Kui tervis korras, siis vist ei teegi halvemaks kui ei käi. Aga kui korrast ära ja vajab massaaži ja siis ei käi, siis võib küll hiljem tunda anda.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 09:33 Ma ei käi. Ja eelneva vastuse põhjal mõtlen, et mis must siis saab, kui ma ei käi. Kuidas see mu tervist halvemaks teeb.
Kas käite regulaarselt massaažis?
-
Külaline
Siis on aeg suu lahti teha.Guest kirjutas: ↑13 Nov 2025 10:13Olen töötanud aastakümneid ja erinevatel ametipostidel, kordagi pole töötervishoiuarsti juurde saadetud. Saadetakse ainult teatud kindlate ja traditsiooniliste elukutsete esindajaid.Guest kirjutas: ↑12 Nov 2025 17:45Oskad nimetada, mis ametis pole tta kontroll vajalik? Mul ei tule ühtegi pähe. Kõik ametid sisaldavad vähemalt ühte neist - müra, kuvar, sundliigutused, öötöö, kokkupuude keemiliste ainetega jms. Ja neil on kontroll kohustuslik arsti poolt määratava intervalliga. Tööle asudes pead 4 kuu jooksul esimest korda ära käima.Guest kirjutas: ↑12 Nov 2025 16:44
Eestis on töötervishoiuarst alles lapsekingades. Väga suurel osal töökohtadest see üldse puudub.
Ning massaaži suruvad need arstid lausa ise peale, nii hea südamega on. Uusi prille ka.
-
Külaline
Või on aeg ametlikult tööle minna, mustalt töötades ei saa tõesti seaduse täitmist nõuda.Guest kirjutas: ↑13 Nov 2025 11:22Siis on aeg suu lahti teha.Guest kirjutas: ↑13 Nov 2025 10:13Olen töötanud aastakümneid ja erinevatel ametipostidel, kordagi pole töötervishoiuarsti juurde saadetud. Saadetakse ainult teatud kindlate ja traditsiooniliste elukutsete esindajaid.Guest kirjutas: ↑12 Nov 2025 17:45 Oskad nimetada, mis ametis pole tta kontroll vajalik? Mul ei tule ühtegi pähe. Kõik ametid sisaldavad vähemalt ühte neist - müra, kuvar, sundliigutused, öötöö, kokkupuude keemiliste ainetega jms. Ja neil on kontroll kohustuslik arsti poolt määratava intervalliga. Tööle asudes pead 4 kuu jooksul esimest korda ära käima.
Ning massaaži suruvad need arstid lausa ise peale, nii hea südamega on. Uusi prille ka.
-
Külaline
Mis need ebatraditsioonilised ametid on, kus pole ühtegi riskitegurit?Guest kirjutas: ↑13 Nov 2025 10:13Olen töötanud aastakümneid ja erinevatel ametipostidel, kordagi pole töötervishoiuarsti juurde saadetud. Saadetakse ainult teatud kindlate ja traditsiooniliste elukutsete esindajaid.Guest kirjutas: ↑12 Nov 2025 17:45Oskad nimetada, mis ametis pole tta kontroll vajalik? Mul ei tule ühtegi pähe. Kõik ametid sisaldavad vähemalt ühte neist - müra, kuvar, sundliigutused, öötöö, kokkupuude keemiliste ainetega jms. Ja neil on kontroll kohustuslik arsti poolt määratava intervalliga. Tööle asudes pead 4 kuu jooksul esimest korda ära käima.Guest kirjutas: ↑12 Nov 2025 16:44
Eestis on töötervishoiuarst alles lapsekingades. Väga suurel osal töökohtadest see üldse puudub.
-
Külaline
Mida seal töötervishoiukontrollis täpselt kontrollitakse? Millised on võimalikud protseduurid?
-
Külaline
Mina olen kinnisvarahaldur suuremas firmas - meid ei saadeti küll kuskile arsti juurde.Guest kirjutas: ↑13 Nov 2025 11:26
Mis need ebatraditsioonilised ametid on, kus pole ühtegi riskitegurit?
-
Külaline
Meie firma kinnisvarahaldurid küll saadetakse. Meil saadetakse kõik töötajad, eranditeta, ei viitsi keegi hakata juurdlema, et kas sind peab või ei pea. No jeerum, selle 50-100€ kord (sõltuvalt riskitasemest) 2-3 aasta jooksul iga töötaja kohta vast tööandja ikka leiaks. Töökeskkonna riskianalüüs teil on tehtud? No sa ei tea. Sealt peaks selguma, millised on mingi ametikoha riskid ja kui kallist paketti vaja on.
Ma küll ei tea, mis on sinu töö täpsem sisu, aga üldiselt ju kinnisvarahalduril on ikka füüsilist toimetamist ja ka kuvaritööd, emb-kumb neist ikka peaks riski piiri ületama (näiteks tuleb välistada epilepsia, kui ronid redeliga lae alla või teed elektriga midagi, autot juhid ilmselt, seega tuleb jälgida, et seal poleks riske - kuidas on nägemine, kas pole infarktiohtu jms).
-
Külaline
Meil on küll öötööd ka, mis on riskitegur, aga meil on seda 25% tööajast, kohustuslik töötervishoid on alles 30%-st alates
-
Külaline
Ma ei saa neist ettevõtetest tegelikult aru, kes selle koha pealt koonerdavad ja näpuga järge ajavad, keda on kohustuslik saata ja keda mitte. See võib neile endile ju karmid nõuded kaela tuua, kui selle 29.9% öötööd tegeval töötajal töö ajal midagi tervisega juhtuma peaks, mida oleks saanud töötervishoiukontrolliga ära hoida. Töötervishoiu kontroll pole ainult töötajate kaitseks, vaid ka tööandja jaoks vajalik, et ennetada tööõnnetuste riske.Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 10:47 Meil on küll öötööd ka, mis on riskitegur, aga meil on seda 25% tööajast, kohustuslik töötervishoid on alles 30%-st alates
-
Külaline
kui rha oleks rohkem, käiks õnnelikus lõpus rohkem. body2body massazi võtaks ka, rinnakatelt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist