ainult üheks asjaks”.
Ja mis sa arvad, milleks naised neid üheöösuhteid tahavad? Kaheks asjaks või.. Seksuaalrevolutsioon oli kuurkümnendatel, võiks juba harjunud olla :)
Naised ei harrasta üheöö seksi. Vähemalt nad ise väidavad. Isegi kui meeste kogemused on vastupidised siis iga üheöö suhte naine alagatuseks deklareerib. Miona pole ju ometigi selline :lol:
Aga asjast. Mamslid kipuvad kiitlema, et kui tahetud nad on ja tahetakse mitte seksi pärast kuyi teda ennast. Suurt isiksusut ja üldse lahedat tegelast. Ei taheta. Seksiks tahetakse. Olete kuulnud, et mehed selles võtmes kiitlevad :)
Normaalsel inimesel on elus ka muid asju peale seksi. Mida rohkem seksi tähtsustad, seda suurem primaat oled.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 20:02
Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 16:38
Kas saab seda siis armastuseks nimetada? Ah lasen nüüd jalga. Mees nagu rahaautomaat. Ah pole siit enam midagi võtta, lähen järgmise juurde. Isegi kui oled nii tundetu naine, siis ega vanusega uue leidmine kergemaks lähe. Meelitad noort poissi rahaga ja saad bumerangiga kõik tagasi. Kui muti liiga vana, siis laseb see noorem mees jalga.
Las siis laseb, ei usu, et Saagimi taolised naised selle üle väga kurvastavad. Saavad ise ka hakkama väga hästi.
Ka temast saab kord pensionäri tädike ja kindlasti pole vanas eas üksi fun. Nii võib see olla kuniks käid tööl tervis on hea ja seltskond ümber. Ühel hetkel seda kõike enam pole ja sinu kaaslane on üksindus.
Pensionäritädikestel on sõbrannad, lapselapsed, kultuurne tegevus, ära sina nende pärast kohe üldse muretse. Pensionäridest üksikud mehed on tõesti nagu vanad tondid üksi kodus, pole neil sõpru, lapsed ei taha neist midagi teada, sest selle suure naistevahetusega on suhted lastega halvaks läinud. Siis hakkavadki jooma ja käivad alla, surevad vara.
Külaline

Tee silmad lahti. Neid õnnetuid üksi elavaid mammikesi on kõik kohad täis. Vahet pole kas keskea rõõmudest lolliks minemise tõttu üksikuks jäänud või mehe surma tõttu. Küürus, õnnetud. komberdavad kepi najal ja poes vaatavad pikalt pikalt igat hinna silti. Ei ole see päris nii nagu sa praalid.
Kui mees pole ära surnud siis üldjuhul ta elab oma ilusas kodus ja on veel samas eas suhteliselt vitaalne. Vaata ringi ja ära valeta niipalju. Ja üksikuid mehi selles vanuses on 2-3 korda vähem.
Jahh on ka teistsuguseid ja vastupidieid juhtumeid aga üldjuhul on see lugu nii.

