Kas teie ka pidevalt mööblit liigutate?
-
Külaline
Kas teie ka pidevalt mööblit liigutate?
Ikka suuri asju, mitu korda nädalas tuleb mõte-see diivan/kapp võiks olla teises toas ja siis panete sellega minema tžšŽuuuuuhhhh.
Minu peale kolis selline noor pere.
-
Külaline
Siis on tõenäoline, et laps lohistab tooli vmt. Mitte, et keegi pidevalt diivanit ühest kohast teise veab.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 21:57Minu peale kolis selline noor pere.
-
Külaline
Lapsi ei ole neil näinud olevat ja tooli liigutamine ei teeks nii rasket häält.
-
Külaline
-
Külaline
Kui ei viitsi tõusta saab toolil istudes ühest kohast teise. Ma tööl teen nii, kui vaja väike vahemaa läbida.
Mul sugulasel on tuttav, temal naabrid veavad öösel mööblit (mitte ei nihuta tooli). Et selliseid ebanormaalseid on teisigi, see peab siis mingi sümptom olema.
-
Külaline
Ja päeval magavad?
-
Külaline
Kui nad äsja kolisid, siis vbla tõesti liigutavadki mööblit ümber, et leida sellele optimaalseim ja mugavaim paik. Loodetavasti on mingi aja pärast on olukord normaliseerunud.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 21:57 Ikka suuri asju, mitu korda nädalas tuleb mõte-see diivan/kapp võiks olla teises toas ja siis panete sellega minema tžšŽuuuuuhhhh.
-
Külaline
Mina TA. Ei, need minu pealmised ei magagi vist eriti. Kella 2-ni öösel sõidavad mööbliga ja kell 7 hommikul hakkab juba veepahin ja hakkavad neil asjad kolks-kolks maha kukkuma või ma ei tea millega veel neid kolkse tekitada saab. Kolisid juba paar-kolm kuud tagasi.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2025 08:10Ja päeval magavad?
Enne neid elas vanem proua ja temast toimetustest ei kuulnud mitte midagi.
-
Külaline
On neil lemmikloomi? Kass või koer?Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2025 12:55Mina TA. Ei, need minu pealmised ei magagi vist eriti. Kella 2-ni öösel sõidavad mööbliga ja kell 7 hommikul hakkab juba veepahin ja hakkavad neil asjad kolks-kolks maha kukkuma või ma ei tea millega veel neid kolkse tekitada saab. Kolisid juba paar-kolm kuud tagasi.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2025 08:10Ja päeval magavad?
Enne neid elas vanem proua ja temast toimetustest ei kuulnud mitte midagi.
Loomad võivad ka omajagu müra tekitada. Minu kassid harrastavad vahel(õnneks mitte iga öö) niimoodi mängida, et jooksevad mööda radikat või parkuurivad mööda seinu
Radika kolksud kostuvad ilmselt tervele majale. Kui päris hilja on(peale 22) siis ma kupatan ühe või mõlemad vannituppa rahunema.
Mul enda üleval oli koer. Ta aegajalt kolksutas oma kondi või muude mänguasjadega.
Ja küüneklõbina järgi ma teadsin, millal perenaine koju tuli
-
Külaline
Soovitan minna rahulikult rääkima, et nende tegevused kostavad alla ülihästi ära. Ma elasin 25a esimesel korrusel ja ei pidanud kunagi jälgima oma mürataset. Kui kolisin kolmandale korrusele, siis alt naabrinaine tuli umbes kuu hiljem ukse taha ja kurtis, et lamp liigub laes ja mürtsud käivad. Nojah, ma polnud üldse harjunud, et keegi all elab. Laps hüppas voodi pealt põrandale ja mürgeldas mõnuga.
Peale naabri kurtmist hakkasin jälgima, et liigset müra ei tekitaks. Suure paksu vaiba ostsin ka maha. Mul oli 1-toaline korter.
Peale naabri kurtmist hakkasin jälgima, et liigset müra ei tekitaks. Suure paksu vaiba ostsin ka maha. Mul oli 1-toaline korter.
-
Külaline
Nii julge mina küll ei ole ja mul ei ole aimugi mis keeles nendega üldse rääkida tuleks (Tallinn).Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2025 20:57Soovitan minna rahulikult rääkima,
-
Külaline
-
Külaline
No proovi vähemalt. Mis sul karta? Saad ju kohe teada, mis keeles. Ole lihtsalt sõbralik.
-
Külaline
Parem kiri uksele, saavad rahulikult mõelda, vajadusel tõlkida.
-
Külaline
Või kirjuta ise tõlgi abil kohe kiri kahes keeles.
-
Külaline
Teadmata mis rahvusest onKülaline kirjutas: ↑07 Nov 2025 23:11Või kirjuta ise tõlgi abil kohe kiri kahes keeles.
-
Külaline
No ei, et siis jälle hoiame neid võõrkeelseid nagu si**a pilpa peal siin Eestis.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2025 23:11 Või kirjuta ise tõlgi abil kohe kiri kahes keeles.
Ei. Soovitan suuremale mööblile rattad alla monteerida. Lihtsam.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist