Tahetud naine

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Tahetud naine

Postitus Postitas Külaline »

Pakun välja teema filosoofiliseks aruteluks.
Miks on nii, et naine, kes soovib võrdväärset suhet milles on ka mees- naine poolsused esindatud, pole tahetud. Kuid naine, kes ei soovi seksida, keda viiakse- tuuakse ja tehakse välja, on väga tahetud.
Kas ausaid, läbipaistvaid suhteid eelistavaid mehi napib?
Külaline

Mitte midagi ei saanud aru. Küsi uuesti. Mis poolsus, kuidas see seostub seksiga ja millest sa järeldad, et mehed tahavad aseksuaalseid naisi?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Okt 2025 10:44 Mitte midagi ei saanud aru. Küsi uuesti. Mis poolsus, kuidas see seostub seksiga ja millest sa järeldad, et mehed tahavad aseksuaalseid naisi?
Ja kuidas see kõik ausate, läbipaistvate suhetega veel seostub?
Külaline

Enamikel eakatest pensioniealistest abielupaaridest pole juba ammu suhtes enam mingit seksi, ometi elatakse aastakümneid koos ja toetatakse üksteist.
See, et kooselu=seks, arvavad vaid noored või mitte nii noored mesinädalatel paarid.
Saad vanemaks, hakkad elust aru ka saama.
Külaline

Ei saanud ka tekstist aru, mõttest vist küll. Võrdväärsed suhted ja naised, keda nn tahetakse - neid ei saagi sel viisil koos vaadata. Võrdväärne suhe on ilmselt selline, kui kaks samal tasemel inimest koos on, mõlemad samal viisil iseseisvad, targad ja töökad või siis vastupidi. Aga üldiselt võrdväärsus eeldab ikkagi sarnast mõistmisvõimet, maailmavaadet ja kasvatustki.
Kui nüüd võtta nn tahetud naised, siis ilmselt räägime atraktiivse välimusega noortest naistest, kellel on võimalus valida. Kui nad eelistavad varakaid mehi, siis seksita nad neid kinni ei hoia (ei arvesta siin sugardaddysid ja muidu veidrikke). Aga on üldiselt teada, et visuaalne pool on meestele oluline.

Kui nüüd tekitada olukord, kus samas ruumis on mõned mehed, osad targad ja edukad ja teised nn tavalised töölisklassi esindajad. Ja tuua juurde grupp naisi, väga atraktiivseid, aga mitte nii arukaid ja tavalisi, aga harituid ja heal positsioonil. Kui nüüd siis need mehed saavad valida endale naise õhtusöögiks, valivad kõik eranditult nende atraktiivsete hulgast, ka need mehed, kes kõvasti haritumad. Sisuliselt polegi midagi omavahel rääkida, aga jah..... Mõned aastad tagasi oli üks USA relity, väga informatiivne.
Külaline

Mulle väga meeldib viimane vastus. Aga küsimus - mis sest naise atraktiivsusest kasu on kui ta ei seksi? Miks mees just temale õhtusööki välja tahab teha?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2025 10:17Kuid naine, kes ei soovi seksida, keda viiakse- tuuakse ja tehakse välja, on väga tahetud.
Ma arvan, et sel mehel on selle naise vastu väga suured tunded. Ta tahab seda naist ükskõik mis moel, täiega sellisena nagu on.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Okt 2025 13:38 Mulle väga meeldib viimane vastus. Aga küsimus - mis sest naise atraktiivsusest kasu on kui ta ei seksi? Miks mees just temale õhtusööki välja tahab teha?
Ega nad pikalt pipardada saagi. :lol: Mingi aeg mehed imetlevad ja soputavad oma sulgi, aga siis tahavad tegude juurde asuda. Mida rohkem raha ja võimu mehel, seda kiiremini seksini jõuab. Halb külg sellele naisele on see, et aju harjub kõigega. Kui sa ikka elad mere ääres, siis varsti sa enam seda merd sellised kirglikkusega ei imetle. Edasi tahab aju juba uusi stiimuleid (a´la kauaks jätkub rõõmu uuest käekotist).
Olgugi siis see naine nii artraktiivne, kui tahes, sellest üksi mehele kauaks ei piisa, sest sarnaseid, aga veel vallutamata mäetippe on küllalt. Meil pole põhjust arutleda, kuidas oleks tavaliste meestega, sest nemad reeglina selliste naistega palju võimalusi ei saagi (kuigi erandeid on siingi -vinge iseloom, väga hea välimus).
Iseasi, nüüd satub atraktiivne naine lisaks olema ka tark, nutikas, haritud, iseseisev ja hea lastetoaga, siis on tal mõistagi paremad võimalused ka rikast ja edukat meest nn lühikese rihma otsas hoida. :D
Külaline

Guest kirjutas: 21 Okt 2025 12:54 Ei saanud ka tekstist aru, mõttest vist küll. Võrdväärsed suhted ja naised, keda nn tahetakse - neid ei saagi sel viisil koos vaadata. Võrdväärne suhe on ilmselt selline, kui kaks samal tasemel inimest koos on, mõlemad samal viisil iseseisvad, targad ja töökad või siis vastupidi. Aga üldiselt võrdväärsus eeldab ikkagi sarnast mõistmisvõimet, maailmavaadet ja kasvatustki.
Kui nüüd võtta nn tahetud naised, siis ilmselt räägime atraktiivse välimusega noortest naistest, kellel on võimalus valida. Kui nad eelistavad varakaid mehi, siis seksita nad neid kinni ei hoia (ei arvesta siin sugardaddysid ja muidu veidrikke). Aga on üldiselt teada, et visuaalne pool on meestele oluline.

Kui nüüd tekitada olukord, kus samas ruumis on mõned mehed, osad targad ja edukad ja teised nn tavalised töölisklassi esindajad. Ja tuua juurde grupp naisi, väga atraktiivseid, aga mitte nii arukaid ja tavalisi, aga harituid ja heal positsioonil. Kui nüüd siis need mehed saavad valida endale naise õhtusöögiks, valivad kõik eranditult nende atraktiivsete hulgast, ka need mehed, kes kõvasti haritumad. Sisuliselt polegi midagi omavahel rääkida, aga jah..... Mõned aastad tagasi oli üks USA relity, väga informatiivne.
Mehed tahaksid seda kõige atraktiivsemat, aga samas mõnikord otsitakse abikaasaks mitte nii atraktiivset. Oli üks lugu Postimehes, kus naine leidis pärast mehe surma tema päeviku, seal mees kirjeldas, kuidas pärast paljusid korvide saamist tema sõber oli soovitanud tal läheneda mitte nii ilusatele. Siis saigi abikaasa. Naine nüüd hingepõhjani solvunud, see teadmine, et juba esimesel kohtumisel ei pidanud mees teda eriti atraktiivseks...
Külaline

Guest kirjutas: 21 Okt 2025 15:55
Guest kirjutas: 21 Okt 2025 12:54 Ei saanud ka tekstist aru, mõttest vist küll. Võrdväärsed suhted ja naised, keda nn tahetakse - neid ei saagi sel viisil koos vaadata. Võrdväärne suhe on ilmselt selline, kui kaks samal tasemel inimest koos on, mõlemad samal viisil iseseisvad, targad ja töökad või siis vastupidi. Aga üldiselt võrdväärsus eeldab ikkagi sarnast mõistmisvõimet, maailmavaadet ja kasvatustki.

Mehed tahaksid seda kõige atraktiivsemat, aga samas mõnikord otsitakse abikaasaks mitte nii atraktiivset. Oli üks lugu Postimehes, kus naine leidis pärast mehe surma tema päeviku, seal mees kirjeldas, kuidas pärast paljusid korvide saamist tema sõber oli soovitanud tal läheneda mitte nii ilusatele. Siis saigi abikaasa. Naine nüüd hingepõhjani solvunud, see teadmine, et juba esimesel kohtumisel ei pidanud mees teda eriti atraktiivseks...
On tehtud isegi uurimusi ja leitud, et mitteatraktiivsetele lähenetakse tegelikult sagedamini ja nad ka abielluvad kiiremini. Lihtsalt sellepärast, et sageli mehed isegi ei julge üritada läheneda väga atraktiivsetele, loobuvad juba enne üritamist, ja sageli eelistatakse kergemini kättesaadavamat. Paljud suhted ja abielud ju tekivad, kui algul ei mõeldudk mitte raasugi selle peale.
Külaline

Naiseks võetakse see mitte nii atraktiivne, kes siis sünnitab lapsed, kasvatab ja õpetab neid, peseb mehe pesu, söödab kõhu täis, koristab kodu jne.
Ja siis veidi hiljem hakkab mees oma hallhiirest naisukest nende atraktiivsetega petma. Ega see mees neid naiseks tahagi, talle sobib oma hallhiirest naisuke hästi, kes kodus kõige eest hoolitseb, aga on vaja ju endale tõestada, et tegelikult oleks saanud ka selle ülibimbo.
Külaline

Meestele vist on mugav elu ka päris tähtis. Mina olen atraktiivse välimusega naine, aga mees hakkas suhtlema meie lapsehoidjaga, väga keskpärase välimusega naisterahvaga. Kui sellest teada sain, jätsin mehe maha. Mees proovis mind küll tagasi saada, aga siis maanduski selle lapsehoidja juures. See lapsehoidja on tõeline kodukana, teeb igal õhtul süüa, ümmardab meest igati, on väga leplik. Mees on mitmed korrad armukest pidanud, naine teab, aga on leppinud. Kuna oleme sageli perekonniti koos, minu eksmees oma uue naisega ja mina uue mehega, siis näen seda suhtlemist ja nende elu päris lähedalt. Minu eksmees on mulle ka rääkinud, et on täitsa rahul, et naine pole küll kena välimusega, aga kodus on hea rahulik, midagi tegema ei pea, saab end vabalt tunda ja teha, mis tahab. Eksmees käib üksi reisidel, kodusesse ellu üldse ei panusta, aga naine on ikka temaga väga rahul. Minu nõudmised olid palju kõrgemad. Minu arust mu eksmees käitub selle naisega nagu teenijaga ja üldse väga lugupidamatult, aga nemad ise on rahul.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2025 19:34 Meestele vist on mugav elu ka päris tähtis. Mina olen atraktiivse välimusega naine, aga mees hakkas suhtlema meie lapsehoidjaga, väga keskpärase välimusega naisterahvaga. Kui sellest teada sain, jätsin mehe maha. Mees proovis mind küll tagasi saada, aga siis maanduski selle lapsehoidja juures. See lapsehoidja on tõeline kodukana, teeb igal õhtul süüa, ümmardab meest igati, on väga leplik. Mees on mitmed korrad armukest pidanud, naine teab, aga on leppinud. Kuna oleme sageli perekonniti koos, minu eksmees oma uue naisega ja mina uue mehega, siis näen seda suhtlemist ja nende elu päris lähedalt. Minu eksmees on mulle ka rääkinud, et on täitsa rahul, et naine pole küll kena välimusega, aga kodus on hea rahulik, midagi tegema ei pea, saab end vabalt tunda ja teha, mis tahab. Eksmees käib üksi reisidel, kodusesse ellu üldse ei panusta, aga naine on ikka temaga väga rahul. Minu nõudmised olid palju kõrgemad. Minu arust mu eksmees käitub selle naisega nagu teenijaga ja üldse väga lugupidamatult, aga nemad ise on rahul.
No ei usu. Ei usu.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Okt 2025 19:34 Meestele vist on mugav elu ka päris tähtis. Mina olen atraktiivse välimusega naine, aga mees hakkas suhtlema meie lapsehoidjaga, väga keskpärase välimusega naisterahvaga. Kui sellest teada sain, jätsin mehe maha. Mees proovis mind küll tagasi saada, aga siis maanduski selle lapsehoidja juures. See lapsehoidja on tõeline kodukana, teeb igal õhtul süüa, ümmardab meest igati, on väga leplik. Mees on mitmed korrad armukest pidanud, naine teab, aga on leppinud. Kuna oleme sageli perekonniti koos, minu eksmees oma uue naisega ja mina uue mehega, siis näen seda suhtlemist ja nende elu päris lähedalt. Minu eksmees on mulle ka rääkinud, et on täitsa rahul, et naine pole küll kena välimusega, aga kodus on hea rahulik, midagi tegema ei pea, saab end vabalt tunda ja teha, mis tahab. Eksmees käib üksi reisidel, kodusesse ellu üldse ei panusta, aga naine on ikka temaga väga rahul. Minu nõudmised olid palju kõrgemad. Minu arust mu eksmees käitub selle naisega nagu teenijaga ja üldse väga lugupidamatult, aga nemad ise on rahul.
Üsna klassikaline lugu. Üks naine sai teise naise mehe endale sellega, et mängis abitut, mehel tekkis kohe kaitsmise ürgmehelik tung, muudkui käis ja sebis naise kodus mehelikke töid teha. Oma naine oli iseseisev, hakkaja ja toimekas, sai ise hakkama, ei vajanud meest igat asja ära tegema. Läkski lõpuks selle naise juurde, sest sai sealt selle vajalikkuse tunde. See polnud küll siiras, aga sellest ta muidugi aru ei saanud. Oma naine leidis kiirelt uue mehe, kes abitut naist ei soovinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2025 16:02On tehtud isegi uurimusi ja leitud, et mitteatraktiivsetele lähenetakse tegelikult sagedamini ja nad ka abielluvad kiiremini. Lihtsalt sellepärast, et sageli mehed isegi ei julge üritada läheneda väga atraktiivsetele, loobuvad juba enne üritamist, ja sageli eelistatakse kergemini kättesaadavamat. Paljud suhted ja abielud ju tekivad, kui algul ei mõeldudk mitte raasugi selle peale.

Mida ilusam naine, seda hirmuäratavam. Ilmselt ka suuremate nõudmistega ja raske koos elada.
Las jääb teistele. Nagunii vahetatakse see ka mingi aeg välja.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Okt 2025 20:27
Külaline kirjutas: 21 Okt 2025 16:02On tehtud isegi uurimusi ja leitud, et mitteatraktiivsetele lähenetakse tegelikult sagedamini ja nad ka abielluvad kiiremini. Lihtsalt sellepärast, et sageli mehed isegi ei julge üritada läheneda väga atraktiivsetele, loobuvad juba enne üritamist, ja sageli eelistatakse kergemini kättesaadavamat. Paljud suhted ja abielud ju tekivad, kui algul ei mõeldudk mitte raasugi selle peale.

Mida ilusam naine, seda hirmuäratavam. Ilmselt ka suuremate nõudmistega ja raske koos elada.
Las jääb teistele. Nagunii vahetatakse see ka mingi aeg välja.
Mitte tingimata. Sõltub iseloomust. See on just nagu töötajate palkamisegagi. Tööle võetakse oskuste pärast, vallandatakse iseloomu pärast! :D
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2025 20:27Mida ilusam naine, seda hirmuäratavam.
Ilusam on uhkema, enesekindlama olekuga. Mingi Kapa-kohilas ei olegi võrdväärset, julget meest. Läheneda julgevad ainult viimased jobud, kes on harjunud korve saama.
Külaline

Minu isiklik kogemus küll teemaalgatusega kokku ei lange. Loomulikult on ilusat inimest kena vaadata. Mina ilusate hulka ei kuulu, päris kole vist ka pole. Kui veel maailmas ringi vaatasin (tänaseks abielus), siis ikka leidus meeste seas huvilisi. Ja mitte ainult neid, kes püsivat kaaslast ja pereema oleks otsinud. Ma ütleks, et väga palju sõltub ikka inimese enda isiksusest, karismast, aga ka kohtadest, kus käiakse.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Okt 2025 19:34 Meestele vist on mugav elu ka päris tähtis. Mina olen atraktiivse välimusega naine, aga mees hakkas suhtlema meie lapsehoidjaga, väga keskpärase välimusega naisterahvaga. Kui sellest teada sain, jätsin mehe maha. Mees proovis mind küll tagasi saada, aga siis maanduski selle lapsehoidja juures. See lapsehoidja on tõeline kodukana, teeb igal õhtul süüa, ümmardab meest igati, on väga leplik. Mees on mitmed korrad armukest pidanud, naine teab, aga on leppinud. Kuna oleme sageli perekonniti koos, minu eksmees oma uue naisega ja mina uue mehega, siis näen seda suhtlemist ja nende elu päris lähedalt. Minu eksmees on mulle ka rääkinud, et on täitsa rahul, et naine pole küll kena välimusega, aga kodus on hea rahulik, midagi tegema ei pea, saab end vabalt tunda ja teha, mis tahab. Eksmees käib üksi reisidel, kodusesse ellu üldse ei panusta, aga naine on ikka temaga väga rahul. Minu nõudmised olid palju kõrgemad. Minu arust mu eksmees käitub selle naisega nagu teenijaga ja üldse väga lugupidamatult, aga nemad ise on rahul.
Ideaalis tahaksidki mehed mõlemat, et naine oleks atraktiivne, aga samas oleks ka kodus kõik mugavalt tehtud, hoolitsetud, kokatud ja lapsed hoitud.
Mida nad muidugi ei ütle, aga mõtlevad. Kui on nn hea perenaine, kipub paljudele igavaks jääma, kui on atraktiive või ise edukas naine, ei ole tal aega ega indu kodus nii palju panustada. Ehk siis ideaali nad kunagi ei saa, isegi kui mitu korda katsetavad, lõpuks lihtsalt lepivad kompromissiga.

Mina ise olen see iseseisev ja edukas. Minu mees väidab, et talle meeldivad arukad naised, kellega saab rääkida. Aga, tema koristab/korraldab kodus ja aias palju rohkem kui mina. Talle meeldib, et oleks kord ja puhtus püsivalt, minule see püsivus pole oluline, teen siis kui tuju ja aega on. Ma olen täiesti kindel ta salajases soovis omada kodus usinat perenaist, et ise peaks vähem panustama. Samas kui ta hakkaks naist vahetama, langeks ta elustandard väga oluliselt. Nii et pole meestelgi kerge... :D
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2025 13:19
Ideaalis tahaksidki mehed mõlemat, et naine oleks atraktiivne, aga samas oleks ka kodus kõik mugavalt tehtud, hoolitsetud, kokatud ja lapsed hoitud.
Mida nad muidugi ei ütle, aga mõtlevad. Kui on nn hea perenaine, kipub paljudele igavaks jääma, kui on atraktiive või ise edukas naine, ei ole tal aega ega indu kodus nii palju panustada. Ehk siis ideaali nad kunagi ei saa, isegi kui mitu korda katsetavad, lõpuks lihtsalt lepivad kompromissiga.

Mina ise olen see iseseisev ja edukas. Minu mees väidab, et talle meeldivad arukad naised, kellega saab rääkida. Aga, tema koristab/korraldab kodus ja aias palju rohkem kui mina. Talle meeldib, et oleks kord ja puhtus püsivalt, minule see püsivus pole oluline, teen siis kui tuju ja aega on. Ma olen täiesti kindel ta salajases soovis omada kodus usinat perenaist, et ise peaks vähem panustama. Samas kui ta hakkaks naist vahetama, langeks ta elustandard väga oluliselt. Nii et pole meestelgi kerge... :D
No just, mehed tahavad salamisi liiga palju. Et see kodukana oleks ka koguaeg meigitud, soeng sätitud, klõbistaks seksikas riietuses ja kontsakingadega pliidi ees 😀 ja oleks samas ka ablas seksimiisu koguaeg. Ka väikese beebi kõrvalt.
Muidu kõik sellised pole aga paljude unistus see on.
Absurd tegelikult.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Roosad tulbid ja 3 külalist