Kunst lambanaha pesu
-
Külaline
Kunst lambanaha pesu
Kas kannataks masimas pesta, või ei jää sellest midagi alles?
Tegu on diivanil "ilu" istumisalusega.
-
Külaline
Masinpesu ei kannata. Pane vanni põhja või dušialusele ja lase dušiga märjaks. Pesuks kasuta spetsialset vaibašampooni, misiganes tavalist odavat šampooni või nõudepesuvahendit - kõik toimivad. Lühikarvalist hõõru harjaga, pikakarvalist käega. Kuivata õues või kohas kuhu võib vabalt tilkuda, viska üle kuivatusresti näiteks. Kuivana klopi või soputa läbi.
-
Külaline
Pealkiri jääb juba segaseks, kas see peaks olema "kunstlambanaha pesu" või "kunst - lambanaha pesu"?
Kui on kunstnahk, siis sõltub puhastusviis materjalidest. Kui on naturaalne, siis kindlasti masinasse panna ei või.
Kui on kunstnahk, siis sõltub puhastusviis materjalidest. Kui on naturaalne, siis kindlasti masinasse panna ei või.
-
Külaline
Pealkirjast ei ole kuidagi võimalik välja lugeda, et tegu oleks naturaalse lambanahaga. Jah, on kirjaviga aga see ei takista absoluutselt mõistmast millega tegu. Ära nori.
-
Külaline
Takistab ikka küll mõistmist, kui nii valesti kirjutatakse.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 21:00Pealkirjast ei ole kuidagi võimalik välja lugeda, et tegu oleks naturaalse lambanahaga. Jah, on kirjaviga aga see ei takista absoluutselt mõistmast millega tegu. Ära nori.
-
Külaline
Raske juhus, kui see üks liigne tühik või sidekriipsu puudumine täielikult takistab terve sõna "kunst" nägemist ja mõistmist.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 21:22Takistab ikka küll mõistmist, kui nii valesti kirjutatakse.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 21:00Pealkirjast ei ole kuidagi võimalik välja lugeda, et tegu oleks naturaalse lambanahaga. Jah, on kirjaviga aga see ei takista absoluutselt mõistmast millega tegu. Ära nori.
-
Külaline
Kui tegu on nn karjasevaibaga, siis seda võib käsitsi pesta küll. Kasuta õrnatoimelist pesu- ja loputusvahendit ning ära vääna. Kuivamise ajal soputa seda õrnalt. Kuivanuna võid vaiba kergelt juukseharjaga üle kammida.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:25 Kas kannataks masimas pesta, või ei jää sellest midagi alles?
-
Külaline
Ma suutsin ise pealkirja valesti lugeda ja sain aru, et jutt käib kunstlambanahast valmistatud pesust... Jõudsin juba mõelda, et mis imeasi see veel on, jälle mingi uus trend ilmselt, millest ma pole kuulnud
. Vabandust, et pole teemasse, aga keegi juba andis siin asjalikumat nõu ka.
Paljud nahka imiteerivad karvased materjalid kannatavad hästi ka villase- või õrnpesu tsüklit. Olen kapuutside servu masinas pesnud küll, aga sõltubki materjalist.
Nt koerte karvaseid pesasid olen pesnud ka tavatsükliga ja kõrgel temperatuuril, midagi halba pole juhtunud ei masina ega pesaga, kahel neist olid servad ka lambakarvaga sarnased. Juhend oli kaasas, lubas masinpesu 40°C, aga pesin 60°C.
Nt koerte karvaseid pesasid olen pesnud ka tavatsükliga ja kõrgel temperatuuril, midagi halba pole juhtunud ei masina ega pesaga, kahel neist olid servad ka lambakarvaga sarnased. Juhend oli kaasas, lubas masinpesu 40°C, aga pesin 60°C.
-
Külaline
Kus sa seda norimist näed? Ausalt öeldes ei ole sel teemal pealkirja ega teemaalgatuses ühtegi normaalset lauset.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 21:00Pealkirjast ei ole kuidagi võimalik välja lugeda, et tegu oleks naturaalse lambanahaga. Jah, on kirjaviga aga see ei takista absoluutselt mõistmast millega tegu. Ära nori.
Vastust ei saa anda sest pestava eseme materjal pole teada.
-
Külaline
Nojah vabandan. Olen teema tegija.
Mõtlesin tükk aega kuidas teema pealkirja sõnastada. Eesti keel on jäänud puiseks, kuna ei ela kodumaal juba 12+ aastat.
Kuidas siis õige oleks olnud kirjutada?
On kunstmaterjalist, pikakarvaline lambanaha koopia.
Tuli ilmselt automaatselt otsetõlge elukoha riigist.
Mõtlesin tükk aega kuidas teema pealkirja sõnastada. Eesti keel on jäänud puiseks, kuna ei ela kodumaal juba 12+ aastat.
-
Külaline
Ehk "kunstmaterjalist lambanahaga sarnaneva vaiba/riide pesemine".Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 00:02 Nojah vabandan. Olen teema tegija.
Pole hullu, kes norida tahtis, noris oma rõõmuks. Lõpuks said kõik aru.
-
Külaline
Pesumasinas, käsitsipesu programmiga pesen tavaliselt, kaks korda järjest. Esimene kord pesuvahendiga ja teine kord lihtsalt veega. Ilusti saab puhtaks. Kui oleksid plekid, siis enne pritsksin plekieemaldajat neile korralikult peale.
-
koeraomanik
Ostsin kunagi Jyskist selle lambavaiba-laadse toote, mis oli hästi odav, äkki 10-12 eurot, pikad karvad. Kuna koer armastas selle peal magada, siis käis see vähemalt 40 korda pesus ja ei ole pudisenud. Täitsa tavaline syntetic pesuprogramm, 30kraadi. Kui tahaks, et vaip näeks pärast ilusam välja, siis võiks neid karvu harjata, kuna koer aga oksendas tihti ja vaip käis vähemalt korra nädalas pesus, siis ei viitsinud harjata. Kunagi oli kallim vaip, siis sellel hakkas alumine kiht pudisema peale mitmendat pesu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist