Aga scrolli edasi. Ära loe. Aga sa ei suuda ju. Lugedes sinu teksti siis see sõnavara on ikka ääretult labane.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 13:37See naistemõnitaja on siin on mingi mees võI?Erika kirjutas: ↑09 Juul 2024 13:23Mina naisena küsin milline naine on nn põhjakiht mida põhjakoristaja koristab. Milline on normaalne naine?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 13:03
Nagu öeldud-tõmbad omasuguseid. Normaalsed sinuga ei suhtlegi, nende latt on märksa kõrgemal. Oled põhjakoristaja.
Kuidas üldse üks naine teist naist nii saab halvustada? Ja ka meest? Üldse inimesi.![]()
![]()
![]()
Lõdva püksikummiga oma meeste kõrvalt panijad jotad, nagu ta saab, on põhjakiht. Mina naisena selliste meestega ei suhtle ja sellisel tasemel õudusi kogema ei pea.
Kas teie saate oma eksidega hästi läbi?
-
Külaline
-
Külaline
Kas sul mingi haridus ka on?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 13:41Aga scrolli edasi. Ära loe. Aga sa ei suuda ju. Lugedes sinu teksti siis see sõnavara on ikka ääretult labane.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 13:37See naistemõnitaja on siin on mingi mees võI?Erika kirjutas: ↑09 Juul 2024 13:23
Mina naisena küsin milline naine on nn põhjakiht mida põhjakoristaja koristab. Milline on normaalne naine?
Kuidas üldse üks naine teist naist nii saab halvustada? Ja ka meest? Üldse inimesi.![]()
![]()
![]()
Lõdva püksikummiga oma meeste kõrvalt panijad jotad, nagu ta saab, on põhjakiht. Mina naisena selliste meestega ei suhtle ja sellisel tasemel õudusi kogema ei pea.
-
Külaline
Sa vist ei tea, mida labane tähendab.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 13:41Aga scrolli edasi. Ära loe. Aga sa ei suuda ju. Lugedes sinu teksti siis see sõnavara on ikka ääretult labane.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 13:37See naistemõnitaja on siin on mingi mees võI?Erika kirjutas: ↑09 Juul 2024 13:23
Mina naisena küsin milline naine on nn põhjakiht mida põhjakoristaja koristab. Milline on normaalne naine?
![]()
![]()
-
Külaline
See on viimane vastus sulle, et mitte langeda sinu tasemele. On küll. Meil kõigil on mingi haridus. Kõigil pole ainult haritust mida see haridus peaks andma. Öeldakse et haritus on see, mis jääb alles, kui õpitu on ununenud. Mõtle sellele.
-
Külaline
Nõus. Aga oled sellele mõelnud, miks sul kumbagi pole?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 13:46 See on viimane vastus sulle, et mitte langeda sinu tasemele. On küll. Meil kõigil on mingi haridus. Kõigil pole ainult haritust mida see haridus peaks andma. Öeldakse et haritus on see, mis jääb alles, kui õpitu on ununenud. Mõtle sellele.
-
Külaline
Teema oli midagi muud. Mina mehena ei suhtle kuigi ühised lapsed. Kannan elatise üle ja kõik. Lastega suhtlen. Minu jaoks täiesti võõras inimene ja mõtlen kuidas ma küll sellisega koos elasin niikaua ja lapsed sain.
Tema seevasrtu räägib, et laste pärast pärast võiks suhelda. Kutsus külla ja puha. Lõpuks jõudis alati rahani ja kui raske ikka temal on. Kusjuures saab elatist küll ja küll veel. Praegune boyfriend pidi kahh olema omamoodi nagu ta ütles. Pidi kõik kulud sendi pealt pooleks tegema. Kui välja lähevad sööma siis tema maksab enda eest ja eks enda ja laste eest. Mõistlik mees mitte nagu mina
Aga selle eest on kindlasti romantiline. Hoiab käest ja toob lilli jne. Tark mees. Saab lillede eest keppi.
Tema seevasrtu räägib, et laste pärast pärast võiks suhelda. Kutsus külla ja puha. Lõpuks jõudis alati rahani ja kui raske ikka temal on. Kusjuures saab elatist küll ja küll veel. Praegune boyfriend pidi kahh olema omamoodi nagu ta ütles. Pidi kõik kulud sendi pealt pooleks tegema. Kui välja lähevad sööma siis tema maksab enda eest ja eks enda ja laste eest. Mõistlik mees mitte nagu mina
-
Külaline
Ja jõudis jutt ikka kibestumiseni välja. Kohutav kaader siin.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:30 Teema oli midagi muud. Mina mehena ei suhtle kuigi ühised lapsed. Kannan elatise üle ja kõik. Lastega suhtlen. Minu jaoks täiesti võõras inimene ja mõtlen kuidas ma küll sellisega koos elasin niikaua ja lapsed sain.
Tema seevasrtu räägib, et laste pärast pärast võiks suhelda. Kutsus külla ja puha. Lõpuks jõudis alati rahani ja kui raske ikka temal on. Kusjuures saab elatist küll ja küll veel. Praegune boyfriend pidi kahh olema omamoodi nagu ta ütles. Pidi kõik kulud sendi pealt pooleks tegema. Kui välja lähevad sööma siis tema maksab enda eest ja eks enda ja laste eest. Mõistlik mees mitte nagu minaAga selle eest on kindlasti romantiline. Hoiab käest ja toob lilli jne. Tark mees. Saab lillede eest keppi.
-
Külaline
Mis kibestumisest sina räägid? Oli lihtsalt teema ja vastus teemale. Ei pea suhtlema inimesega kellega ei taha. Ja eks pole mingi imeloom kellega peaks suhtlema sellepärast, et temaga lapsed on. Kus see kibestumine?
-
Külaline
Saab lillede eest keppi on normaalse inimese jutt või? Õigesti tegi, et sinusuguse jobu maha jättis. Mees või asi.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:43 Mis kibestumisest sina räägid? Oli lihtsalt teema ja vastus teemale. Ei pea suhtlema inimesega kellega ei taha. Ja eks pole mingi imeloom kellega peaks suhtlema sellepärast, et temaga lapsed on. Kus see kibestumine?
-
Külaline
Ma mõtlen ka, et miks naine nüüd kibestunud on, kui uus mees sendisaagija on.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:39Ja jõudis jutt ikka kibestumiseni välja. Kohutav kaader siin.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:30 Teema oli midagi muud. Mina mehena ei suhtle kuigi ühised lapsed. Kannan elatise üle ja kõik. Lastega suhtlen. Minu jaoks täiesti võõras inimene ja mõtlen kuidas ma küll sellisega koos elasin niikaua ja lapsed sain.
Tema seevasrtu räägib, et laste pärast pärast võiks suhelda. Kutsus külla ja puha. Lõpuks jõudis alati rahani ja kui raske ikka temal on. Kusjuures saab elatist küll ja küll veel. Praegune boyfriend pidi kahh olema omamoodi nagu ta ütles. Pidi kõik kulud sendi pealt pooleks tegema. Kui välja lähevad sööma siis tema maksab enda eest ja eks enda ja laste eest. Mõistlik mees mitte nagu minaAga selle eest on kindlasti romantiline. Hoiab käest ja toob lilli jne. Tark mees. Saab lillede eest keppi.
-
Külaline
Keppi saab, aga näe raha ei saaKülaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:44Saab lillede eest keppi on normaalse inimese jutt või? Õigesti tegi, et sinusuguse jobu maha jättis. Mees või asi.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:43 Mis kibestumisest sina räägid? Oli lihtsalt teema ja vastus teemale. Ei pea suhtlema inimesega kellega ei taha. Ja eks pole mingi imeloom kellega peaks suhtlema sellepärast, et temaga lapsed on. Kus see kibestumine?
-
Külaline
Kuidas sinul muidu eksidega on? Nemad tõenäoliselt ei taha ka sinuga suhelda. Raha ka ei taha anda.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:44Saab lillede eest keppi on normaalse inimese jutt või? Õigesti tegi, et sinusuguse jobu maha jättis. Mees või asi.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:43 Mis kibestumisest sina räägid? Oli lihtsalt teema ja vastus teemale. Ei pea suhtlema inimesega kellega ei taha. Ja eks pole mingi imeloom kellega peaks suhtlema sellepärast, et temaga lapsed on. Kus see kibestumine?
-
Külaline
Saan eksidega suurepäraselt läbi, sest olen normaalne inimene. Mingi teiste meeste raha mind ei huvita, mul on seda piisavalt, et ei ise ega lapsed ei peaks iial töötama, kui ei soovi. Keppi saan oma mehelt alati, kui soovin.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:49Kuidas sinul muidu eksidega on? Nemad tõenäoliselt ei taha ka sinuga suhelda. Raha ka ei taha anda.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:44Saab lillede eest keppi on normaalse inimese jutt või? Õigesti tegi, et sinusuguse jobu maha jättis. Mees või asi.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:43 Mis kibestumisest sina räägid? Oli lihtsalt teema ja vastus teemale. Ei pea suhtlema inimesega kellega ei taha. Ja eks pole mingi imeloom kellega peaks suhtlema sellepärast, et temaga lapsed on. Kus see kibestumine?Kuna sa viimati keppi said?
Su eksil on võib-olla vähem raha, aga kindlasti on ta õnnelikum, kui sinuga. Mingi raha ei kaalu elus sitta suhet üles.
-
Külaline
Mingi raha ei kaalu elus sitta suhet üles.
Kuldsed sõnad
Kuldsed sõnad
-
Külaline
Ja jõudis jutt ikka kibestumiseni välja.
-
Külaline
Minu meelest see on puhas elutarkus.
Kibestumist siin küll kusagil ei näe
-
Külaline
Aga miks need õnnelikud eksid ikka ja jälle raha juurde küsivad ja üritavad tõestada, et nad ei tule omadega välja. Ja sa pead maksma, sest laste heaolu kannatab. Miks nad nii hirmsasti suhelda tahavad ja külla kutsuvad. Miks nad kurdavad, et praegune mees on kooner ja ei saa aru, et naise lapsi peab ka tema toetama
-
Külaline
Sest sinusugune jobu chillib üksi ja naine peab su lapsi kasvatama, mingi näruse papi viskad ilmselt ka. Pool aega võta lapsed enda juurde ja siis vaata, kui lihtne on üksi lapsi kasvatada. Võõras mees ei peagi sinu lapsi toetama, sina pead.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 19:54 Aga miks need õnnelikud eksid ikka ja jälle raha juurde küsivad ja üritavad tõestada, et nad ei tule omadega välja. Ja sa pead maksma, sest laste heaolu kannatab. Miks nad nii hirmsasti suhelda tahavad ja külla kutsuvad. Miks nad kurdavad, et praegune mees on kooner ja ei saa aru, et naise lapsi peab ka tema toetama
-
Külaline
Ise valis endale sellise mehe ja ise eeldas, et võõras peab aitama elada ja arveid maksma. See on paljude selliste naiste eeldus. Mehed pole lollid.
Lapsed on päris tihedalt minu juures kui kavaler lilledega välja ilmub. Siis saadetakse ikka minu juurde, sest võõras onu on nende kodus. Ei ole kibestumine vaid tuim faktide konstanteering. Minu uus kaalsane on laste poolt omaks võetud. Üllatavalt hästi. Aga näe vot onu ei ole erilises soosingus.
Lapsed on päris tihedalt minu juures kui kavaler lilledega välja ilmub. Siis saadetakse ikka minu juurde, sest võõras onu on nende kodus. Ei ole kibestumine vaid tuim faktide konstanteering. Minu uus kaalsane on laste poolt omaks võetud. Üllatavalt hästi. Aga näe vot onu ei ole erilises soosingus.
-
Külaline
Sinu jaoks ju on. Kui naisel on mingigi eneseväärikus, oskus end armastada, tõmbad sina saba jalgevahele ja lased jalga. Sest sul pole talle midagi pakkuda. Sest see naine tahab meest kui partnerit, mitte pojukest, kellele emme olla. Sinul on vaja teenijat ja kui naine pead julgeb tõsta, eriarvamusele jääda vms, siis ei sobi, on "põhjendamatult kõrge enesehinnang". Aga pole hullu, kohe on portaalist järgmine võtta.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 13:15 Sa panidki endale diagnoosi ära. Kas põhjendamatult suur ego võrdub sellega, et naisel on terve enesehinnang? Sa oed nii kibestunud ja katkine inimene, et sind ei ole võimalik aidata. Sina ajad ikka oma joru.
PS! Vastasin sulle su oma kärkiva tooniga. Enne kui sõimama hakkad, mõtle, mis sinus naiste vastu sellist raevu põhjustab, ehk on eneseleidmisel abiks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline