Liigne suhkur toodetes
-
Külaline
Prismas on liitrine Soome jogurt, milles pole lisatud suhkrut ega magustajaid ja laktoosivaba. Minu jaoks oluline, sest ei saa süüa suhkrut ega laktoosi.
Paraku nii on, et kõik hädalavad, kuidas toodetes on lisaaineid, suhkrut jne, tahaks kodumaist, aga samas nende riiulite juures a la "Talu toidab" on ostjaid vähe. Ikka trügivad kõik odava kräpi juures. Lihtsalt ei tasu ära tervislikema toodete pakkumine.
Paraku nii on, et kõik hädalavad, kuidas toodetes on lisaaineid, suhkrut jne, tahaks kodumaist, aga samas nende riiulite juures a la "Talu toidab" on ostjaid vähe. Ikka trügivad kõik odava kräpi juures. Lihtsalt ei tasu ära tervislikema toodete pakkumine.
-
Külaline
Vaatame siis seda letti nimega "Talu toidab".Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 11:15 Prismas on liitrine Soome jogurt, milles pole lisatud suhkrut ega magustajaid ja laktoosivaba. Minu jaoks oluline, sest ei saa süüa suhkrut ega laktoosi.
Pikk rida erinevaid teesid. (Ei soovi)
Teine pikk rida suupisteid ja maiustusi. (Ei soovi)
On olemas jahud, millest küpsetada. (Teinekord ostan küll)
On olemas tatar. (Ostan)
Pikk rida mahlasid. (Ei osta ühtki mahla, joon vett)
Õlid. (Õlid peavad olema neutraalse maitsega, mis ei domineeriks roas.)
Külmletis on mingid määrded (teen endale ise gheed) ja munad.
Liha on tõesti sellise hinnaga, et minu palk seda ei võimalda. Järgnevatel aastatel võimaldab veel vähem.
Mis ülesuhkurdatud toodetesse puutub, siis mu isiklikud ärritajad on väikestes pakkides magustatud hommikupudrud. Matkan palju ja need pakid on hea kerge seljakotis kanda ja hommikusöögiks täpselt parajad. Aga need on nii läägmagusad. Ma ise ei pane kunagi pudru sisse suhkrut. Vastik ju. Jah, mõnest poest leiab ka ilma magustamata kaerahelbepudru kiirpakikesi ja kui näen, siis ostan neid hulgi.
-
Külaline
Nii ta on.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:35 Teema oli sellest, et poes müüdavad asjad on liiga magusad. Rahva tervist silmas pidades võiks selle suhkru ja magusainete jura üldse ära lõpetada. Kes magusamat tahab, paneb ise juurde. Pole nii raske ju. Aga selle asemel on suur osa poes müüdavatest valmis- või kohevalmistoodetest ära solgitud. No kes krt sööb magusat kala või kurke...
JUURDE saab alati panna, ÄRA ei saa võtta.
Ja siis imestame, et inimesed paksud on.
3 in 1 kohvijoogid - liigmagusad minu jaoks.
Kiirpudrud mustika, õuna, jõhvika - liigmagusad minu jaoks
Mahlad - liigmagusad
Jogurtid ja joogijogurtid - liigmagusad minu jaoks
Paljud piimašokolaadid - liiga magusad minu jaoks
Kakaopulbrid - suurem osa liiga magusad.
Kellele või milleks nii magusad tooted vajalikud on? Täiesti kahju kohe, tahaks osta neid tooteid. Olen vägagi magusasõber, mis on juba näitaja, need konkreetsed ON LIIGA MAGUSAD isegi minu jaoks
-
Külaline
Sa pole üksi! Mul täpselt sama!Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 22:21Nii ta on.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:35 Teema oli sellest, et poes müüdavad asjad on liiga magusad. Rahva tervist silmas pidades võiks selle suhkru ja magusainete jura üldse ära lõpetada. Kes magusamat tahab, paneb ise juurde. Pole nii raske ju. Aga selle asemel on suur osa poes müüdavatest valmis- või kohevalmistoodetest ära solgitud. No kes krt sööb magusat kala või kurke...
Mahlad - liigmagusad
Kellele või milleks nii magusad tooted vajalikud on? Täiesti kahju kohe, tahaks osta neid tooteid. Olen vägagi magusasõber, mis on juba näitaja, need konkreetsed ON LIIGA MAGUSAD isegi minu jaoks![]()
-
Külaline
Mis firma omad on need magustamata kiirpudru pakikesed? Ostaks ka hea meelega just samaks otstarbeks.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 11:54
Mis ülesuhkurdatud toodetesse puutub, siis mu isiklikud ärritajad on väikestes pakkides magustatud hommikupudrud. Matkan palju ja need pakid on hea kerge seljakotis kanda ja hommikusöögiks täpselt parajad. Aga need on nii läägmagusad. Ma ise ei pane kunagi pudru sisse suhkrut. Vastik ju. Jah, mõnest poest leiab ka ilma magustamata kaerahelbepudru kiirpakikesi ja kui näen, siis ostan neid hulgi.
-
Külaline
On ju piisavalt tooteid, mis pole üldse magusad ja millesse pole ka suhkrut ega muid magustajaid lisatud. Lihtsalt leia need poest üles! Ka siin teemas on viidatud.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 22:21Nii ta on.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:35 Teema oli sellest, et poes müüdavad asjad on liiga magusad. Rahva tervist silmas pidades võiks selle suhkru ja magusainete jura üldse ära lõpetada. Kes magusamat tahab, paneb ise juurde. Pole nii raske ju. Aga selle asemel on suur osa poes müüdavatest valmis- või kohevalmistoodetest ära solgitud. No kes krt sööb magusat kala või kurke...
Mahlad - liigmagusad
Kellele või milleks nii magusad tooted vajalikud on? Täiesti kahju kohe, tahaks osta neid tooteid. Olen vägagi magusasõber, mis on juba näitaja, need konkreetsed ON LIIGA MAGUSAD isegi minu jaoks![]()
-
Külaline
Mis takistab kaasa võtmast tavalist kiirkaerahelvest? 0 suhkrut. Lisaks eraldi pakikesed on liigne kaasaskantav prügi.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 11:54Matkan palju ja need pakid on hea kerge seljakotis kanda ja hommikusöögiks täpselt parajad. Aga need on nii läägmagusad. Ma ise ei pane kunagi pudru sisse suhkrut. Vastik ju. Jah, mõnest poest leiab ka ilma magustamata kaerahelbepudru kiirpakikesi ja kui näen, siis ostan neid hulgi.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 11:15
-
Külaline
https://www.veskimati.ee/tooted/veski-m ... kiirpuder/Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 23:20Mis firma omad on need magustamata kiirpudru pakikesed? Ostaks ka hea meelega just samaks otstarbeks.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 11:54
Need. Panen sinna paar tera soola lisaks ja peoga marju, kui neid juhtub ümbruses olema.
-
Külaline
Teemast küll välja, aga selgitan siis. See eraldi prügi ei kaalu mitte midagi. Terve pakk kaerahelbeid võtab kotis vajalikku ruumi ja kaalub rohkem. Need väikesed "kinni õmmeldud" pakid ei lähe katki ka.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 07:15Mis takistab kaasa võtmast tavalist kiirkaerahelvest? 0 suhkrut. Lisaks eraldi pakikesed on liigne kaasaskantav prügi.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 11:54Matkan palju ja need pakid on hea kerge seljakotis kanda ja hommikusöögiks täpselt parajad. Aga need on nii läägmagusad. Ma ise ei pane kunagi pudru sisse suhkrut. Vastik ju. Jah, mõnest poest leiab ka ilma magustamata kaerahelbepudru kiirpakikesi ja kui näen, siis ostan neid hulgi.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 11:15
Kui kunagi matkama lähed, siis võid terve paki võtta. Mina kaalun hoolega, mida seljas tassima peab ja mida mitte.
-
Külaline
ei pea ju tervet kilo neid "päris" helbeid vedama - võtad nii palju kaasa kui tead, et kulub. Täistera kaerahelvestele keev vesi peale ja 7-8 minuti pärast on puder valmis. Kiirhelves ei kõlba kuhugi, eriti maitsestatult.
-
Külaline
Kle ära targuta. Need nn talutooted on tõsine kräpp ja ei ole oma hinda väärt. Pealegi kes juba suurtes kogustes toodab on juba tööstuslik tootmine kus nii muuseas lendab ka keemia sisseKülaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 11:15 Prismas on liitrine Soome jogurt, milles pole lisatud suhkrut ega magustajaid ja laktoosivaba. Minu jaoks oluline, sest ei saa süüa suhkrut ega laktoosi.
-
Külaline
Haruharva leian, siis kaovad kah 2-3 kuu pärast lettidelt. Ei jõua poes kirbukirja lugeda igalt pakendilt.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 01:08On ju piisavalt tooteid, mis pole üldse magusad ja millesse pole ka suhkrut ega muid magustajaid lisatud. Lihtsalt leia need poest üles! Ka siin teemas on viidatud.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 22:21Nii ta on.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:35 Teema oli sellest, et poes müüdavad asjad on liiga magusad. Rahva tervist silmas pidades võiks selle suhkru ja magusainete jura üldse ära lõpetada. Kes magusamat tahab, paneb ise juurde. Pole nii raske ju. Aga selle asemel on suur osa poes müüdavatest valmis- või kohevalmistoodetest ära solgitud. No kes krt sööb magusat kala või kurke...
Mahlad - liigmagusad
-
Külaline
Mina soovitasin ise segu teha, aga ma ei pidanud silmas, et joogi peaks valmis tegema, vaid Nescafe 3+1 sarnase kuivsegu purki, mida hoiad töö juures. Selle valad siis tööl kuuma veega üle nagu oleks valanud Nescafe pakis oleva segu. Huvitav, et mitu inimest nii valesti aru said.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 14:43Mõni pole jah veel suletavat termostassi leiutisest midagi kuulnud.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 14:30Lahustuv kohv, piimapulber ja kohv on minu teada kuivained. Mis sul seal tilgub? See siin on ikka tõsiste vingatsite teema. Kui poest oma maitse järgi toodet ei saa, siis tee ise! Toorained on tänapäeval kõik saadaval.
-
Külaline
Ma tahtsin magusat. Ostsin digestiv küpsist ja kisselli. Küpsis polnud magus. No sugar oli juba pakil. Aga ka kissell polnud magus. Seega sõin ma neid liiga palju. Oleks magus olnud, poleks nii palju läinud. Kui ma veel magusat tahan võtan lihtsalt suhkrut. Jääb ära rasv jahu tärklis.
Kui tekib mingi imelik magusavajadus (mida mul tavsliselt pole üldse), söön ühe rohke meega rukkileiva, väga hea maitseb ja magusavajadus on tükiks ajaks läinudKülaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 17:21 Ma tahtsin magusat. Ostsin digestiv küpsist ja kisselli. Küpsis polnud magus. No sugar oli juba pakil. Aga ka kissell polnud magus. Seega sõin ma neid liiga palju. Oleks magus olnud, poleks nii palju läinud. Kui ma veel magusat tahan võtan lihtsalt suhkrut. Jääb ära rasv jahu tärklis.
Mulle mõikab.
-
Külaline
Mina armastan ka rukkileiba meega. Juba lapsepõlvest peale üks lemmikuid. Vahel võtan kohvi kõrvale, et magusalaksu saada.Kõuts kirjutas: ↑08 Juul 2024 22:17Kui tekib mingi imelik magusavajadus (mida mul tavsliselt pole üldse), söön ühe rohke meega rukkileiva, väga hea maitseb ja magusavajadus on tükiks ajaks läinudKülaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 17:21 Ma tahtsin magusat. Ostsin digestiv küpsist ja kisselli. Küpsis polnud magus. No sugar oli juba pakil. Aga ka kissell polnud magus. Seega sõin ma neid liiga palju. Oleks magus olnud, poleks nii palju läinud. Kui ma veel magusat tahan võtan lihtsalt suhkrut. Jääb ära rasv jahu tärklis.
Mulle mõikab.
-
Külaline
Mulle meeldib samuti meega rukkileib.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 22:51Mina armastan ka rukkileiba meega. Juba lapsepõlvest peale üks lemmikuid. Vahel võtan kohvi kõrvale, et magusalaksu saada.Kõuts kirjutas: ↑08 Juul 2024 22:17Kui tekib mingi imelik magusavajadus (mida mul tavsliselt pole üldse), söön ühe rohke meega rukkileiva, väga hea maitseb ja magusavajadus on tükiks ajaks läinudKülaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 17:21 Ma tahtsin magusat. Ostsin digestiv küpsist ja kisselli. Küpsis polnud magus. No sugar oli juba pakil. Aga ka kissell polnud magus. Seega sõin ma neid liiga palju. Oleks magus olnud, poleks nii palju läinud. Kui ma veel magusat tahan võtan lihtsalt suhkrut. Jääb ära rasv jahu tärklis.
Mulle mõikab.
-
Külaline
Mõistus, auuu... Sama kogus helbeid nagu sa väikestes pakkides vead, ILMA nende tarbetute pakenditeta võtab ilmselgelt vähem ruumi ja ilmselgelt kaalub pakendite jagu vähem, mis sest, et nende kaal pole märkimisväärne. Kuidas sa üldse tuled sellise asja peale, et hakata rääkima kilost helvestest?Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 10:02Teemast küll välja, aga selgitan siis. See eraldi prügi ei kaalu mitte midagi. Terve pakk kaerahelbeid võtab kotis vajalikku ruumi ja kaalub rohkem. Need väikesed "kinni õmmeldud" pakid ei lähe katki ka.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 07:15Mis takistab kaasa võtmast tavalist kiirkaerahelvest? 0 suhkrut. Lisaks eraldi pakikesed on liigne kaasaskantav prügi.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 11:54
Matkan palju ja need pakid on hea kerge seljakotis kanda ja hommikusöögiks täpselt parajad. Aga need on nii läägmagusad. Ma ise ei pane kunagi pudru sisse suhkrut. Vastik ju. Jah, mõnest poest leiab ka ilma magustamata kaerahelbepudru kiirpakikesi ja kui näen, siis ostan neid hulgi.
Kui kunagi matkama lähed, siis võid terve paki võtta. Mina kaalun hoolega, mida seljas tassima peab ja mida mitte.
-
Külaline
Su targutamine ei muuda kuidagi tõsiasja, et kiirpudrud on liiga magusad.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 00:01Mõistus, auuu... Sama kogus helbeid nagu sa väikestes pakkides vead, ILMA nende tarbetute pakenditeta võtab ilmselgelt vähem ruumi ja ilmselgelt kaalub pakendite jagu vähem, mis sest, et nende kaal pole märkimisväärne. Kuidas sa üldse tuled sellise asja peale, et hakata rääkima kilost helvestest?Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 10:02Teemast küll välja, aga selgitan siis. See eraldi prügi ei kaalu mitte midagi. Terve pakk kaerahelbeid võtab kotis vajalikku ruumi ja kaalub rohkem. Need väikesed "kinni õmmeldud" pakid ei lähe katki ka.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 07:15
Mis takistab kaasa võtmast tavalist kiirkaerahelvest? 0 suhkrut. Lisaks eraldi pakikesed on liigne kaasaskantav prügi.
Inimene käib matkal, nagu tahab, sinu asi pole. Mida sa siin pakid ja aretad, lähed poest läbi või kasutad eelmisest matkast jäänud pudrupakikesi. Ei jää seetõttu kellelgi matkal käimata, aga need näiteks toodud pudrud on liiga magusad.
Võid nüüd rääkida, et üldse ei pea putru sööma, kui poes leiba ka müüakse.
-
Külaline
Soovitage veel tooteid mis sobivad alternatiivina eelmainitutele ja pole liigse suhkruga ära rikutud
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline