Kas alati peab midagi saama?

seks, suhted ja pereteemad
Tolmukübe
Kontakt:

Kas alati peab midagi saama?

Postitus Postitas Tolmukübe »

No näiteks. Suhtled kellegagi, siis selle inimese käest pead midagi saama (tema aega, seksi, raha, jutukaaslast, jne). Kas niisama ei või suhelda? Kas niisama suhtlemist üldse on olemas? Või peab see teine inimene sulle midagi andma, muidu ei olekski suhtlust? Ehk et teisiti küsides - kas kõik elus on ainult kasu pärast? Näiteks kasvõi heategevus - rahaliselt ei saa, aga hinge jääb hea tunne, et kellegi heaks midagi tegid, ehk et ise said ka heategevusest (kasu).
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Hea küsimus, miks kõik teemad siin foorumis peavad olema Tolmukübeme tehtud? Kas niisama ei saa siin teistega vestelda?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2025 17:31 Hea küsimus, miks kõik teemad siin foorumis peavad olema Tolmukübeme tehtud? Kas niisama ei saa siin teistega vestelda?
Kas peab alati vastama teemadele, mis ei meeldi? Kõik teemad ei ole muide Tolmukübeme tehtud.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2025 17:31Hea küsimus, miks kõik teemad siin foorumis peavad olema Tolmukübeme tehtud? Kas niisama ei saa siin teistega vestelda?
Milliseid huvitavaid teemasid ise oled teinud? Köki-möki, sa ju ei oska midagi teha.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Nov 2025 17:31 Hea küsimus, miks kõik teemad siin foorumis peavad olema Tolmukübeme tehtud? Kas niisama ei saa siin teistega vestelda?
Teistega vestelda....Kes sinuga küll tahaks vestelda. Muudkui irised ühe inimese kallal.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2025 17:36
Külaline kirjutas: 12 Nov 2025 17:31 Hea küsimus, miks kõik teemad siin foorumis peavad olema Tolmukübeme tehtud? Kas niisama ei saa siin teistega vestelda?
Kas peab alati vastama teemadele, mis ei meeldi? Kõik teemad ei ole muide Tolmukübeme tehtud.
95% või eksin? Miks sa alati pead iseennast kiitma?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2025 17:37
Külaline kirjutas: 12 Nov 2025 17:31Hea küsimus, miks kõik teemad siin foorumis peavad olema Tolmukübeme tehtud? Kas niisama ei saa siin teistega vestelda?
Milliseid huvitavaid teemasid ise oled teinud? Köki-möki, sa ju ei oska midagi teha.
Ei olegi vaja koguaeg midagi huvitavat teha, inimesed ju kirjutavad teemadesse. Miks toota igapäev uusi teemasid kui see kedagi ei huvita? Vaata kui palju on siin foorumis teemasid millel on 0 postitust, sadu. Kõik ühe inimese tehtud.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2025 18:05Ei olegi vaja koguaeg midagi huvitavat teha, inimesed ju kirjutavad teemadesse. Miks toota igapäev uusi teemasid kui see kedagi ei huvita? Vaata kui palju on siin foorumis teemasid millel on 0 postitust, sadu. Kõik ühe inimese tehtud.
Sinu?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2025 18:08
Külaline kirjutas: 12 Nov 2025 18:05Ei olegi vaja koguaeg midagi huvitavat teha, inimesed ju kirjutavad teemadesse. Miks toota igapäev uusi teemasid kui see kedagi ei huvita? Vaata kui palju on siin foorumis teemasid millel on 0 postitust, sadu. Kõik ühe inimese tehtud.
Sinu?
Sinu ja sinu. Mõttetud teemad, näed isegi et see pole sulle endalegi huvitav.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Kuidas suhelda, kui ma samal ajal jutukaaslast ei taha?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 12 Nov 2025 16:54Näiteks kasvõi heategevus - rahaliselt ei saa, aga hinge jääb hea tunne, et kellegi heaks midagi tegid, ehk et ise said ka heategevusest (kasu).
See ei ole kasu saamise ootus.
Sa ajad siin asjad natuke segamini.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 12 Nov 2025 16:54Näiteks kasvõi heategevus - rahaliselt ei saa, aga hinge jääb hea tunne, et kellegi heaks midagi tegid, ehk et ise said ka heategevusest (kasu).
Sa oled täiesti vääraka mõttemaailmaga inimene. Kas heategevus on siis tõeline heategevus, kui tegijal jääb s*tamaitse suhu? Kui sunnitakse, püstol kuklas, head tegema? Nii mõtled? Et kui ma tunnen raha annetamisest head tunnet, siis olen omakasupüüdlik? Sa oled täiesti haige mõtlemisega.
Kui treid teemasid, ole kena ja mõtle enne läbi, mida teemasse kirjutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2025 18:01Teistega vestelda....Kes sinuga küll tahaks vestelda. Muudkui irised ühe inimese kallal.
Vähemalt foorumi omaniku on rahule jätnud ja Revolvrist, Ahvist ei ole ka enam tükk aega kirjutanud :D
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 12 Nov 2025 16:54No näiteks. Suhtled kellegagi, siis selle inimese käest pead midagi saama (tema aega, seksi, raha, jutukaaslast, jne). Kas niisama ei või suhelda? Kas niisama suhtlemist üldse on olemas? Või peab see teine inimene sulle midagi andma, muidu ei olekski suhtlust? Ehk et teisiti küsides - kas kõik elus on ainult kasu pärast? Näiteks kasvõi heategevus - rahaliselt ei saa, aga hinge jääb hea tunne, et kellegi heaks midagi tegid, ehk et ise said ka heategevusest (kasu).
Jah, nii ongi.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Nov 2025 18:43
Sa oled täiesti vääraka mõttemaailmaga inimene. Kas heategevus on siis tõeline heategevus, kui tegijal jääb s*tamaitse suhu? Kui sunnitakse, püstol kuklas, head tegema? Nii mõtled? Et kui ma tunnen raha annetamisest head tunnet, siis olen omakasupüüdlik? Sa oled täiesti haige mõtlemisega.
Ei, hoopis sina oled haige mõtlemisega. Tolmukübemel on täiesti õigus, täpselt selline see maailm ongi. Iga heategija teeb head hea enesetunde pärast, ära hakka üldse vaidlema, et sina teed ka siis head, kui pärast halb olla on :D. Mõni heategija teeb head lausa kuulsuse pärast, räägib pärast kõigile, kuidas ta head tegi. Ainult vanema armastus lapse vastu on (vist) üsna isetu ja võib tõesti olla täiesti ühepoolne. Kõiges muus tahad sa midagi vastu. Alati. Aga seda ei tasu muidugi traagiliselt võtta, selles pole midagi halba minu arust. Lihtsalt endale tuleb aru anda, et nii on, nagu Tolmukübe seda ka teeb.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Tolmukübe kirjutas: 12 Nov 2025 16:54 No näiteks. Suhtled kellegagi, siis selle inimese käest pead midagi saama (tema aega, seksi, raha, jutukaaslast, jne). Kas niisama ei või suhelda? Kas niisama suhtlemist üldse on olemas? Või peab see teine inimene sulle midagi andma, muidu ei olekski suhtlust? Ehk et teisiti küsides - kas kõik elus on ainult kasu pärast? Näiteks kasvõi heategevus - rahaliselt ei saa, aga hinge jääb hea tunne, et kellegi heaks midagi tegid, ehk et ise said ka heategevusest (kasu).
Noh, suheldes paratamatult annad oma aega, ja oled jutukaaslaseks. See ongi ju suhtlus. Raha ei pea andma, veel vähem seksi.
Külaline

Nt peab saama suheldes hea tunde. Et sind mõistetakse.
Ma suhtlesin sugulasega ja ta arvas mu lapsekasvatuse kohta...halvasti või kritiseerivalt.
Mina ei saanud sellest suhtlusest midagi head. Tema küll. Ta sai "olla tark". Ehk tema sooviks ilmselt suhelda, ta saab õpetada, teadmisi jagada. Aga mina küll mõnd aega tema targutusi kuulata ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2025 05:43Aga mina küll mõnd aega tema targutusi kuulata ei taha.
Sa ei talu kriitikat. Vb on tal õigus.
Tõde ongi valus kuulata.
Tolmukübe
Kontakt:

Külaline kirjutas: 12 Nov 2025 18:32
See ei ole kasu saamise ootus.
Sa ajad siin asjad natuke segamini.
Ma ei mõtlegi kasu saamise ootust, ma mõtlen, et kui inimene midagi teeb, kas alati ta peab sellest midagi saama. Noh näiteks heategija ja sai hinge hea tunde, või armastab kasse, annetab nende turvakodule, jälle endal hea olla, hea olemine on ka ju saamine sellest tegevusest, mida ta tegi. Niisama lambist ju keegi ei anneta. Et kas alati peab midagi saama, näiteks suhtest. Siin osad on nn heas suhtes, aga nad ju sealt (teise inimese) käest järelikult peavad midagi saama, muidu nad seal ju ei vahiks. Armastus, armastus.. No järelikult tal on hea olla, kui armsamaga koos elab, pluss muud hüved. Saab "hea olla". Ma hakkasin mõtlema, et kas inimesed tegelikult kogu aeg rahuldavad mingeid oma vajadusi, et muidu nad niisama midagi ju ei teeks.
Tolmukübe
Kontakt:

Külaline kirjutas: 12 Nov 2025 18:57
Guest kirjutas: 12 Nov 2025 18:43
Ei, hoopis sina oled haige mõtlemisega. Tolmukübemel on täiesti õigus, täpselt selline see maailm ongi. Iga heategija teeb head hea enesetunde pärast, ära hakka üldse vaidlema, et sina teed ka siis head, kui pärast halb olla on :D. Mõni heategija teeb head lausa kuulsuse pärast, räägib pärast kõigile, kuidas ta head tegi. Ainult vanema armastus lapse vastu on (vist) üsna isetu ja võib tõesti olla täiesti ühepoolne. Kõiges muus tahad sa midagi vastu. Alati. Aga seda ei tasu muidugi traagiliselt võtta, selles pole midagi halba minu arust. Lihtsalt endale tuleb aru anda, et nii on, nagu Tolmukübe seda ka teeb.
Jah, õieti öeldud. Kõiges muus tahad sa alati midagi vastu. Ikkagi kasu pärast siis see maailm toimib. Orav ka ju korjab pähkleid tagavaraks, et hiljem tal midagi süüa oleks, jälle teeb kasu pärast. Nii see on. Kui kasu pärast ei tee, näiteks depressioonik ei pese end, ei söö, ei käi tööl et raha tuleks ja süüa/arved makstud saaks, siis see on haigus ehk kõrvalekalle, inimene toimib kahju pärast.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 2 külalist