Näita oma häält
-
Külaline
Näita oma häält
Kas keegi tõesti viitsib vaadata seda saadet? Nii õudselt veniv, reklaam iga natukese aja tagant, koguaeg ennastkordav. Koguaeg ühed-samad kommentaarid ja reaktsioonid. Kaua sa jaksad kuulata, et vaadake, vaadake, ta hoiab mikrofoni nii ja et laulja ei hoia kunagi nii ja....
Mina tegelikult vaatan, aga vaatan kerimisega ja ainult neid kohti, kus laulja hakkab laulma. Ja vaid neid, kes oskavad laulda, kuulan lõpuni. See on ainus meeldiv asi kogu saate juures. Väga värskendav on kuulata täiesti võõrast nägu ilusti laulmas.
Muus osas... Midagi tuleb oluliselt muuta selle saate juures, et see oleks vaadatav.
Mina tegelikult vaatan, aga vaatan kerimisega ja ainult neid kohti, kus laulja hakkab laulma. Ja vaid neid, kes oskavad laulda, kuulan lõpuni. See on ainus meeldiv asi kogu saate juures. Väga värskendav on kuulata täiesti võõrast nägu ilusti laulmas.
Muus osas... Midagi tuleb oluliselt muuta selle saate juures, et see oleks vaadatav.
Mina vaatan ka sealt ainult meeldivaid laule ja lisaks, kui laul on meeldinud, selle kohta käivaid kommentaare. No ja lõpuduetti vaatan ka. Aga ma niiviisi vaatangi laulusaateid. Näiteks Su nägu kõlab tuttavalt, vaatan ka ainult meeldivaid laule ja lõpus, mis artist kellegile satub. Rohkem ei vaata, mis sest lobast ikka vaadata. Loba peab ka olema, et laule siduda ja saatele mahtu tuleks. Seda ei pea vaatama, on ta siis saatest saatesse erinev või sama, vahet pole, nagunii ei vaata, see on lihtsalt täiteks.
-
Külaline
-
Külaline
Mulle meeldivad mõlemad, nii hääle- kui ka näosaade. Vaatan suvalisel ajal suvalisel päeval, kui aega on.
-
Külaline
Arusaamatu, miks sa üldse seda saadet vaatad. Muidu ei oska head muusikat leida? Kõik see, mille vaatamata jätad, ongi ju selle saate mõte.Tolmukübe kirjutas: ↑10 Nov 2025 07:29 Mina vaatan ka sealt ainult meeldivaid laule ja lisaks, kui laul on meeldinud, selle kohta käivaid kommentaare. No ja lõpuduetti vaatan ka. Aga ma niiviisi vaatangi laulusaateid. Näiteks Su nägu kõlab tuttavalt, vaatan ka ainult meeldivaid laule ja lõpus, mis artist kellegile satub. Rohkem ei vaata, mis sest lobast ikka vaadata. Loba peab ka olema, et laule siduda ja saatele mahtu tuleks. Seda ei pea vaatama, on ta siis saatest saatesse erinev või sama, vahet pole, nagunii ei vaata, see on lihtsalt täiteks.
-
Külaline
See tohutu imetluse teesklemine ja pidevalt korduv sama tekst on sinu jaoks saate mõte?Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2025 16:17Arusaamatu, miks sa üldse seda saadet vaatad. Muidu ei oska head muusikat leida? Kõik see, mille vaatamata jätad, ongi ju selle saate mõte.
Kõige jubedam lobiseja on minu meelest "koomik" Niinemets. Ma ei saa aru mida selles tüübis küll leitakse. Lihstalt kontrollimatu, ja üldse mitte naljakas. Võigemast on ka paras lapsesuu olnud. Ainult Mart Juur meeldis, kuniks ta nõuandjate seas oli. Esimese hooaja vaatasin otse ära, nüüd vaatan järelvaatamisest, sest siis saab "väikesed reklaamipausid" ja tühja loba vahele jätta.Tolmukübe kirjutas: ↑10 Nov 2025 07:29 Mina vaatan ka sealt ainult meeldivaid laule ja lisaks, kui laul on meeldinud, selle kohta käivaid kommentaare. No ja lõpuduetti vaatan ka. Aga ma niiviisi vaatangi laulusaateid. Näiteks Su nägu kõlab tuttavalt, vaatan ka ainult meeldivaid laule ja lõpus, mis artist kellegile satub. Rohkem ei vaata, mis sest lobast ikka vaadata. Loba peab ka olema, et laule siduda ja saatele mahtu tuleks. Seda ei pea vaatama, on ta siis saatest saatesse erinev või sama, vahet pole, nagunii ei vaata, see on lihtsalt täiteks.
-
Külaline
On sel hooajal ka mitmes saates olnud.
-
Külaline
Suudan ikka leida head muusikat. Vahe on lihtsalt sellest, et selles saates võib näha nö mitte professionaalseid lauljaid, kel on koolitamata, kuid väga ilus hääl. Näiteks eelmise saate võitja meesterahvas - kui ilus ja sümpaatne hääl.Guest kirjutas: ↑11 Nov 2025 16:17Arusaamatu, miks sa üldse seda saadet vaatad. Muidu ei oska head muusikat leida? Kõik see, mille vaatamata jätad, ongi ju selle saate mõte.Tolmukübe kirjutas: ↑10 Nov 2025 07:29 Mina vaatan ka sealt ainult meeldivaid laule ja lisaks, kui laul on meeldinud, selle kohta käivaid kommentaare. No ja lõpuduetti vaatan ka. Aga ma niiviisi vaatangi laulusaateid. Näiteks Su nägu kõlab tuttavalt, vaatan ka ainult meeldivaid laule ja lõpus, mis artist kellegile satub. Rohkem ei vaata, mis sest lobast ikka vaadata. Loba peab ka olema, et laule siduda ja saatele mahtu tuleks. Seda ei pea vaatama, on ta siis saatest saatesse erinev või sama, vahet pole, nagunii ei vaata, see on lihtsalt täiteks.
Väga värskendav vaheldus lõpmatuseni äraleierdatud, tuntud lauljatele.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist