Järgmisest aastast lisandub 2 lisamakset elektriarvetele-

Vasta
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Järgmisest aastast lisandub 2 lisamakset elektriarvetele-

Postitus Postitas Tõutäkk »

Mis teeb keskmisele korteriomanikule ca 50eur aastast lisaks.
https://www.err.ee/1609832211/jargmises ... tt%2Dtundi
Majaomanikele veelgi enam, eriti kui elektriauto on majas, siis peab arvestama juba paarisaja eurise lisaväljaminekuga aastas.
Mul tuleb siis hakata päikesepaneele ja akusid olemasolevatele juurde lisama, et kulusid kokku hoida.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Jah, seda küll. Päikesepaneelide tasuvusega on nii ja naa, päikest veel piisavalt meil pole ja paneelid ise akumuleeruvad ilmselt enne, kui ära tasuvad. Isiklikke kogemusi veel pole, aga nüüd tuleb uutele ehitatavatele majadele nad sunniviisiliselt paigutada. Isegi juhul, kui maakütte teed.

Kas keegi on arvestusi teinud, kuidas elektriautode tasuvusega on? Arvestades siis aku hinda ja utiliseerimist.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 20 Okt 2025 13:46 Jah, seda küll. Päikesepaneelide tasuvusega on nii ja naa, päikest veel piisavalt meil pole ja paneelid ise akumuleeruvad ilmselt enne, kui ära tasuvad. Isiklikke kogemusi veel pole, aga nüüd tuleb uutele ehitatavatele majadele nad sunniviisiliselt paigutada. Isegi juhul, kui maakütte teed.

Kas keegi on arvestusi teinud, kuidas elektriautode tasuvusega on? Arvestades siis aku hinda ja utiliseerimist.
Ilma akude ja hübriidinverterita pole päikesepaneelide paigaldamisel pointi. Kogu kasu tuleb just sellest võrgutasudelt säästmisest.
Elektriauto utiilaku omab praegu veel rahalist väärtust ja ilmselt ka tulevikus hakkavad liitiumi, koobalti jms sisaldusega akud vanametalli kokkuostus midagi maksma.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline