Lapsed ja loomad on oma panuse andnud ja ilma katteta näeb istumisosa üsna rõve ja plekiline välja.
Kas ilma tekstiilipesurita on võimalik see ka vähe viisakamaks saada? Hetkel ei ole võimalik pesurit rentida ja tuttavatel ka pole.
Olen näinud netis, kuidad triikraua ümber pannakse märg lapp ja selle auruga siis nagu peaks saama. Videotel plekid küll kaovad. Aga kas päriselt ka toimib?
Nüüd ilmade jahenedes hakkab staatiline elekter tulema ja katted(fliis) annavad seda eriti palju.
Diivani kanga puhastus ilma tekstiilipesurita
-
Külaline
Ma olen ka neid cleaning hacks videoid näinud ja mõned on ju päris asjalikud. Samas ma natuke kahtlen selles märg- -lapp-triikraua-ümber meetodis. Aurupuhasti idee on, et ta tõmbab sodi omale torusse, aga triikraud seda ju ei tee. Ma prooviks esmalt mõne varjatuma koha peal, enne, kui terve diivani ette võtaks.
-
Külaline
Aurupuhasti ei tõmba mingit sodi oma torusse. See ainult puhub kuuma auru välja.Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2025 11:21 Ma olen ka neid cleaning hacks videoid näinud ja mõned on ju päris asjalikud. Samas ma natuke kahtlen selles märg- -lapp-triikraua-ümber meetodis. Aurupuhasti idee on, et ta tõmbab sodi omale torusse, aga triikraud seda ju ei tee. Ma prooviks esmalt mõne varjatuma koha peal, enne, kui terve diivani ette võtaks.
-
Külaline
Mina olen alati arvanud, et see tõmbab sodi torusse, sarnaselt aknapesuriga. Mul on selline, mis mustuse ja vedeliku endasse imeb. Arvasin, et aurupesur toimib samuti.Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2025 14:03Aurupuhasti ei tõmba mingit sodi oma torusse. See ainult puhub kuuma auru välja.Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2025 11:21 Ma olen ka neid cleaning hacks videoid näinud ja mõned on ju päris asjalikud. Samas ma natuke kahtlen selles märg- -lapp-triikraua-ümber meetodis. Aurupuhasti idee on, et ta tõmbab sodi omale torusse, aga triikraud seda ju ei tee. Ma prooviks esmalt mõne varjatuma koha peal, enne, kui terve diivani ette võtaks.
-
Külaline
sul on ikka tekstiilipesurit vaja. Aurupesur ajab jah ainult auru välja ja see aitab küll aga ainult kergete ja värskete plekkidega, mul on aurupesur olemas.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2025 21:36 Lapsed ja loomad on oma panuse andnud ja ilma katteta näeb istumisosa üsna rõve ja plekiline välja.
Kas ilma tekstiilipesurita on võimalik see ka vähe viisakamaks saada? Hetkel ei ole võimalik pesurit rentida ja tuttavatel ka pole.
Olen näinud netis, kuidad triikraua ümber pannakse märg lapp ja selle auruga siis nagu peaks saama. Videotel plekid küll kaovad. Aga kas päriselt ka toimib?
Nüüd ilmade jahenedes hakkab staatiline elekter tulema ja katted(fliis) annavad seda eriti palju.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist