Pidamatuse mähkmed ja sidemed
-
Külaline
Pidamatuse mähkmed ja sidemed
Kas on olemas selliseid mis tõepoolest hoiavad lõhna kinni? Ja imavad korralikult? ning kas neid on ka selliseid, et saab kanda ka pükstega ja välja ei paista.
Perearst ei soovita midagi, tema arvates ongi see normaalne, et diabeediga peab rohkem vetsus käima. Aga mul on vahel töö tõttu vaja olla terve päev väljaspool kodu, paikades ,kus ainsana on paar-kolm kohutavalt haisvat ja räpast plastkäimlat, kuhu ei saa ma sissegi astuda, hakkan oksele juba ust avades ja öögin nurga taga
Perearst ei soovita midagi, tema arvates ongi see normaalne, et diabeediga peab rohkem vetsus käima. Aga mul on vahel töö tõttu vaja olla terve päev väljaspool kodu, paikades ,kus ainsana on paar-kolm kohutavalt haisvat ja räpast plastkäimlat, kuhu ei saa ma sissegi astuda, hakkan oksele juba ust avades ja öögin nurga taga
-
Külaline
Hiljuti oli artikkel kui imeliselt opiga saab selle probleemi likvideerida. Pidi ka ainult mingist süstist abi olema. Kas siinsetest keegi on sellel opil käinud?
-
Külaline
Kui muidu osatakse Temust teab mis pahna kokku osta, siis mähkmeid netist valida ei osata? Proovi siis kõik läbi, paki hind jääb neil 10+ euro juurde
-
Külaline
10+ eurot on puudega inimese jaoks liiga suur summa katsetamiseks..Guest kirjutas: ↑12 Nov 2025 13:36 Kui muidu osatakse Temust teab mis pahna kokku osta, siis mähkmeid netist valida ei osata? Proovi siis kõik läbi, paki hind jääb neil 10+ euro juurde
-
Külaline
Ja jah, saab KOV toimetulekutoetust lisaks taotleda.
-
Külaline
Perearsti tõendiga saab soodsamalt ja proovimiseks saab osta ka ühekaupa. Pigem pea nõu näiteks Invaruga või TerviseAbiga kui apteegiga.
-
Külaline
Vaatasin invavaru lehte, ega seal oligi 5 erinevat toodet 6-16 euroni. Mehel ja naisel on erinevad tooted.
-
Külaline
Perearst ei anna mulle tõendit, tema arust on kõik normaalne, et mul on tihti pissihäda. Ja vetsu võimalus olevat ju igal pool..Guest kirjutas: ↑12 Nov 2025 16:27Perearsti tõendiga saab soodsamalt ja proovimiseks saab osta ka ühekaupa. Pigem pea nõu näiteks Invaruga või TerviseAbiga kui apteegiga.
-
Külaline
Ma arvan, et mähkmed on mõeldud ikka selleks, kui lekib või kui on päris pidamatus - inimene ei tunne, kui tal on häda.
Sellised mähkmed, mis riiete alt välja ei paista, ei ole selliseks mõeldud, et teadlikult, täie mõistuse juures inimene lihtsalt pissib nendesse, kuna vetsu ei taha minna. Vanainimeste puhul, kes ei taju enam oma hädasid, on sellised mähkmed olemas, mis imavad kogu pissi ja muu asja. Need on nagu beebidel - suured ja paksud püksmähkmed.
Mõistan seda, et neid kitsaid plastpeldikuid ei soovi kasutada. Ma isiklikult olen sellisel puhul ajanud põõsa all asja ära. Igal juhul hügieenilisem ja mugavam, kui selles väikeses räpases ja haisevas ubrikus toimetada.
P S Mida tähendab see, et diabeedi tõttu on vajadus koguaeg pissida? Korras veresuhkruga diabeetik pissib täpselt sama sagedusega kui terve inimene. Seega, püksmähkmete asemel katsu parem oma veresuhkur alla saada.
Sellised mähkmed, mis riiete alt välja ei paista, ei ole selliseks mõeldud, et teadlikult, täie mõistuse juures inimene lihtsalt pissib nendesse, kuna vetsu ei taha minna. Vanainimeste puhul, kes ei taju enam oma hädasid, on sellised mähkmed olemas, mis imavad kogu pissi ja muu asja. Need on nagu beebidel - suured ja paksud püksmähkmed.
Mõistan seda, et neid kitsaid plastpeldikuid ei soovi kasutada. Ma isiklikult olen sellisel puhul ajanud põõsa all asja ära. Igal juhul hügieenilisem ja mugavam, kui selles väikeses räpases ja haisevas ubrikus toimetada.
P S Mida tähendab see, et diabeedi tõttu on vajadus koguaeg pissida? Korras veresuhkruga diabeetik pissib täpselt sama sagedusega kui terve inimene. Seega, püksmähkmete asemel katsu parem oma veresuhkur alla saada.
-
Külaline
On sul siis pidamisega probleem, et lekib, või lihtsalt väike põis, et peab tihti pissil käima?
Kui on vajalik olla ilma pissimata, siis kohvi/tee 0, vett muidugi diabeetik tarbima peab, kui kõrge on aga äkki siis saab sättida kuidagi seda.
Kui on vajalik olla ilma pissimata, siis kohvi/tee 0, vett muidugi diabeetik tarbima peab, kui kõrge on aga äkki siis saab sättida kuidagi seda.
-
Külaline
Küll võib jube sellise jälitusmaniaki lähedane olla.
-
Külaline
Kes sind jälitab? Uriinipidamatus on tavaline asi, ka 50 aastased mehed kipuvad tegema viimase tilga püksi, sest põielihased enam ei pea. Tena Man on aus toode, parem ikka kui uriini lõhn. aga kuna siin foorumis loob kõik teemad Tolmukübe, siis tema teemad on nõmedad ja ajuvabad, need ei ole päriselulised. Tema teemad on teiste inimeste narrimise teemad.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 22:37 Küll võib jube sellise jälitusmaniaki lähedane olla.
-
Külaline
See pole pidamatus, kui tihti pissihäda on. Loomulikult pole olemas konteinerilaadseid mähkmeid, kuhu rahulikult päeva uriini kõik sisse lased ning see ei paista välja ega ka haise. Plastvetsudega tuleb ära harjuda, kui töö nii nõuab. Pane ninale mingi klamber ja keskendu muule, näiteks. Või vaheta töökohta.Guest kirjutas: ↑12 Nov 2025 00:04 Kas on olemas selliseid mis tõepoolest hoiavad lõhna kinni? Ja imavad korralikult? ning kas neid on ka selliseid, et saab kanda ka pükstega ja välja ei paista.
-
Külaline
Mina ei saa aru, miks teemaalgaaja käib rohkem vetsus kui teised inimesed?
-
Külaline
Aga pisike portatiivne pissipotike? Mõni kinnisem ruum või nurgatagune, kus publik pealt ei vaata, ikka päeva jooksul leidub, et saaks toimetada?
https://www.temu.com/ee-en/womens-porta ... ni0i43thz3
-
Külaline
Ma ei teadnudki sellest tootest midagi :O Aga kuna ma töötan avalikel, enamasti vabaõhu üritustel, kus on kogu aeg kõikjal rahvast, siis mulle see ei sobi tõenäoliselt..,Guest kirjutas: ↑13 Nov 2025 00:17 Aga pisike portatiivne pissipotike? Mõni kinnisem ruum või nurgatagune, kus publik pealt ei vaata, ikka päeva jooksul leidub, et saaks toimetada?
-
Külaline
Sellisel juhul muretse parem gaasimask, sellega saad neisse plastpeldikutesse minnaKülaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 00:30Aga kuna ma töötan avalikel, enamasti vabaõhu üritustel, kus on kogu aeg kõikjal rahvast, siis mulle see ei sobi tõenäoliselt..,
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist