Ettevaatust!

seks, suhted ja pereteemad
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 18 Okt 2025 15:36
Egalitaar kirjutas: 18 Okt 2025 15:35
Guest kirjutas: 18 Okt 2025 12:38

Sul on tõesti luulud ja jälitamismaania, solvumisest ja raporteerimisest üldse ei räägigi. Nii pussy ei saa ju üks mees ometi olla!
Ei ole, sul on teatud väga selge käekiri. Varem sinu labased solvangud reeglina kustutati, aga mingil määral õppimisvõimelise inimesena tabasid ära, et torgata tuleb natuke rafineeritumalt, ümmargusemalt, et ei jääks nurki kust mode saaks haarata. Mõtlevad inimesed näevad selle muidugi kohe läbi. Aga alati lähed sa isiklikuks. Ja peaaegu alati on sind mitu. :lol:
Vabandust, see praegu näitabki, et sa pole päris korras. Ma ei ole mitte kusagil sulle midagi öelnud, lõpeta juba ükskord ära!
"Ma ei ole mitte kusagil sulle midagi öelnud"

:lol:
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei ole, sul on teatud väga selge käekiri. Varem sinu labased solvangud lihtsalt kustutati, aga mingil määral õppimisvõimelise inimesena tabasid ära, et torgata tuleb natuke rafineeritumalt, ümmargusemalt, et ei jääks nurki kust mode saaks haarata. Mõtlevad inimesed näevad selle muidugi kohe läbi. Aga alati lähed sa isiklikuks. Ja peaaegu alati on sind mitu. :lol:
Sa oled ikka juba päriselt imelik. Mina küsisin su hariduse kohta, sest oled imeiku jutuga silma jäänud. Enne pole sulle üldse vastanud. Hijem vastas sulle hoopis teine inimene. Mis isiklikuks? Kui sinu jaoks on hariduse kohta küsimine meeletult solvav asi, siis oled ikkagi siin erand, teiste jaoks on see täiesti neutraalne küsimus.
Külaline

Kas usutegi, et inimesed jutustavad siin siiralt ainult püha tõde?
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 18 Okt 2025 16:51
Ei ole, sul on teatud väga selge käekiri. Varem sinu labased solvangud lihtsalt kustutati, aga mingil määral õppimisvõimelise inimesena tabasid ära, et torgata tuleb natuke rafineeritumalt, ümmargusemalt, et ei jääks nurki kust mode saaks haarata. Mõtlevad inimesed näevad selle muidugi kohe läbi. Aga alati lähed sa isiklikuks. Ja peaaegu alati on sind mitu. :lol:
Sa oled ikka juba päriselt imelik. Mina küsisin su hariduse kohta, sest oled imeiku jutuga silma jäänud. Enne pole sulle üldse vastanud. Hijem vastas sulle hoopis teine inimene. Mis isiklikuks? Kui sinu jaoks on hariduse kohta küsimine meeletult solvav asi, siis oled ikkagi siin erand, teiste jaoks on see täiesti neutraalne küsimus.
bla bla bla

"täiesti neutraalne küsimus."

LOL! Täiesti mõttetu küsimus. Mõte on ehk siis kui sa mulle külge lööd ja tausta sondeerid. Aga selleks on tutvumisportaalid juba olemas :lol:
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 18 Okt 2025 17:06 Kas usutegi, et inimesed jutustavad siin siiralt ainult püha tõde?
Loomulikult mitte! Olen interneti jutukates (mIRC) ja foorumites olnud aastast 1995 ja tean: anna inimesele anonüümsus, ja mõni läheb sellest lolliks - äkki saad sa olla kes vaid. Nagu sangar seiklusfilmis.

PS: Teisest küljest paljastab see inimese tegeliku olemuse. Kes on lurjus, esineb lurjusena. Ja kes on õrn ja haavatav, julgeb seda ka näidata.
Külaline

Inimene püüdis vaimukas olla, aga ei kukkunud eriti hästi välja.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 17 Okt 2025 15:22Küsimus hariduse kohta ei olnud uudshimu vaid (halvasti) varjatud õrritamine. Pealegi isiklikuks minek. (milline on minu haridus ei puutu ju asjasse)
Kaks komaviga ja üks eksimine punkti asukohaga.
Võid sellest raporteerida, saavad moded ka teada, kuidas sa kirjutad.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 23 Okt 2025 20:38
Egalitaar kirjutas: 17 Okt 2025 15:22Küsimus hariduse kohta ei olnud uudshimu vaid (halvasti) varjatud õrritamine. Pealegi isiklikuks minek. (milline on minu haridus ei puutu ju asjasse)
üks eksimus punkti asukohaga
Külaline

Egalitaar kirjutas: 25 Okt 2025 03:15
Issand, kui imelik sa ikka oled.
Raporteeri!
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 25 Okt 2025 10:05

Raporteeri!
Imelik on ikka see, kes teise kirjutatut kritiseerib, aga ise korrektne pole :P
Külaline

Guest kirjutas: 25 Okt 2025 10:05

Raporteeri!
eks kõige imelikum on ikka see kes teisi imelikuks nimetab, nagu sina. sinust loodi ju kohe eraldi teema siin, palju õnne,said oma virtuaalse orgasmi kätte https://arutle.ee/viewtopic.php?t=3889
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 14:28eks kõige imelikum on ikka see kes teisi imelikuks nimetab, nagu sina. sinust loodi ju kohe eraldi teema siin, palju õnne,said oma virtuaalse orgasmi kätte https://arutle.ee/viewtopic.php?t=3889
Aga sa raporteeri!!
Külaline

Guest kirjutas: 26 Okt 2025 17:17
Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 14:28eks kõige imelikum on ikka see kes teisi imelikuks nimetab, nagu sina. sinust loodi ju kohe eraldi teema siin, palju õnne,said oma virtuaalse orgasmi kätte https://arutle.ee/viewtopic.php?t=3889
Aga sa raporteeri!!
Raporteeritakse kui vaja. Mõned on ka kustutatud. Aga sa jõuad teemades rohkem s*tta loopida kui mode või admin koristada suudab. Nagu sa ise ükskord päris otse välja ütlesid: Raporteeri, nagunii midagi ei juhtu.

Ainus imelik siin oled sina.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Okt 2025 17:17
Aga sa raporteeri!!
ja sina etee endale rohkem kui kaks kontot :P
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 17:29
Guest kirjutas: 12 Okt 2025 15:30 Liikvel on mu värske eksmees, vanus 41. Tal on kodus täpselt 1 raamat, mida resenteerib kui oma lemmikut kuigi pole kunagi läbi lugenud. Ta on suht vaene, sest on tekitanud omale paraja portsu laene ja tagasimakseid, naise peale pole üldse nõus rahaliselt panustama. Mis veel, voodis kestab sekundi, kogu maailmavaade on enesekeskne, jahub ainult iseendast ja oma minevikust, nõus tegema vaid neid tegevusi, käike, mis teda huvitavad. Alul võib suhtesse petmiseks ka teistmoodi etendada. Ta on arrogantne, manipuleeriv gaslightijs. Tarbib teiste asju, ei hooli teistest inimestest ja nende asjadest, võimalusel sööb paremad palad teiste eest ära. Mitte grammigi enesearenguga tegelenud ei ole ega soovi ka, süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine.
Saan aru, et olen enda peale tige, et seda kõike kohe ei märganud. Paraku need naised, kes tema otsa komistavad, jõuavad samuti enne armuda, kui tõe otsa komistavad. Ja isegi, kui personaalselt hoiataksid, arvavad ikka, et nad kasvatavad ta ümber, ainult sinuga käitus nii....
Millesse sa siis armusid?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 15:30 Liikvel on mu värske eksmees, vanus 41. Tal on kodus täpselt 1 raamat, mida resenteerib kui oma lemmikut kuigi pole kunagi läbi lugenud. Ta on suht vaene, sest on tekitanud omale paraja portsu laene ja tagasimakseid, naise peale pole üldse nõus rahaliselt panustama. Mis veel, voodis kestab sekundi, kogu maailmavaade on enesekeskne, jahub ainult iseendast ja oma minevikust, nõus tegema vaid neid tegevusi, käike, mis teda huvitavad. Alul võib suhtesse petmiseks ka teistmoodi etendada. Ta on arrogantne, manipuleeriv gaslightijs. Tarbib teiste asju, ei hooli teistest inimestest ja nende asjadest, võimalusel sööb paremad palad teiste eest ära. Mitte grammigi enesearenguga tegelenud ei ole ega soovi ka, süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine.
Kuidas saab üks inimene niiviisi oma teistpoolt, keda varem armastas, mustata? Normaalne ja terve inimene oleks eksiga sõber. Sul on vaja ikka kõvasti endaga tööd teha, see eks tundub sinu kõrval lausa ingel.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 15:30 Liikvel on mu värske eksmees, vanus 41. Tal on kodus täpselt 1 raamat, mida resenteerib kui oma lemmikut kuigi pole kunagi läbi lugenud. Ta on suht vaene, sest on tekitanud omale paraja portsu laene ja tagasimakseid, naise peale pole üldse nõus rahaliselt panustama. Mis veel, voodis kestab sekundi, kogu maailmavaade on enesekeskne, jahub ainult iseendast ja oma minevikust, nõus tegema vaid neid tegevusi, käike, mis teda huvitavad. Alul võib suhtesse petmiseks ka teistmoodi etendada. Ta on arrogantne, manipuleeriv gaslightijs. Tarbib teiste asju, ei hooli teistest inimestest ja nende asjadest, võimalusel sööb paremad palad teiste eest ära. Mitte grammigi enesearenguga tegelenud ei ole ega soovi ka, süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine.
Tänan hoiatamast, ma just kohtusin täpselt sellise mehega. Õigemini isegi kolme sellisega, arvatavasti oli sul 3 meest?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist