Mis sellise mehe peas toimub

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 15:18 Jää vait, Revolver, oma lolli statistikaga. Iga mõistuse juures naine alustaks oma lahutust 100%, kui meheks oleks selline halb valik nagu sina.
About 70 percent of divorces are initiated by women. On top of that, 4 out of 10 men report feeling regret about getting divorced. For women, that number is only 27 percent.8. märts 2024

Ükski mees ei saa sinust halvem valik olla. Keegi pole sind muidugi näinud, aga ju siis ilusad mehed sind ei vaata, millest muidu see pidev meeste alandamine. Kui sul oleks ilus mees, pere, kaks imearmast last siis poleks aega või mingit mõtet jaurata foorumis oma väljamõeldud meeste välimusi või nende olekuid. Visualiseerida endale mingeid mehi rõvedateks ja siis muudkui sappi toota... IQ on ka väike eks. Keegi ei tee seda sinu kohta, st sa pole seda ajakulu väärt.
[/quote]
Sina oled naistest halvem, oled halvem ka enamikest meestest.
Külaline

Kui keegi ei viitsi sind isegi prse saata, siis pead nii tühine olema. Aga eks sa pead ise tähelepanu nimel võimlema.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Okt 2025 17:57 Statistiliselt alustabki 72% lahutustest naised, st naised ei oska suhteid parandada, mehi ka valida nii et lahku ei peaks minema.
Lõputu nõiaring.
Just ainult naised oskavad ja viitsivadki suhteid parandada, ülejäänud 28%, mis püsima jäävad, on naiste üleval hoitud suhted. Kaua sa aga üksi hoiad seda telki püsti. Ja siis naine asub tegedele ja lahutab. Mehel savi, tema võib ka lahutamata edasi selles tühjas suhtes tiksuda.
Kaaslast valivas siiski minu teada mõlemad, mees ja naine.
Külaline

Emotsionaalselt vägivaldne või kontrolliv dünaamika
– Pidev „suhe on läbi“ kordamine ja külma vaikimise kasutamine võivad olla emotsionaalse vägivalla vormid.
– Tema sõnum on: “Ma määran, millal olen olemas ja millal mitte.” Selline kontrollihoiak on sageli märk ebaterve võimudünaamikast.
– Kui inimene ütleb pidevalt, et kõik on läbi, kuid ei lahku, siis ta võib tahtlikult hoida partnerit ebakindluses ja süütundes.

Võimalik psüühiline või isiksusehäirega seonduv käitumine
– Selline käitumine võib olla seotud nartsissistlike, piirialaste või passiiv-agressiivsete joontega.
– Kui ajas süveneb ärrituvus, külmus ja eemaldumine, võib tõesti tekkida ka depressiivne või isoleeruv seisund.
– Samas ei pruugi see olla kliiniline haigus – vahel on tegemist lihtsalt sügavalt destruktiivse suhtemustriga.

Abielu sisuline lõpp, aga vormiline kestmine
– Paljud paarid jäävad sellisesse “surnud ringi”, sest lahkumine tundub laste, kodu või majandusliku sõltuvuse tõttu hirmutav.
– Kuid kui üks osapool enam ei näita üles empaatiat, austust ega koostöövalmidust, siis on suhe sisuliselt lõppenud, isegi kui keegi veel ametlikult ei lahku.

Mida sellises olukorras teha
– Kõige olulisem on enda ja laste emotsionaalne turvalisus. Kui mees muutub solvavaks, karistavaks või ettearvamatuks, tuleks otsida tuge — kas perenõustaja, psühholoog või naiste tugikeskus.
– Kui abikaasa keeldub abist, on mõistlik endale iseseisvust ja tuge kasvatada, mitte jääda lootma, et „ta muutub“.
– Mõnikord aitab ka ajutine eraldumine (nt eraldi elamine), mis annab mõlemale ruumi hinnata, kas suhet üldse saab taastada.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 16:32
Guest kirjutas: 31 Okt 2025 17:57 Statistiliselt alustabki 72% lahutustest naised, st naised ei oska suhteid parandada, mehi ka valida nii et lahku ei peaks minema.
Lõputu nõiaring.
Just ainult naised oskavad ja viitsivadki suhteid parandada, ülejäänud 28%, mis püsima jäävad, on naiste üleval hoitud suhted. Kaua sa aga üksi hoiad seda telki püsti. Ja siis naine asub tegedele ja lahutab. Mehel savi, tema võib ka lahutamata edasi selles tühjas suhtes tiksuda.
See ei vasta kuidagi tõele. Mina soovitan sul rohkem uurida statistikat ja lugeda uuringuid. Seda sulle kõike siia kopeerida on mõttetu, see ei huvitagi sind. Ma ei ole siin foorumis näinud mitte ühegi naise arukat soovitust suhte parandamiseks peale lahku minekut, st ka see statistika on sinu vastu.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2025 17:57Statistiliselt alustabki 72% lahutustest naised, st naised ei oska suhteid parandada, mehi ka valida nii et lahku ei peaks minema.
Asi on selles, et mees ei taha lahku minna oma naisest. Ta tahab pidada armukest ja oma naist ka. Aga oma naisele see enamasti ei sobi ja nii ta lahutust alustabki. Kui naised oleks nõus oma meest teiste naistega jagama, siis sellist hulka lahutusi poleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 19:22
Külaline kirjutas: 31 Okt 2025 17:57Statistiliselt alustabki 72% lahutustest naised, st naised ei oska suhteid parandada, mehi ka valida nii et lahku ei peaks minema.
Asi on selles, et mees ei taha lahku minna oma naisest. Ta tahab pidada armukest ja oma naist ka. Aga oma naisele see enamasti ei sobi ja nii ta lahutust alustabki. Kui naised oleks nõus oma meest teiste naistega jagama, siis sellist hulka lahutusi poleks.
Kõik mehed peavad siis armukest? Kuskohast selline arv naisi küll võetakse. Armukeste pärast siis naised lahutavad?
Äkki uurid internetist siiski statistikat, seal ei ole lahutuse põhjusena mainitud ei petmisi ega armukesi, st nende osa lahutuste põhjustest on minimaalne.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 19:24Äkki uurid internetist siiski statistikat, seal ei ole lahutuse põhjusena mainitud ei petmisi ega armukesi, st nende osa lahutuste põhjustest on minimaalne.
Uurisin. Esimene põhjus oli petmine. Aga sain ainult USA andmed. Kui leiad statistika Eestis lahutuse põhjused, anna mulle ka teada.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Nov 2025 17:30
Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 16:32
Lõputu nõiaring.
See ei vasta kuidagi tõele. Mina soovitan sul rohkem uurida statistikat ja lugeda uuringuid. Seda sulle kõike siia kopeerida on mõttetu, see ei huvitagi sind. Ma ei ole siin foorumis näinud mitte ühegi naise arukat soovitust suhte parandamiseks peale lahku minekut, st ka see statistika on sinu vastu.
Huvitav, mina küll olen, näiteks mina ise ei soovita iialgi lahkuminekut. Äkki on meil arust ja arukusest erinev arusaam?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 20:09
Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 16:32 Just ainult naised oskavad ja viitsivadki suhteid parandada, ülejäänud 28%, mis püsima jäävad, on naiste üleval hoitud suhted. Kaua sa aga üksi hoiad seda telki püsti. Ja siis naine asub tegedele ja lahutab. Mehel savi, tema võib ka lahutamata edasi selles tühjas suhtes tiksuda.
Huvitav, mina küll olen, näiteks mina ise ei soovita iialgi lahkuminekut. Äkki on meil arust ja arukusest erinev arusaam?
Mis imeinimene siis sina oled? Las mees petab, peksab, joob, on töötu, varas, lastega halb, labane, haisev jne?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Nov 2025 21:22
Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 20:09

Mis imeinimene siis sina oled? Las mees petab, peksab, joob, on töötu, varas, lastega halb, labane, haisev jne?
Miks mina peaks soovitama lahkuminekut, selgita parem? Arvad, et nii olulise otsuse teeb inimese kellegi suvavõõra soovituse peale? Loomulikult pole mõtet sellist soovitust andagi. Kui muud arvata pole, siis olen vait. Selle, kui on vaja lahku minna, tunneb iga inimene ise ära. Ja kui ei tunne, siis ei tunne ka peale mingeid foorumipostitusi, kus lahutada soovitati.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: annaleen ja 6 külalist