Ja lastest sina ära räägi.
Külaline

Ja üksikuid mehi selles vanuses on 2-3 korda vähem.
Mis vanusest sa räägid üldse? Maakohtades on keskealisi üksikuid mehi ülimalt palju, keskealisi naisi mitte. Aga vanemaid üksikuid naisi on küll rohkem kui samaealisi mehi, sest mehed on surnud. Ma naersin mingis tutvumisgrupis, kus üks 63 aastane mees pahandas, et ainult omaealised memmed kirjutavad, mehed neil kõik surnud. Tema on krapsakas noorte naiste murdja enda arust, aga samavanade naiste mehed puha surnud kõik, eks need olid vast paar aastat siis vanemad. Aga noh, noored naised ei taha seda 60+ meest millegipärast.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 16:24
Ja üksikuid mehi selles vanuses on 2-3 korda vähem.
Mis vanusest sa räägid üldse? Maakohtades on keskealisi üksikuid mehi ülimalt palju, keskealisi naisi mitte. Aga vanemaid üksikuid naisi on küll rohkem kui samaealisi mehi, sest mehed on surnud. Ma naersin mingis tutvumisgrupis, kus üks 63 aastane mees pahandas, et ainult omaealised memmed kirjutavad, mehed neil kõik surnud. Tema on krapsakas noorte naiste murdja enda arust, aga samavanade naiste mehed puha surnud kõik, eks need olid vast paar aastat siis vanemad. Aga noh, noored naised ei taha seda 60+ meest millegipärast.
Mis asi on maakoht? Üldjuhul Tallinnast ca 50-60 km-t maakohtades on majad väga kallid ja paljud otsivad neid tikutulega taga. Kui sa räägid kortermajadega küladest siis jahh. Sealt on naised jalga lasknud. Mõne mehe sabas.
Aga suuremates linnades või linna lähedases külades elavad mehed vanuses 45-60 on küllväga vitaalsed, elujõulised jne. Sa ei teeni ka poole aastaga niipalju kui nemad ühes kuus oma hobide peale panevad. Ära arva, et neil valikut pole. Paraku nad enam ei taha. Nad on väga valivad. Sest kui salääd plussid ja miinused kokku siis uus elukaaslane või isegi abikaasa peab ikka väga eriline olema. Kas sa tõesti arvad, et kui nad saavad 70-nd siis on nad kohe hädapätakad?
Ja siis see naiste kiidulaul. Kui õnnelikud nad on kui nad saavad sõbrannadega käia suve lavastusi vaatamas ja mõnda kontserti.See kõva häälega kõigile kuulutamine, et üksi on hea ja kuna kõik mehed on sead siis pigem olen üksi kui halvas suhtes jne, jne, jne. Seda on ka siit lugeda lehekülgede kaupa. Või mina ei tee kunagi esimest sammu, sest mina olen naine ja mees peab minu järgi jooksma. Või sisi mina ei anna millegis järgi. Mees peab minu järgi kohanduma. Minge tehke linnaliini bussiga laupäeval ring. Näete neid 10 aastat tagasi praalinud prouasid bussis kelle ainuke hobi on bussiga kaubareisil käia. See on tasuta ja kui kõik poed läbi käia saab selle pikapäeva õhtusse ja jälle samm surma lähemal. Kas te mehi näete seal nii üksinda konutamas? Ei. Nad käivad igavusest veel 0.5 kohaga tööl. Ülejäänud aja tegelavd oma hobidega, koduse majapidamise ja aiaga. Ja kui tal ongi suhtlusportaalis konto siis ealeski ei hakka ta võimlema, et ennast tõestada. ta on oma elus palju tõestanud ja saavutanud nii mõndagi. Tal pole seda vaja ja ta kateab, et kui teise inimese pärast peab ennast muutma ja tõestama, et provvakese armulikus ära teenida siis see lõppeb niikuinii ühtemoodi. Alati.
Seega hoidke oma latti kõrgel ja teavitage sellest kõiki kes teid kuulata viitsivad.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 21:56
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 21:52
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 21:40
Ju sellel pärismehel siis ikka on mingi probleem, kui tema kõrvale on vaja veel armukest.
Otsest probleemi mehel ei ole, aga armuke maksab iga kuu 1500 sulas peo peale. Nii öelda sponsorionu. Selles ka põhjus, miks teda pidada.
Mida sa kaagutad, minu käest küsiti seda. Ei maksa ta mulle midagi. Ma olen ise piisavalt rikas, võin ise oma armukesed kinni maksta.
Pärismehel pole probleemi, aga mul on tugevad daddy issued nagu keegi siin ennist juba ära tabas ja see on minu moodus neid lahendada.
Ehk siis inimene, kellel endal on palju suurem probleem (daddy issue) kommenteerib halvustavalt kellegi potentsiprobleemi. See potentsiprobleemiga mees võtab oma tableti vajadusel sisse ja ja on nagu tavaline mees. Aga sinu probleemi tabletiga ravida ei saa.

Ja sellest ei hakka ma üldse rääkimagi, et armukest pidada on ebanormaalne.

Pole vaja teisi kividega loopida, kui ise klaasist majas elad!
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 01:26
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 21:56
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 21:52

Otsest probleemi mehel ei ole, aga armuke maksab iga kuu 1500 sulas peo peale. Nii öelda sponsorionu. Selles ka põhjus, miks teda pidada.
Mida sa kaagutad, minu käest küsiti seda. Ei maksa ta mulle midagi. Ma olen ise piisavalt rikas, võin ise oma armukesed kinni maksta.
Pärismehel pole probleemi, aga mul on tugevad daddy issued nagu keegi siin ennist juba ära tabas ja see on minu moodus neid lahendada.
Ehk siis inimene, kellel endal on palju suurem probleem (daddy issue) kommenteerib halvustavalt kellegi potentsiprobleemi. See potentsiprobleemiga mees võtab oma tableti vajadusel sisse ja ja on nagu tavaline mees. Aga sinu probleemi tabletiga ravida ei saa.

Ja sellest ei hakka ma üldse rääkimagi, et armukest pidada on ebanormaalne.

Pole vaja teisi kividega loopida, kui ise klaasist majas elad!
Sa ajad mind segi kellegagi. Mina küsisin potentsiprobleemi kohta, mitte ei halvustanud seda.
Ausalt öeldes ei tuleks mulle pähegi seda halvustada.
Ma olin üllatunud, et väidetakse, et see on nii levinud. Varem või hiljem puutun siis mina ka sellega kokku, sest nagu öeldud mulle meeldivad vanad mehed.
Mingi potentsiprobleem ei muuda seda meeldimist küll karvavõrdki..
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 01:05 Mulle kunagi hullult meeldisid vanemad mehed. 18-aastasena oli mul suhe 41-aastase abielumehega. 16-aastaselt olin koos 30-aastasega, aga praegu on 20 aastat mööda läinud ning olen õnnelikus abielus 3 aastat vanema mehega. Ma ei teagi, mis see normaalne vanusevahe on, peaasi, et inimesed ise õnnelikud on. Mina praegu vanemat meest enam ei tahaks, mingi 60-aastane oleks ikka täitsa ewww 🫢

"18-aastasena oli mul suhe 41-aastase abielumehega. "

Vaat see on ikka täiega EWWW. Loodan, et ei lõhkunud abielu. Midagi jäi sul lapsepõlves saamata. Ilmselt normaalne kasvatus ja suhted isaga...Kui hakata sinusuguste tausta uurima, siis tavaliselt jõuab väga katkise hälli ja kodu juurde.
Külaline

Aga mis sinu vigastus on? Miks siiani üksi ja kibestunud oled? Miks sind esoteerika ja uhhuuu jama ei aita? Miks inglid sulle uut meest ei too?
ja nagu näha saavad mehed ikka ilusaid ja noori naisi kuigi siin väidetakse vastupidist.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 09 Juul 2024 09:49

"18-aastasena oli mul suhe 41-aastase abielumehega. "

Vaat see on ikka täiega EWWW. Loodan, et ei lõhkunud abielu. Midagi jäi sul lapsepõlves saamata. Ilmselt normaalne kasvatus ja suhted isaga...Kui hakata sinusuguste tausta uurima, siis tavaliselt jõuab väga katkise hälli ja kodu juurde.
Ma pigem kùsiks, et mis sellel vanamehel puudu on, et endast nii palju nooremaid nillib ja oma abielu lõhub?
Külaline

Mis tal puudu on? Kodus ei ole seksi. Kodus ei ole mõistmist. Kodus ei ole midagi mis teeb perekonnast perekonna. Küll, aga on kodus vinguv, trotsis ja alati rahulolematu olend kellelt ei kuule kunagi mitte ühtegi head sõna. Tema võib, sest tema on NAINE.
Noo ja siis avastab mees, et tegelikult on tal ikkagi mingi väärtus ja teda tahetakse. Tema naljade üle naerdakse ja teda peetakse meeldivaks kaaslaseks. Isegi seksida tahetakse. Isegi nooremad naised tahavad. Kõike seda mida ta kodus ei saa. Ainuke mida saab on vabastada ennast rahast. Ainuke mis teeb veel tuju heaks on lapsed.
Ei ole aja juttu rääkima hakata, et mida sina vastu pakud. Mitte midagi. Sest pole vaja ühepoolselt pingutada. Niikuinii seda ei hinnata. Õige on tegelikult selline proua minema saata. Aga kahjuks pahatihti tuleb oodata kuna lapsed saavad suuremaks. Naised seda üldjuhul ei oota erinevalt meestest.
Külaline

Pakun välja, et olendi vanus seal 40-50 vahemikus :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 15:23 Pakun välja, et olendi vanus seal 40-50 vahemikus :lol:
Ma ei tea mis saab kui ületab 40 piiri, sest ma niikaua ei kavatse temaga koos elada. Nagu lapsed suuremad nii on head aega. Aga ma arvan, et asi läheb hullemaks. Keegi teda ei hinda ja armasta. Tööl, kodus jne. Ma ei viitsi enam.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 20:02
Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 15:23 Pakun välja, et olendi vanus seal 40-50 vahemikus :lol:
Ma ei tea mis saab kui ületab 40 piiri, sest ma niikaua ei kavatse temaga koos elada. Nagu lapsed suuremad nii on head aega. Aga ma arvan, et asi läheb hullemaks. Keegi teda ei hinda ja armasta. Tööl, kodus jne. Ma ei viitsi enam.
Mine siis minema, mis need lapsed siia puutuvad. Nagunii sa nendega ei tegele ja isa ei takista eraldi elamine olemast, kui vähegi tahtmist on. Sellist isa, kes laste emast nii räägib, pole sinna koju küll vaja. Aga noh, sa ei julge ju midagi teha, ainult viriseda oskad,
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 20:14
Mine siis minema, mis need lapsed siia puutuvad. Nagunii sa nendega ei tegele ja isa ei takista eraldi elamine olemast, kui vähegi tahtmist on. Sellist isa, kes laste emast nii räägib, pole sinna koju küll vaja. Aga noh, sa ei julge ju midagi teha, ainult viriseda oskad,
Küll sina oled tark. Lapsed puutuvad küll asjasse. Ei hakka mina alla 10 aastaseid traumeerima. Lapsed armastavad mõlemaid vanemaid. Emast räägin anonüümselt. Ja sina ei tule küll kellegile ütlema keda on sinna koju vaja. Maja kuulub mulle. Ja välja ma ei koli. Välja kolib proua kui asi niikaugel on.
Mis puudutab virisemist ja julgust siis las ma virisen. Siin anonüümselt. Julgusest mul puudu ei jää. Oma peas otsus tehtud kuna peen proua astuma peab hakkama.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 20:17

Küll sina oled tark. Lapsed puutuvad küll asjasse. Ei hakka mina alla 10 aastaseid traumeerima. Lapsed armastavad mõlemaid vanemaid. Emast räägin anonüümselt. Ja sina ei tule küll kellegile ütlema keda on sinna koju vaja. Maja kuulub mulle. Ja välja ma ei koli. Välja kolib proua kui asi niikaugel on.
Mis puudutab virisemist ja julgust siis las ma virisen. Siin anonüümselt. Julgusest mul puudu ei jää. Oma peas otsus tehtud kuna peen proua astuma peab hakkama.
Kui sa prouat välja tahad visata, siis tee seda parem varem kui hiljem, miks inimene peab mõttetu inimesega koosolemisele aega raiskama. Praegu saaks ta veel oma elu uuesti alustada. See on sinust väga inetu seljataga sellist plaani haududa ja mõttetut suhet siin jorutada. Väga nõmedad on sellised inimesed. Näo ees ütleb muud, aga tegelikult ainult mõtleb, kuidas naisest lahti saaks. Madal inimene, kes niimoodi oma elukaaslasest räägib. Ära ela naisega, keda sa ei armasta. Lapsed on traumeeritud ka armastuseta suhtes ja mitte midagi ei muutu, on nad paar aastat nooremad või vanemad. Argpüks oled lihtsalt, selles on asi.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 20:23
Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 20:17

Kui sa prouat välja tahad visata, siis tee seda parem varem kui hiljem, miks inimene peab mõttetu inimesega koosolemisele aega raiskama. Praegu saaks ta veel oma elu uuesti alustada. See on sinust väga inetu seljataga sellist plaani haududa ja mõttetut suhet siin jorutada. Väga nõmedad on sellised inimesed. Näo ees ütleb muud, aga tegelikult ainult mõtleb, kuidas naisest lahti saaks. Madal inimene, kes niimoodi oma elukaaslasest räägib. Ära ela naisega, keda sa ei armasta. Lapsed on traumeeritud ka armastuseta suhtes ja mitte midagi ei muutu, on nad paar aastat nooremad või vanemad. Argpüks oled lihtsalt, selles on asi.
Kui argpüks siis argpüks. Armastuse tappis tema oma vingumise ja sapiga. Oma käitumisega. Kas tema üldse kunagi on armastanud. Vaevalt. Lihtsalt tõeline pale tuli lõpuks välja. Ma ei ütle talle näo ees midagi. Suhtleme ainult olme tasandil ja sellel tasandil tülisid pole. Niisama solvama ei hakka. Olen küll püüdnud rääkida mida tunnen. Vastu saan ainult sõimu ja kuulda kui mõttetu mees ma olen. Ma vaatan ka aktiivselt ringi, et uuesti alustada. Kui leian siis nn proual ka minek. Ei ole kindel, et tema käitumist ei tingi see, et tal tegelikult on "sõber" olemas. Ei viitsi luurama ka hakata kuna nii ükskõik temast.
Külaline

Õige. Ära vanasse kaevu ennem sülita kui uus valmis. Sa ei pea elama nii kui sa ei taha. Ka sul on õigus olla õnnelik. Pikk elu ju ees veel. Prouale ei pea midagi muud selgitama kui ütled, et tunded otsas ja lähme laiali. Võid moka otsast kobiseda, et sa väärid ju parimat. Ahjaaa. Juttu alusta sõnadega. Me peame rääkima.
Millegis ära järgi anna. Kui raha nõuab siis ei anna. Elas sinu majas. ju. Täiskasvanud naine peab ise hakkama saama.
Külaline

Soovitan lugeda. See eur vaesemaks ei tee

https://naine.postimees.ee/7081284/oudn ... se-naisega
Külaline

Kui argpüks siis argpüks. Armastuse tappis tema oma vingumise ja sapiga. Oma käitumisega. Kas tema üldse kunagi on armastanud. Vaevalt. Lihtsalt tõeline pale tuli lõpuks välja. Ma ei ütle talle näo ees midagi. Suhtleme ainult olme tasandil ja sellel tasandil tülisid pole. Niisama solvama ei hakka. Olen küll püüdnud rääkida mida tunnen. Vastu saan ainult sõimu ja kuulda kui mõttetu mees ma olen. Ma vaatan ka aktiivselt ringi, et uuesti alustada. Kui leian siis nn proual ka minek. Ei ole kindel, et tema käitumist ei tingi see, et tal tegelikult on "sõber" olemas. Ei viitsi luurama ka hakata kuna nii ükskõik temast.
No vot, tuligi välja, et oled argpüks, kes midagi öelda ei julge. Ja vahib ringi, et uut leida. Lapsed olidki ainult ettekääne. Tegelikult pole lihtsalt uut naist veel leidnud. Oled ikka hale vennike küll, ilma naiseta ei saa päevagi elatud. Kuna uut ei ole, kõlbab seni vana ka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist